- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
fracture333
aktív tag
Üdv mindenki, lenne egy olyan problémám, hogy létrehoztam egy külön steam accountot, amire letöltöttem a blacklight retribution című gémet ami ugye free-to-play, játszottam is vele, fasza is voltam, már olyan lvl 30 körül vok, de kaptam valahonnan egy vírust és az volt a döntő dolog hogy újrarakjam a windows-t (fél évente meg szoktam csinálni, és ekkor már vagy 8 hónapja nem csináltam meg úgyhogy a vírus nélkül is újrab@sztam volna). leformatáltam a vinyót, stb. megint felraktam a steamet, bejelentkeztem az accountomba és letöltöttem a játékot. viszont most miután letöltötte, és installálta, utána kijött egy ablak ahol különböző ajánlatok jelentek meg ( ingyen GP meg hasonlók) miközben upgradelte a játékot, ez normális, így volt azelőtt is. na most jön a fincsi része a kicsit talán hosszúra nyúlt történetemnek, ugyanis amint a patch 100%-on van, és a sarokban a nagy sárga "cancel" gomb "play"-re változik, hiába nyomok rá a playre nem enged be a játékba. o.O
ráadásul a steamen amikor egy játékkal játszom akkor zölden jelez az online státuszom, amikor meg kint vok az asztalon és semmivel nem játszom akkor meg kék. amikor rányomok a play-re akkor zölddé válik, majd pár másodperc múlva visszaváltozik kékké.
valaki tapasztal hasonlót? pls help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged