Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
Én is dicsértem, miután megvettem tőlük a telefont, de én lefoglaltam és mikor megjött, akkor bementem (mivel közel esik a melóhelyemhez) és kifizettem kártyával. Majd addig örültem is amíg ezt a híreket nem olvastam! Én akkor 92 ezerért vettem!
Most azt tervezem, hogy kapargatok még egy kis pénzt és veszek a Xiaominál egy másik telefont, ezt meg mókolom! Fejlesztői rom lesz rajta...vagy majd kitalálom! Amúgy szeretem a telefont, mert minden megy rajta 2 napig is! Ez van emberek! -
Jabby
őstag
Talán van remény!
"Kedves Megrendelőink! Sajnos a Turbado.hu webáruház tevékenysége jelenleg szünetel. A függőben lévő megrendelések törlődnek. Előre kifizetett megrendelések esetén az összeget a lehető leghamarabb visszatérítjük. Köszönjük megértésüket, és mindenkitől elnézést kérünk az okozott kellemetlenség miatt!"
-
leslieearth
tag
csak a beállításokban sem a képernyőnél, sem az akkunál nem találok képernyőkímélőt meg semmit ami ez lehetne.
valóban rejtett fícsör, mert baromi jól eldugtákmondjuk fura, h ez csak nálam van, vagy csak nekem tűnt fel, v más megoldotta a rejtélyt...?
(az app jelenleg úgy tűnik megoldotta, köszönöm a helpet)
-
-
-
marcee
addikt
Végül csak elgyengültem és rendeltem egyet én is. A Banggood és a Gearbest is küldött akciós linket 249USD-s 128GB-os példányhoz és ezt már nem bírtam megállni. Az előbbinél rendeltem, PayPal-lal (ez is számított Ali-val szemben) és a 76e körüli árhoz hozzájött két 1500 körüli tétel (szállítás és biztosítás) így lett 79e a vége.
Pedig a fotós képességei nem tetszenek, remélem fejlődik majd. Hozzá tartozik, hogy a Max 3-am beszédhangszórója kezd tönkremenni, valószínűleg éppen az izzadtságtól, amit a fülemről kap, úgyhogy most már nem halogathattam soká a vásárlást, az IP53 meg csak jelent valami védelmet ezen a téren is.
Most, hogy megrendeltem, várhatóan napokon belül bejelentenek egy Max 4-et... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest