- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
válasz
TheBikerider #1537 üzenetére
Az még egy kézzel simán kezelhető.
Én nagyon szerettem! -
Coc@s
őstag
válasz
clavell1977 #1356 üzenetére
Sőt! Jobb.
Persze van akinek valamilyen változtatás nem jött be és ezért ragaszkodik a 10.2.x-hez.
Ha már a 10.3.2.500-tól nagyobb (márpedig nagyobb ha jól emlékszem), akkor visszalépés nincs, ill. ha esetleg eladnád, még eladás előtt ki kell kapcsolni a Protect-et!!! -
Coc@s
őstag
A kezdetekben csak úgy használtam, de jobb szeretem a kukás törlést, akkor egymás után gyorsan lehet "sokat" is törölni.
Viszont el kell ismerni, hogy mostanában - mióta kikapcsoltam a kukát - valóban mintha lényegesen kevesebbszer úszna vissza a HUB.
Most úgy csinálom, hogy kuka kikapcsolva, ha több törölnivaló is van, akkor addig bekapcsolom, 1-2 levél esetén pedig vagy olvasásból kilépve törlöm kukával, vagy meg sem nyitva hosszan rányomva. -
Coc@s
őstag
válasz
California1 #1301 üzenetére
Van aki korrektül leírja a negatív tapasztalatát egyszer ( !!!), van aki meg visszajár köpködni.
No ezt az utolsót nem szereti senki. -
Coc@s
őstag
Dehogynincs!
Én ugyan már túladtam rajta egy Passport miatt, de az enyémnek sem volt semmi baja, nagyon szerettem azt is!Érdekes, hogy mindegyik topicban lennie kell valakinek, akinek volt egy rossz készüléke (szoftveres bug vagy user error esetleg) és utána mint a messiás hirdeti az igét, hogy milyen szar is a típus.
Ugyanez megvan a Z10 topicban is.
-
Coc@s
őstag
válasz
California1 #1238 üzenetére
A PP kivételével próbáltam az összes BB10 telót.
Próbáld ki a PP-t.
Az az igazi! -
Coc@s
őstag
válasz
TheBikerider #1195 üzenetére
Z30 és laggolás ügyben nem vagyok a top-on, mert sem Z30-am nincs, se nem laggol a telefonom.
Hátha esetleg valaki majd mond valamit erre.
A telepítés egyszerű, de menj át a Z10 topic-ba, ott fölül nyisd ki az összefoglalót, ott sok minden le van írva ezzel kapcsolatban. -
Coc@s
őstag
válasz
TheBikerider #1193 üzenetére
Hát én inkább előre lépnék (és lépek is mindig), mint visszafelé, de próba cseresznye.
-
Coc@s
őstag
válasz
TheBikerider #1191 üzenetére
Mi van most rajta, és mit tennél rá?
ITT van egy csomó autoloader. (Minden, ami elérhető)
-
Coc@s
őstag
10.3.2.798 - as leak
-
Coc@s
őstag
Nekem anno bent a T-nél egyértelműen mondták, hogy sem a Z10-be, sem a Z30-ba nem szabad adaptert tenni.
Egy kollégám ugyanígy szart el egy Z10-et és egy Z30-at is.
Nem vágott nano és elvileg normális adaptere volt.Az adapter egy utólagosan "kitalált" dolog, de a telefonokat nem adapterre, hanem SIM-kártyákra tervezik.
A megfelelő (előírt) SIM használatával nincs ilyen gond. -
Coc@s
őstag
El fog szállni hibával, nem tudsz visszalépni.
Ezt már az 500 megjelenésekor erősen hangsúlyozták a CB fórumokon is.
A Z10-en én is a különbségit tettem föl, mert nem akartam újralakni a telefont, nálam szerencsére nincs semmi gond.
Tedd föl autoloaderrel. De én már a 680-at tenném a helyedben. (A Z10-en is az van már).
A 680-ról - tudtommal - az 500-ra már vissza lehet menni, az alá nem enged a protect miatt. -
Coc@s
őstag
Esetleg menekülj előre, a 10.3.2.680-ra.
Ha úgyis wipe volt, akkor egy autoloaderes install már úgysem gyalulja le jobban. Vesztenivalód nincs.
(A 10.3.2.500-at autoloaderrel tetted föl, vagy "csak" azt a különbségi izét?) -
Coc@s
őstag
Hát az a sejtésem, hogy a 10.3.2.500-ról már nem mész visszább egy tapodtat se!
A wipe egyébként az épp fönnlévő rendszert "nullázza".
A link-kel elvileg az utolsó hivatalosra tennéd vissza, de tudtommal ez a 10.3.2.500-tól kezdve nem működik annyiban, hogy innentől nincs visszaút. Majd ha lesz ilyen vagy ettől nagyobb hivatalos, akkor a link azt teszi föl egy szoftver újratöltés után. -
Coc@s
őstag
válasz
California1 #1028 üzenetére
10.3.2.500-tól nem.
-
Coc@s
őstag
válasz
California1 #1020 üzenetére
-
Coc@s
őstag
válasz
California1 #1018 üzenetére
Z10-re már a 680-at is.
-
Coc@s
őstag
válasz
California1 #1016 üzenetére
Nem tudom, régen néztem.
-
Coc@s
őstag
A hívás felvétele után még rezeg 1-2-3-at a telefon, a hívó meg egy borzalmas hangot hall vissza a mikrofonon keresztül.
Egyébként meg van 10.3.1.2726-os leak, és készülődik a 44-es is.
-
Coc@s
őstag
válasz
l.sebestyen #932 üzenetére
A legújabb leak óta már nekem sincs.
-
Coc@s
őstag
válasz
l.sebestyen #921 üzenetére
Nálam azt jelenti, hogy bezárom a HUB-ot (fölfele swipe), jön vagy a nyitóképernyő vagy ha az kikapcsolva akkor az appok, aztán egyszer csak balról szépen visszaúszik a HUB.
-
Coc@s
őstag
EZT olvastátok már?
-
Coc@s
őstag
válasz
gyulavezir #892 üzenetére
Nekem vot (van) Z10,használtam néhány hónapig Z30-at is.
Én a Z30-at választanám a kettő közül most is, ha lenne módom rá.
Az én kezemmel azt még tudtam egy kézzel teljes mértékben kezelni, az akku sokkal jobb, a kijelző nálam nem volt szempont, de nem nekem ( hangsúlyozom, nekem) nem is volt érezhető a különbség.
Nálam mindenben verte a Z10-et. -
Coc@s
őstag
válasz
l.sebestyen #872 üzenetére
És utálom is a "nagy urat"
Nem véletlenül negatív karakter a Harry Potterben is! -
Coc@s
őstag
válasz
l.sebestyen #870 üzenetére
DEHOGYIS! IMÁDOM!
Ennél jobb telefonom még sohasem volt!
Anyagi kényszer. -
Coc@s
őstag
válasz
l.sebestyen #867 üzenetére
Nem kuka a telefon, megvan rá a megoldás.
Persze azért kicsit (nagyon) gáz!A rezgésre (is) kíváncsi leszek, ha fölment, kipróbálom.
Egyébként ha valaki Passportra váltana, keressen privátban.
-
Coc@s
őstag
válasz
l.sebestyen #865 üzenetére
Ezt az előbb toltam fel zacsival a Z10-re (azt is frissítgetem, hiába nem használom), és most megy föl a Passportra is.
-
Coc@s
őstag
válasz
l.sebestyen #833 üzenetére
félelmetes mi megy itt, ha már a legnagyobb fanok is egymásnak esnek,
Ez is a BB "nyitásának" az átka.
A "tömegek" miatt nyitottak/nyitnak az Android felé, ami viszont elq...ja a bb-t.
Akik meg droidról jönnek át BB-re, droidos gépnek tekintik a BB-t, pedig messze nem az.
Sokkal jobb attól. (ez persze szubjektív, de így van.) Viszont a droid miatt olyan bugok jöbbek elő, kerülnek bele, ami a BB-fanokat bizonytalanítja el, a más rendszerekhez szokottakat meg fanyalgásra készteti (persze ők eleve negatív előítéletekkel jönnek ide).Persze én is használok néhány droidos appot, de igyekszem a lehető legminimálisabbra szorítani ezek számát.
Én nem is vagyok elégedetlen a BB-vel, pedig droidról jöttem lassan másfél éve, előtte meg volt szifonom is kis ideig.
Számomra ez a legjobb rendszer! -
Coc@s
őstag
válasz
Krissz1983 #811 üzenetére
Kérdezz bátran.
Előtte azért javaslom elolvasni ennek a topicnak az összefoglalóját. :-)
(Fönt találod) -
Coc@s
őstag
Balról visszaúszik?
Nekem volt a Z30-on és néha előfordul Passporton is.Viszont azt megfigyeltem, hogy most a legutóbb mikor az utolsó leak-et tettem a Passportra, először nem jelentkezett.
Aztán valami minimálisat visszatettem a mentésből (pl. hogy a korábbi SMS-ek és 1-2 rendszerbeállítás meglegyen a régi alapján), és utána megjelent. Most nem akarok egy új wipe-ot csinálni, de a követező telepítéskor erőt veszek magamon és tényleg nem teszek semmit vissza, hátha akkor a legtöbb dolog megszűnik. -
Coc@s
őstag
Én csak egyet tudok erre:
Feltről swipe (Beállítások) ott Értesítések. Ebben meg beállítod mondjuk, hogy csak ez a kettő legyen a "Gyorsbeállítások"-ban, és akkor már a "Harangra" bökve e kettő közt váltogatsz.
Ez mondjuk - ha már beállítottad - két bökés. (Pontosabban egy swipe, egy bökés, még egy swipe föl) -
Coc@s
őstag
válasz
gyulavezir #760 üzenetére
Nekem Z30 volt, most Passportom van.
Bármelyik mellett döntesz, nem fogsz csalódni!A Passport méretét, alakját kicsit szokni kell, de én most már nem váltanék vissza. Nagyon jó az a széles kijelző.
Üzemidőben a Z30 jobb valamivel kb. ugyanolyan igénybevétel mellett, az még egy kézzel kényelmesen kezelhető.Ha nem az ár számít, és van benned tolerancia és nagyban tudsz tojni mások véleményére, akkor vedd a Passportot, nem bánod meg.
Egyéb esetben vedd a Z30-at. -
Coc@s
őstag
A Frissítésről.
-
Coc@s
őstag
válasz
l.sebestyen #741 üzenetére
Megerősítem.
-
Coc@s
őstag
válasz
okoska74 #730 üzenetére
Viszont az konkréten néhány hétig futott a Z30-asomon gond nélkül, addig, míg meg nem jelent "hivatalosban".
Nekem nem melegedett.
Sachesival 302 720-as kóddal megtalálod ugyanezt hivatalosban, de én már a következőt használom.
INNEN szedtem le a bar fájlokat és tettem föl a Sachesivel.
Ez is jól szuperál. -
Coc@s
őstag
válasz
okoska74 #728 üzenetére
Hidd el, jó helyről tetted föl.
A Z10-re én is innen tettem föl.
Nem lesz függő tőle, Mint ahogy autoloaderrel a függőt sem lehet függetleníteni.Update:
Most nézem csak, melyik fórumban vagyunk és mit linkeltél be.
Z30-ra tetted föl azt, amit belinkeltél?
Mert az Z10 STL-100-1-re való. -
Coc@s
őstag
válasz
l.sebestyen #724 üzenetére
Ez egy új
Sachesivel feltehető!
A Z10 topicban a linkeket is odatettemn, de úgyis megtalálod. -
Coc@s
őstag
-
Coc@s
őstag
Ami biztos, hogy a 2072-ben nekem még volt hívás felvételekor egy plusz "utánrezgés", amit a hívó fél erős zajnak hallott a mikrofonon keresztül, no úgy néz ki, hogy ebben már javították.
Legalábbis a három próbahívás ezt mutatja.
Eddig sem volt gond a sebességgel, de mintha gyursult is volna. ? -
Coc@s
őstag
Fölment a 10.3.1.2243.
Kíváncsian várom, milyen. Bár már az eddigiekben is csak 1-2 bugot találtam én. -
Coc@s
őstag
válasz
okoska74 #700 üzenetére
Az autoloader is ugyanaz mindegyikre pl. ITT.
(Ez leak).
Szerintem jó az.Mentést elvileg a Sachesi is tud (én nem azzal szoktam).
A BBLinkkel tudsz teljes és egyéni mentést is csinálni.
Célszerű teljeset csinálni, aztán visszaállításkor lehet blőle mazsolázni, hogy mit akarsz visszatenni.
Ajánlatos minnél kevesebb dolgot visszaállítani, mert így csökken az esély az esetleges bugok visszavitelének. -
Coc@s
őstag
Én lehet, hogy eladom a fehér Z30-amat.
Megint beindult a kisbogár az agyamban () , hogy másra kéne váltani. Hétvégén agyalok rajta, hétfőre eldől.
-
Coc@s
őstag
válasz
gratzner #684 üzenetére
Ha neked nem a 2072-es leak van fenn, akkor kell minden.
Install Folder (vagy Directory?), megadod azt, ahová letöltötte és GO!A beállított kódok alapján látod, hogy a kanadai Voda általi szoftver.
Ha megnézed pl a 216 30-nál, ott egészen mást látsz, mert a T-Mobile még nem "adta ki".@ zolion01
Nekem eredetileg 3-at akart csak föltenni, én azért ráküldtem az összeset. -
Coc@s
őstag
válasz
tezsparker13 #662 üzenetére
Akkoriban - mióta csinálja - nem tettél föl valamilyen új apot, aminek engedélyezted a BBM hozzáférést?
Tudnak durva dolgokat csinálni.
Nézd meg a Biztonságnál az Alkalmazásengedélyeket.
Elsőkörben szerintem ez, aztán esetleg appok egyenkét levétele, vagy minden le és egyenként vissza, de aztán a wipe biztosan megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy kicsit későn került piacra a kanadaiak csúcskészüléke, melyre azonban nem csak az 5 hüvelykes Super AMOLED kijelző miatt érdemes egy pillantást vetni.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amatőr csillagászat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Google Chrome
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Tudományos Pandémia Klub
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest