- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madara-san
aktív tag
válasz
feketegergo #1612 üzenetére
Z10, ugyanezzel a problémával sajnos én is szembesültem. Egyelőre megoldást nem találtam rá.
-
feketegergo
tag
Nekem nem tud kapcsolódni a google címtárhoz, és nem frissül a telefonkönyvem.
Megpróbáltam törölni, és újra csatolni a google accountot, azóta egyáltalán nincs telefonkönyvem.Más tapasztalt ilyen problémát?
Egyáltalán használm még valaki Z30-at, vagy én vagyok az utolsó? -
nap
addikt
válasz
Madara-san #1609 üzenetére
Telefonálás, sms, fényképezés, nagyon néha böngésző és gps. Most 40-ért láttam.
Igazából a megbízhatóság lenne a lényeg, mert a mostani csilivili beszélgetés közben is képes újraindulni. -
Madara-san
aktív tag
Nos ez attól függ, hogy mire szeretnéd használni, és mennyiért vennéd. Beépített programok mennek rajta.
Böngészni kisebb - nagyobb problémák mellett lehet rajta, valamint eléggé korlátozott módon android alkalmazásokat is lehet futtatni. Számomra még teljesen használható a BB10, de ugye ez nagyban függ az igényektől. -
nap
addikt
Megéri most venni Z30-at?
Vagy van helyette valami jobban ajánlott? -
Madara-san
aktív tag
válasz
metalstorm #1606 üzenetére
Huh, sajnálom. Ha kell alkatrész, vagy alaplap nekem van. Mind a kettőnek "csak" a kijelzője törött, de az annyira, hogy képet sem jelenít meg.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Madara-san #1604 üzenetére
Waze nálam hibátlanul ment .. Sajnos múltidő meg egy idegbecsipődés miatt a karom nyilalt, elejtettem a Z30 at és betôrt... Sajnos átalakitóval lett beletéve egy nano sim, kivettem. Párom pedig beletette üresen az átalakitót hogy ne vesszen el! Kiszedése igy törte az érintkezőt! 2019 ben is szerettem, de ugytünik ennyi volt
-
lolal
senior tag
Szerintem vegyél valami normális telefont. Ha maradni szeretnél BB vonalon akkor pl ott a KeyOne. Személy szerintt én is használok egy BB Leapet, de csak másodlagos telefonként a Sony XZ3 mellett. Elsődleges telefonként nem tudnám már elképzelni. Ráadásul 2019 végén abszolút megszűnik a támogatás.
-
Madara-san
aktív tag
válasz
metalstorm #1597 üzenetére
A WAZE megy rendesen? Z10-en is? Anno amit próbáltam laggolt, fagyott, és tűzforró volt tőle a teló,
Egyébként van két Z30-am is törött (teljesen halott) kijelzővel. Szerintetek megéri feltámasztani legalább az egyiket, vagy vegyek egy hibátlant? Esetleg használjam továbbra is a Z10-et (+ másodlagos telónak Nokia 6310i-t).
-
St3ven
addikt
válasz
metalstorm #1601 üzenetére
Viszont ahogy nézem, ez egy androidos port, ráadásul egy nagyon régi verzióé.
Se végponti titkosítás, se sötét téma.
-
St3ven
addikt
válasz
metalstorm #1599 üzenetére
Köszönöm szépen, ez szinte hihetetlen a sok egycsillagos értékelés és panaszáradat mellett.
-
St3ven
addikt
válasz
metalstorm #1597 üzenetére
-
metalstorm
aktív tag
Gondoltam irok ide, hàtha életbe marad ez a topik. Nos z30 hasznàlat 2019be: facebook lite/messenger lite hibàtlan rajta. Megdöbbentő de végre a Blackberry Wprld -ba talàlhatò Viber10 is müködik és waze is! Ezeket viszont ne frissitsd!!! Emailba még mindig a legjobb
én még most sem bànom hogy lett! Tokot külhonbòl, itthon sehol sincsen. 1-2 dollàr... androidos alapdolgok szépen futnak...
-
metalstorm
aktív tag
Lenne valakinek eladó sima fekete szilikontokja Z30hoz pesten?
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Madara-san #1594 üzenetére
Úgy másfél éve nincs blackym, de - bár alapvetöen mára már a droid is kiforrta magát -, nekem sokkal jobban bejön a Blacky... Nem játszom, face/messenger... Ezeket pedig régen is megoldottam rá. Viber is megy csak nem az új változatok, megis osztottam itt a csopiba az utolsó müködőt! Z10 lte volt, most Z30 lesz, bár nem szeretem a tepsiket, az még belefér...
-
Madara-san
aktív tag
válasz
metalstorm #1593 üzenetére
Az enyém nemrég adta be a kulcsot, sajnos. Te mire használod / miket tudsz rajta "rendesen" használni?
-
metalstorm
aktív tag
Nosztalgiából szereztem egy z30-at.... Kiváncsi vagyok, vannak e itt még mások is
-
metalstorm
aktív tag
kár hogy így kihalt ez a topik....
-
metalstorm
aktív tag
Nosztalgiából elcserélném Xperia M4 aqua készülékemet (csak töltő van hozzá), z30-ra! Ha valaki megunta mert elcseszték a rendszert
Imádtam a Z10-emet, tartaléknak egy z30 elférne... Nem eladó, csak csere!
-
Pavlo
aktív tag
Nem akarom feleslegesen szaporítani a karaktereket. A böngésző alapvetően problémás, facebook kompromisszumos, messenger lite működik, instagram és youtube app nem megy csak böngészőből. Google Play áruház elvileg rápakolható, de az alkalmazások maximum android 4.4-ig elérhetők.
Nevetséges áron lehet hozzájutni most új Z30-hoz. Tegyél egy próbát, de ha nem találod meg benne a számításod, ne a rendszert szidd, mert ez ilyen.
-
Storms
őstag
Üdv
Döntés előtt állok, vagy megveszem újonnan boltba a Blackberry z30-at vagy egy Xiaomi Redmi 6A-t. Nem tudok a kettő között dönteni. Igazából már elegem van a kínai android telefonokból azért is néztem ki a Blackberry-t. Olyan kérdéseim lennének, hogy vannak -e rá facebook, és társai programok? Illetve a google play áruházat mennyire nehéz felrakni rá? Vagy simán telepíthetők rá letöltött apk-k? -
St3ven
addikt
10.3.2.2474-ről érdemes frissíteni 10.3.3.2137-re?
Jelent valami előrelépést? Mennyire smooth a futása ezen a vason? (Factory resetet nem szeretnék eszközölni, ha egy mód van rá.)
Köszönöm, ha valaki még olvasssa a topikot, és válaszol.
-
Pavlo
aktív tag
válasz
l.sebestyen #1581 üzenetére
Semmi újdonság.
-
l.sebestyen
senior tag
Egyébként hozott valami újdonságot a 10.3.3.3216, vagy van egyáltalán értelme bajlódni a felrakásával, OTA nem akar megjonni, gondolom már nem is fog 🙂
-
Pavlo
aktív tag
válasz
l.sebestyen #1578 üzenetére
Igen!
-
l.sebestyen
senior tag
nem tudja valaki véletlenül, Leap-re úgyanaz az OS Autoloader való ami Z30ra?
-
gthomma
senior tag
Legújabb OS itt ha érdekel még valakit
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! Látom mostanában nem igazán aktiv a topic. Z30 hogy áll az következő appokkal? Facebook, Messenger, Viber?
-
Anakin007
aktív tag
-
memoril
aktív tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy ilyen telefont, mennyire birja a strapàt a kijelzö üveg? Ha tokban hordom mennyire karcolodik?
-
K.Tamas89
aktív tag
Sziasztok,
STA100-5 müködik idehaza rendesen 4G hálózaton? (telenor szolgáltató)
-
-
Anakin007
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #1566 üzenetére
Kössz a tippet, sajna nem vált be, viszont észrevettem vmit. Nem az app lesz a gond, hanem vmi a google-el. Elindítottam a "Google beállítások"-at, aztán pedig a "jelentkezzen be telefonja segítségével" című dolgot. A listában ott a telóm, mint offline készülék. Meghívja a böngészőt, beléptet a google fiókomba majd azt írja, hogy
"úgy tűnk, hogy van kompatibilis telefonja, de nincs internetkapcsolata.Győződjön meg róla, hogy a telefon be van kapcsolva és van hálózati kapcslata"
Vicc, mert ezt magán a telefonon írja a hikomat.. -
Anakin007
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #1564 üzenetére
Futni fut, mert elindul, csak amikor a regisztráció végén megadom a HAZ-t, szla-számot és jelszót, kb. 2 mp próbálkozás után kiírja, hogy kommunikációs hiba, ellenőrizzem a netkapcsolatot. Szereztem egy Z10-et, amin korábban működött, ám azon is ugyanaz a hiba. Kipróbáltam csak wifi-n ill. csak mobilenten is, hátha nátha, de nem. Nem hinném, hogy az otp érdemben foglalkozna ezzel, hacsak nincs még sok ugyanilyen panasz.
-
Anakin007
aktív tag
Sziaztok!
Valaki használ otp smartbank-ot Z30-on? Eddig a Z10-en tökéletsen működött többnyire, de most, állandóan komunkációs hibát jelez miután belépnék és ellenőrizetni akarja a netkapcsolatot. Dühít....
A másik a Skype. Nem értem, minek van az amazon store-ban, ha szar, nem lehet vel hívni v. híást fogadni, de senkinek sem, erre utal a több oldalnyi felhasználói visszajelzés, ugyanerre a hibára. Tud vki linket egy működő skype apk-ra? Z10-en ez is működött, tehát létezik jó verzió, de még nem sikerült rátalálnom -
kerobi
senior tag
válasz
iMagic7 #1559 üzenetére
Hát nekem meg z30 van, de én meghirdetem eladásra.
Pedig makulátlan , karcmentes és jó az akksi is. Alig keresett ember lévén ki sem használtam.
Egy erős akksis droidra váltok, alapfunkciókkal az is olyan stabil, mint a bb. Igen a BB azért stabil, mert alap alkalmazások vannak rajta. A többi meg fizetős. Titkosítás? Nem hiszem, hogy számít már. Sztem a bb is kiszolgáltat bármilyen adatot.
Szóval sztem droid. WP semmiképpen. -
iMagic7
tag
Na holnapi nap én is visszatérek ,jó két év droid és ios után...egyszerűen hiányzik a rendszer és nagyon duhito,hogy vége.....
Anno volt q5 és z10, utóbbit nagyon kedveltem ,kivéve az akksi időt... remélem a z30 nal már ez is rendben lesz és végre nyugalomra találok
Már csak egy passportot kell boltolnom az elkovetkezo hónapokban -
Pavlo
aktív tag
válasz
#40194816 #1555 üzenetére
http://www.osforblackberry.com/ A menüt a bal felső sarokban található 3 vonalra kattintva érheted el.
-
törölt tag
Üdv!
Van valakinek exe-s gyári OS telepítője Z30-hoz? Arra gondolok, amivel eredetileg kijött.
Illetve a későbbi kiadások is jöhetnek.
Kerestem, de béna vagyok, és nem tudom letölteni az előző verziókat.Köszönöm
-
Cannabis7
senior tag
-
kerobi
senior tag
Ment még ki valakinek a fül speaker? Vagy már csak én használok ilyen telót???
-
kerobi
senior tag
Lehet ezzel a droidos facebook lite-tal kezdeni valamit, hogy ne pofázzon bele a hubba?
-
-
a.gabriel
tag
Kérdésem az lenne, hogy normális az hogy 22 órája tart a telefon biztonsági törlése?
98%-nál tart vagy 6-7 órája. -
-
memoril
aktív tag
válasz
kárátékutyá #1541 üzenetére
Szia ! Köszönöm a választ ! Tudsz nekem valami linket küldeni ahonnan le lehet tölteni Facebook Lite apk-t ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Most készülök venni egy ilyen telefont és az lenne a kérdésem hogy a facebook , messenger és a viber hogy müködi ? Valahol olvastam hogy van valami gond ! Régen volt z10-em de most ezt szeretném megvenni , meddig birja az aksija ?
-
Pavlo
aktív tag
válasz
TheBikerider #1537 üzenetére
Nem lett kisebb?
Vennék én is, de nem fogok. Aztán ki tudja?! -
Coc@s
őstag
válasz
TheBikerider #1537 üzenetére
Az még egy kézzel simán kezelhető.
Én nagyon szerettem! -
válasz
TheBikerider #1536 üzenetére
Csak megint rá kellett jönnöm, hogy nagyon nagy a mérete.
Francba. -
-
Pavlo
aktív tag
válasz
bisti79 #1533 üzenetére
Nekem is volt Z30-om, én is használtam minimum fényerőn, meg is voltam vele elégedve egészen addig, amíg rá nem kellett néznem másik telefonra. Én attól féltem, hogy be- vagy kiégnek a színek, foltos lesz a display.
Z10 kijelzője élesebb, a színek valósághűek. Szerintem a Z30 gyenge pontja a kijelző...
-
eventus
veterán
10.3.1-2 ROM hozott vlami javulást a kijelző fényerejét illetően? Anno a 10.2 alatt a Q10 amoled kijelzője tragédia volt, de az új szoftverekkel sokat javult. Köszönöm!
-
Zaied
addikt
Sziasztok egy kérdésem lenne, a z30 amon egy 10.3.2.2836 os rendszer van és fekete néhol a háttér ahol nem szeretném hogy az legyen, próbáltam beállítani, viszont a tárcsázónál és a telefonkönyvbe nem jött össze...
Valaki tudja hogy lehet e ha lehet akkor hol lehet világos háttérre állítani? -
bisti79
tag
válasz
aszti75 #1523 üzenetére
Értem, persze.
Csak sokan bedőlnek a droidnak: 4-8 mag, és társai. Ennek elég 2 mag 1,2 GHz-en (q5), és 2 GB RAM, a sima futáshoz...
Nem, igazából köze nincs a droidhoz: sokkal több közös van benne a nagygépes Unix rendszerrel, csak felkészítették droidos appok futtatására is egy virtuális géppel (futtatókörnyezettel). A nagygépes örökség annyira erős, hogy a BB10-es natív appokat C nyelven írják.
Remek telefonon a Z30, nem cserélném el semmire. Előtte Z10-et használtam, amit csak a botrányos akkuidő miatt cseréltem le. De ez tökéletes: a rendszer, a méret, az anyagok, a kidolgozás... -
aszti75
senior tag
válasz
bisti79 #1522 üzenetére
Értem. Köszönöm
" mai droidos telefonok között nevetséges adatokkal " Ezeken a szavakon jót derültem.Hirtelen beugrott a Tescoban kapható 2-4 magos,5'-es kijelzővel és 512 mb rammal árult készülékek huszonpár ezerért.
Érted az utalást remélem. Azért annyira nem elavult a "vas" alattaVisszetérve a BB10-rendszerre. Játékokat nem szeretem. 41 évesen nem a játék a fő célom. Bár néha unaloműzőnek valami kis egyszerű játék egész jó.
Akkor tulajdonképpen Androidos alapokra épül a BB rendszer,ha jól értelmezem. Csak sokkal jobban optimalizált,mivel zárt a rendszer és készülék típusokban sincs akkora eltérés. Mivel csak BB készülékekre készül az oprendszer. -
bisti79
tag
válasz
aszti75 #1521 üzenetére
Szerintem nem fogod megbánni - hacsak nem főként androidos appokat (játékokat) akarsz futtatni. Telefonnak, üzenetkezeléshez, munkához világbajnok, olyan szolgáltatásokkal ami más telefonokon nem is létezik...
Hát, appokat több helyről lehet rá telepíteni:
Alapértelmezés:
- BB World - natív BB10-es appok,
- Amazon Appstore - droidos appok, hasonló a Play Áruházhoz, bár jóval szűkebb a kínálat.És vannak a "feltelepíthetős" megoldások, mint például a Play Áruház . Itt Cobalt-megoldása terjedt el, ugye a BB10-es beépített runtime 4.3-as droid gyakorlatilag. A telepíthető áruház verziószáma azt hiszem 6.0.0.
Persze lehetőség van apk kiterjesztésű fájlok direkt telepítésére is, pl memóriakártyáról.
Két dolgot nem szabad elfelejteni: ezeken a készülékeken a droidos appok futtatása csak lehetőség, hiszen az oprendszer szerencsére nem "kukarobotos".
A másik a "vas" kérdése: közel 3 éves hardverek ezek (kivéve a Passport-ot), mai droidos telefonok között nevetséges adatokkal. De ez egy végtelenségig optimalizált rendszer, ahol a saját BB10-es alkalmazások reccenés nélkül futnak.
-
aszti75
senior tag
válasz
bisti79 #1520 üzenetére
Köszönöm
Sejtettem,hogy valami hasonló válasz fog érkezni.Hát mind1.Majd kiderül mennyire barátkozunk össze
Csupa jót olvastam a BB10-es telefonokról.
A Play Store működik rajta?Illetve onnan lehet progikat telepíteni rá? Vagy marad az apk letöltése és úgy telepíteni?Ha működik a Play Store,akkor melyik verzió?Utolsó?
Bocs,ha sokat kérdezek,de most ismerkedek a BB -vel.
Köszönöm még 1xSzép napot!
-
bisti79
tag
válasz
aszti75 #1519 üzenetére
Kb háttérben való futtatást jelent, display használat nélkül. Mivel multitasking rendszer több alkalmazást tud futtatni egyszerre, ezek közül egy lehet mindig teljesen aktív. Active frame-ként futtatva minden erőforrást használ, nem küldi el aludni a procit sem, ezért romlik a készenléti idő.
Próbáld ki droidos app-al, ha nem jön be, lehet venni fizetős BB10-est, ami natív. Bár egyenlőre megy a gyári kliens is, ami ingyenes. -
aszti75
senior tag
válasz
bisti79 #1518 üzenetére
Ez az active frameként való futtatás gondolom jobban beleharap az akksiba is.Bár nem tudom mit jelent,mert 90%-ban androidos gépeim voltak,de már elegem van a hülyeségeiből.Azt olvastam,hogy a BB10 nagyon smooth.
Egyébként ami nekem fontos és nagyon kell az a messenger.A fb app nem kell.Arra ott a böngésző.Csak a messengeren jöjjenek az értesítések normálisan,késések nélkül.Ennyi.
Köszönöm a válaszod. -
bisti79
tag
válasz
aszti75 #1515 üzenetére
Biztonsági adattörlés: be kell ilyenkor lépni az eladó adataival a készülékbe, és csinálni egy biztonsági adattörlést, és ezután már be lehet lépni a vevőnek is a készülékbe a saját fiókjával. Belépéskor tudsz regisztrálni saját ID-t.
A legtöbb appból van natív kliens, kivéve hivatalos Facebook, de abból van működő kukarobotos, vagy fizetős BB10-es. -
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Használtan,de tip-top állapotban(fóliás elől-hátúl) vennék egy Z30-at.Kérdésem,hogymire figyeljek? Valami biztonsági funkció vagy fiók ami kifejezetten a készülékhez kell legyen törölve a készülék belőle. Mint iPhone-nál az apple id regisztráció egy készülékre(max 3)?
Vagy valami egyéb?
Lehet kicsit zavaros amit írtam,de most váltanék droidról és nem tudom mire figyeljek.
Messenger és tsai mennek egyébként ?Köszönőm előre is a válaszokat.
-
bisti79
tag
Ez érdekes. A zenelejátszás a hátlapi hangszórókon történik, a hívás a beszédhangszórón, ami az előlapon van, de a csengés a hátlapin... Próbálj egy visszaállítást, hátha, de ha nem sikerül, akkor az eladó céggel kell egyezkedned - "központi BB-s" garancia - mivel Magyarországon nem forgalmazták a készüléket - nincs.
-
kerobi
senior tag
Nekem most olyat csinál a z30-am, hogy csörgetésnél torzit a kicsengetés, és torzit a hivott fél hangja is. A zenéket lejátszva a hangszóróján hibátlan.
-
AFD100
csendes tag
Visszamentem a Szederboltba, ahol a szervizes srác rögtön bele is nézett, és az előlapi kamerának volt valami problémája. Nem magának a kamerának, hanem valamelyik kapcsolódó alkatrésznek.
Gyorsan megbütykölte, és azóta minden klasszul működik.
Kicsit még szoknom kell a rendszert, de szerencsére a MeeGo után nem idegen a kezelése. -
AFD100
csendes tag
A SzederBoltban vettem, mert jókat olvastam róluk. A dobozon az a verzió szerepel, amit írtál, de első indításnál nem talált újabb verziót.
A gyári fóliák még rajta voltak, (a hátán még mindig rajta van).
Garancia papírt is kaptam annak rendje és módja szerint.
Közben annyi változott, hogy a Linkes újtahúzás után a BB World egyből megtalálta a Google Talkot, működik is rendesen. (Szerintem átmeneti szervez probléma lehetett.) Az Exchange naptár újraindítás után még rosszul viselkedik, de miután újra beírom a jelszót, onnan már rendben van. A "Fényképező nem indítható" üzenet még megvan, de ezt sokan írták külföldi fórumokon, keresem a megoldást.Így (a kamerát leszámítva) kezdek megbarátkozni a készülékkel, méltó párja-utódja lesz az N9-nek.
(Vonzódom a kihalásra ítélt rendszerekhez...)
-
Pavlo
aktív tag
Hol sikerült hozzájutni? A garanciazárjegy sértetlen volt? Amennyiben igen, a doboz oldalán tudod ellenőrizni, hogy melyik szoftver volt előtelepítve a készülékre. Én szinte biztosra veszem, hogy a 10.2.1 valamelyik alverziója, és azt is kizártnak tartom, hogy a legfrisebb szoftverrel vetted ki a dobozból.
-
AFD100
csendes tag
Sziasztok!
Friss BB Z30 tulajdonosként lennének problémáim.
10.3.2.2836 verziós oprendszerrel vettem a gépet boltból, állítólag nem használt.
A fényképezőkép nem indul, hibaüzenettel eláll. A Zseblámpa nem működik.
Az Exchange naptár elfelejti a jelszavamat az újraindítás után.
A BlackBerry World-ön számítógépen megtalálom a Google Talkot, de a telefonon bejelentkezve nem. Az emailben elküldött letöltési link az World nyitóoldalára visz a telefonon, a számítógépen rendesen megtalálja.
A QR kódos letöltés nem működik, mert a kamera nem indul el.
Volt egy szoftver visszaállítás BlackBerry Linkkel, újabb verziót nem talál.
Nem akarok elhamarkodott lenni, de ennél azért többet vártam. -
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Biztos tudtok már a facebook applikációs változásokról. Ugye már az új frissítéssel nincs facebook értesítés a hub-ban és már nincs egyenes messenger üzenet küldési lehetőség sem, csak a böngésző felületes megoldás játszik. Elviekben...... Azért írom hogy elviekben, mert hátha ti tudtok valami okosságot javasolni a probléma kiküszöbölésére. Remélem van megoldás rá.........
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy kicsit későn került piacra a kanadaiak csúcskészüléke, melyre azonban nem csak az 5 hüvelykes Super AMOLED kijelző miatt érdemes egy pillantást vetni.
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest