Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hsrasus

    aktív tag

    válasz sz.balazs.95 #33858 üzenetére

    Nem akarok több hsz-re is írni, uh majd ebbe sűrítem bele a dolgokat, előre is bocs miatta.
    Valszeg visszefelé fogok haladni, mert most az tűnik egyszerűbbnek.

    Nem kötözködés képpen, hanem kiváncsiságból kérdem: 2 kártyád van, h 2 telefont használsz? Mind2-t hordod mindig magaddal? Miért nem használsz csak egyet? (Személy szerint sosem értettem miért kell valakinek 2 SIM is, sztm hülyeség, de ettől még nem ítélem el őket, ha nekik így teccik -aka: virágozzék minden virág-)

    A negatív tapasztalat is tapasztalat, aminek igen is helye van a fórumon, hisz másoknak esetleg segíthetsz vele mérlegeleni. Lehet őt nem érdeklik a problémás funkciók, ezért nem lesz rá kihatással; lehet nem szívleli meg őket, aztán majd szívja a fogát később és az is lehet hogy ilyen nem, hanem teljesen más jellegű gondjai lesznek majd. Van ami általánosan igaz, de azért a legtöbb dolog használattól függ. (aka: ahány ház annyi szokás)

    Nyilván nem jobb neked semmivel, hogy másnak jó neked meg nem, viszont azt azért kétségtelenül érdemes elismerned, hogy 1 darabból nem lehet általánosan levonni következtetést egy modellel kapcsolatosan. Ugyan egy inverz példa és nem is napjainkból, de anno mikor még Ericsson R320-am volt nekem semmi problémám nem volt vele (és mondjuk mivel azt hittem ez a minden álló modell egyáltalán nem vigyáztam rá, sőt), viszont 4(!!) barátomnak is tönkrement 1 hónapon belül volt egy szériahiba ami ugyan nem minden készüléket érintet, de a legtöbbet igen. Ugye manapság ez nem nagyon fordul elő, azonban soha nem lehet kizárni, hogy találkozol egy hibás darabbal, ami ugyan működik, de bizonyos dolgok nem megfelelően.

    Azért erősen sarkított vélemény, hogy csak telfonálásra meg SMS-re jó a Z10. Ugyanakkor az is tény, hogy a 10.3.1-ben voltak hibák jócskán és nekem pl személy szerint nem feltétlenül tetszik az irány amin a BB elindult az OS10-el, igaz én már a kezedti OS-ek óta használom és sokminden jobban tetszett korábban. A felsorolt hibák közül csak a Messengert hoznám fel, (a többit majd lejjebb,) nem tudom pontosan mi a problémád, de a messenger gondolom a facebook-ot akarná jelenteni. én a gyári alakamazást használom és nekem megjönnek az üzenetek rendben. jó mondjuk én nemis vagyok ráizgulva a facebookra, és nem váltok ott életbevágó üzeneteket, de ha valaki ott ír nekem megkapom. Lehet, hogy van késés, eről nem tudok nyilatkozni, mert úgy unblock az egész kék dolog nem érdekel annyira. Viszont azt tudom, hogy sokaknak fontos és sokaknak volt vele problémája, nekem személy szerint nem.

    Samsung S5610 sem 20K volt újonnan és olyanom lenne, ha nem Z10-em és abban nem hogy hibásan, hanem valószínűleg egyáltalán nem működnek a felsorolt dolgok, legalábbis többségük. Persze nem is okostelefon, de észrevettem már, hogy az emberek szeretnek erősen túlozni, vagy nincs köze a valósághoz annak, amit gondolnak dolgokról, hogy mennyit érnek. (Pl nekem székeket kelett vennem, mert költöztem és nem volt székem az ebédlőbe. vannak azok az egyszerű fa székek, amit ezelőtt mondjuk 5-10 évvel kidobált mindenki, de amúgy ha lefesti őket az ember nincs velük semmi baj. nos én maximum 3000 Ft-ot adnék érte, mert szerintem annyit érnek, de gyakorlatilag 10000 Ft alatt nem lehet kapni, sőt 16 alatt semmilyen széket. -Végül barátnőm vett, mert én mondtam, h nem vagyok hajlandó ennyi pénzt kiadni egy székért inkább összeeszkábálok egy hokedlit-)

    a HDMI kábelhez nem tudok hozzászólni, mert csak videókat néztem TV-n, de azt meg WIFIn keresztül simán ki tudtam rakni.
    One drive-om nincs sőt igazából semmivel nem szoktam szinkronizálni (mondjuk régebben próbáltam a BOX-ot, hogy a videókat feltöltöm oda, de a hosszabbak túl nagyok voltak és azokat nem tudta feltölteni, nem tudom miért.) viszont én a SD kártyára mentem aképeket és simán át tudom másolni bárhova, ugyanis van PenDrive mód az SD kártyára. (mondjuk az idegesítő, h minden újraindulás után elfelejti mi volt beállítva)
    a többi probléma a felsorolásból mind olyan, hogy lehetne jobb, kivéve, a böngésző szinkront, de mivel nekem ez érdekes, ebben sem tudok nyilatkozni.

    röviden: vannak hibái a rendszernek, de azért ez egy valódi okostelefon, mégha ezt nem is akarod elfoglalni. és bár csak a WP-t ismerem ezen kívül, de vélenyem szerint annál azért sokmindenben előremutatóbb.

    bocs ha kicsit hosszú lett.

Új hozzászólás Aktív témák