Hirdetés
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- uleFone Power
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Valaki próbálta használni a beépített térkép alkalmazást navigációra? Én tegnap kipróbáltam (volna) és biztos én csinálok valamit rosszul, mert nem akarom elhinni hogy ilyen siralmas.
Eleve ott kezdődött a furcsaság, hogy címet ha beírok, arra gyakorlatilag nem képes navigálni, csak ha a keresője felad valami POI-t a hely közelében, arra lehet kattintani. Sőt, nem is címet fogad be tulajdonképpen, hanem ahova a címet beírom, az csak egy kereső. Így simán előfordult, hogy a "kereső" egy pesti címet beírva egy veszprémi találatot adott ki, egy szegedinél egy békéscsabait, stb.
Amikor sikerült olyan találatot kiadnia, ami az adott városban volt legalább akkor persze a címmel semmit nem tudott kezdeni, hanem úgy próbáltam ki a "navigációt", hogy tudtam hogy az adott cím közelében van egy benzinkút, és oda navigált. Nos, ezt a navigációs részt ennél sz@rabbul meg se lehetett volna oldani. Pl csak felülnézeti, északi tájolású képet tudtam belőle előcsiholni. Kiváló Ja és "Ehhez az útvonalhoz nincs hangvezérelt irányítás" -- semelyikhez nincs, bármilyen címet is adtam be neki.
Szerintetek ezt a pre-alpha állapotú progit, ami ráadásul förtelmesen lassú is bármilyen netkapcsolat esetén is (egy 80 megabites internetre csatlakozó wifi esetén is kb olyan betöltési sebességet hoz, mint az androidos telefonom Edge esetén), valamint navigációra így a megjelenés után bő évvel sem használható, címre rákeresni nem lehet benne - szóval ezt a feleslegesen fisifosi bithalmazt a BB miért csinálta meg? Csak hogy legyen egy ikon a telefonon, hogy Térképek? Mert másra kb nem jó.
Még jó, hogy csak utas voltak a kocsiban tegnap, és ezt csak próbaképpen használtam (volna), szerencsére volt a sofőrnek egy ennél sokkal olcsóbb Galaxy Advance-ja, ami hibátlanul navigált hanggal, google maps-szel stb. Ja és a címeket is ismerte, amit nem kellett rajta bepötyögni, mert hangvezérléssel is be lehetett mondani
Ehhez csak plusz vicces adalék, hogy a kocsiban lévő tartóba be se lehetett volna tenni a Z10-et úgy hogy töltse, mert a Z10-et tervező géniuszoknak nem a teló aljára, hanem az oldalára kellett rakni a töltőcsatlakozót, ami igaz hogy totál felesleges és értelmetlen, de legalább bedugott töltővel nem lehet használni ilyen autós tartók 99%-ában...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest