Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: Kezünkben az új Nothing mobilok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
De akkor mi van, ha nekem 12V környékén még bepöccen? Ne haragudj már, hogy ez ilyen...
Ezt én csak egyfajta ökölszabályként és megfigyelésként jegyeztem meg, önmagam számára, hogy 12V körül még elmegy, nem szokott gond lenni. De alá már ne engedjem, mert akkor nehezebben indul, vagy rá is kell tölteni. Nem értem, mit kell ezen rugózni...
Az én lelkivilágomat egyébként jobban sérti, amikor valaki még a mélykisülés szót sem képes leírni normálisan, egybe. Amikor annyi intelligenciája nincs valakinek, hogy az írásjelek után üssön már egy nyomorult szóközt, hogy legalább igényes valaki benyomását keltse.
Aki vitába száll, legalább adjon már magára egy kicsit, különben inkább csak szánalmat kelt...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest