- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazanka
őstag
Egyik haverom kinn él Amerikában,tegnap beszéltünk.Azt mondja hogy 12x annyi Privet adtak el Amerikában időarányosan mint Passportot és Classicot együtt.Most pedig pláne megugrott az eladás hogy az Iphone-t feltörték már egyedül a BB maradt ami az amerikai vásárló szerint feltörhetetlen.
-
kazanka
őstag
Mindenki maga tudja nekem biztos hogy nem kell még a gsm boltot is nagy ívben elkerülöm.Előtte S6 edge plusom volt vettem rá egy spigen tokot egy GSM boltból,szerinted eredeti volt?Még a hologram sem nemhogy a tok.Utána úgy kellett rendelnem a gyárból.Valahogy ugyan ezen a szinten vannak a telefonok is.
-
kazanka
őstag
Sajnos nekem volt 2 esetem is .Az egyik még mikor a Samsung Omnia volt a csúcs.kb 5x utaztam Pestre a végén a Kermi oldotta meg akkor megfogadtam hogy soha többé,de hát az ember változik.Néhány éve gondoltam már csak nem olyanok a telefon boltok.Kiderült hogy még olyannabbak.Sajnos nem csak nekem van ilyen tapasztalatom az ismeretségi körömben szinte mindenkinek.Azóta a családomban senkinek nem engedek bolti garanciás telefont venni.Nem is lehet csodálkozni.behozzák a sok külföldi szolgáltatós és Ázsiai régiós telefont,ahhoz hogy itt lehessen használni nyilván bele kell piszkálni,aztán jönnek a bajok.Ja és a véleményedre is válaszolok,szerencséd volt vagy gyorsan eladtad a telefont
-
kazanka
őstag
válasz
turbulencia8 #542 üzenetére
Állítólag amit jónak tartanak azt hagyják meg és kiegészítik a BB okosságaival pl a BB10 nél használt alkalmazás ki-be kapcsolással,hogy csak azt használd amit tényleg akarsz,nem amit ráderőltetnek.Meg a Hub-nál is akarnak valamit a biztonság megerősítésére mert a újjlenyomat olvasó szerintük nem biztonságos ezért is maradt ki belőle.
-
kazanka
őstag
válasz
jackmate #540 üzenetére
Annyiban azért vitáznék veled hogy az S6 edge plust meg a Note 4-et is újonnan vettem és pár nap múlva már ezek a problémák jelentkeztek mindkettőnél,sőt hálózat problémák is voltak mondjuk felénk a Vodafonnál nem meglepő,érdekes módon ezzel az se jelentkezett.A megjelenése óta a BB már 3 frissítést küldött rá erősítendő a biztonságot és az akkumulátor felhasználást.
-
kazanka
őstag
válasz
Ceftriaxone #537 üzenetére
Igazából, én csak 2 hétig használtam,azóta a dobozában van,néha feltöltöm meg ha van frissítés frissítem.Rájöttem hogy 65 éves fejjel nem nekem való,mivel csak telefonálni használom,néha 1-1 SMS vagy email.Már leírtam hogy a Vaterán kérték 220-ért akkor 235-öt kértem,mikor 220-ért adtam volna 210-ért kérték
azt hogy hány csereajánlatom volt azt kapásból nem is tudom,de mindegyikkel volt valami bajom,lehet hogy tudat alatt el sem akarom adni.Most 200-nál tartok az alatt nem adom oda.Várom a 6.0 BB változatát aztán előveszem és használom el sem adom.Szerintem a legjobb telefon a piacon,nem ,nem fagy,nem indulgat újra.Előtte S5,Note4 és edge plus telefonjaim voltak azokra biztos nem térnék vissza mert ez lényegesen jobb telefon mindegyiknél.Engem személy szerint a szétcsúsztatós billintyűzet zavar,igazából nem is használtam,csak kipróbáltam.Nekem nincs kis kezem de nekem nem volt zavaró a mérete..A kijelzőnél nem tudom mire gondolsz,szerintem úgy tökéletes ahogy van,de sokmindent lehet állítani amit a többi telefonnál nem 2 hét használat után különösebbet nem tudok mondani de a híresztelésekkel ellentétben az akku idő sem rosszabb mint bármelyik hasonló kijelzőjű telefonnál. -
kazanka
őstag
válasz
turbulencia8 #532 üzenetére
Szerintem már leírtam.2 hétig használtam és ugyan azzal a használattal,nem vettem észre semmi különbséget a Note4 vagy az Edge plus és a Priv akkumulátor ideje között,pedig ezek a telefonok elég jó kijelzőidősök.Egyébként olvastam hogy mindezek ellenére a legutóbbi 2 frissítésen már optimalizálták az áram felhasználást és a 6.0 ban is ez lesz az egyik legfontosabb elv.Ja és mindíg 4G-n ment.Bár most gondolom ha előveszem 3G-n fogom használni mert Karcag felé a Vodafon nem egy penge.
-
kazanka
őstag
Akik itt a fórumon sz@rták a telefont azoknak nagy részének nem is volt,csak olvastak róla valamit.valahol meg csak álmodoztak róla.Sokaknak maga az Android nem tetszik.Én 2 hetet használtam,hibátlan,volt azóta csak feltöltöm és megnézem van-e frissítés mert várom a 6.0-t.- és ha van frissítem.Árultam mert azt hittem van amire cserélném,de mikor ajánlottak valamit kiderült hogy nem is akarom cserélni mert nincs mire.Ajánlottak Iphone 6s-t kettőt is csak az egyik T.szolgáltatós volt a másik pedig 16GB-os.Kipróbáltam volna bár mióta volt 3S-m azóta nekem nem kell iphone.Szerintem ez a telefon telitalálat mondom ezt úgy hogy előtte Note4-em és Edge plusom volt.amik azért nem rossz telefonok.El tudtam volna adni 220-ért a Vaterán akkor 230.at szerettem volna,aztán később levittem 220-ra 200 ért vitték volna.Később 200-ért árultam még olcsóbban kellett volna.Ezért vettem le mert olcsóbban nem eladó,néhány helyen még fenn van,de lassan onnan is leszedem.Nem látsz sehol egy TELEFONT sem.akinek ilyen van nem adja el.Most van egy fenn a hardveren a Vaterán,és a jófogáson is szerintem ugyan az,a többi bolti garanciás gagyi.Talán egy dolog miatt,válnék meg tőle, mert a tv-ben egyes undorító celeb is ilyen telefonnal jampizik,az ingyen kapott pénzből.A topmenedzserek már nem iphonnal villognak ez a telefon kell nekik.Mindenkitől elnézést kérek a hosszú OFF-ért de úgy gondoltam hogy ennyit le kellett írnom eme csodálatos telefon védelmében
-
kazanka
őstag
válasz
TheBikerider #523 üzenetére
Szia! Biztos lehetsz benne. Nem sok jobb telefon van a piacon.Nem laggol,nem fagy nem indul újra.Tegnap jött egy frissítés,1-2 héten belül itt a 6.0
-
kazanka
őstag
Van egy 50 egységes frissítés.ha valakit érdekel.
-
kazanka
őstag
Jött valami frissítés akit érdekel.Még nem a 6.0 csak 17MB 47 tétel.
-
kazanka
őstag
válasz
turbulencia8 #469 üzenetére
Samsungoknál vannak a vezeték nélküli gyorstöltők,szinte mindenki használja de a gyorstöltést kikapcsolják mert az a tapasztalat hogy nem használ az akkumulátor időnek.
-
kazanka
őstag
válasz
turbulencia8 #467 üzenetére
A legegyszerűbb proléma ami egy szoftver frissítéssel orvosolható,nagyon sok telefonnál javítottak,ráadásul lassan itt a 6.0 Pl.ha kiveszi a menűből a gyorstöltés funkciót akkor már nyer akár 1 órát is.A gyorstöltés funkciók nem igazán használnak az akkumulátornak..Este felteszik tölteni, reggelig ráér.nem kell hogy másfél óra alatt feltöltsön
-
kazanka
őstag
Az emlitett 2 Samsung akkumulátor időben elég jónak számít de én nem vettem észre hogy a Priv kijelző időben rosszabb lenne..Ezzel foglalkozol nem tudod megmondani hogy a DTEK-be beírt biztonsági kódot hogy lehet törölni vagy megváltoztatni?Gondolom gyári visszaállítással törlődik.
-
kazanka
őstag
válasz
VANESSZA1 #422 üzenetére
Értem már az Expansyst gondolod ezen már régen túl vagyunk,sok szépet írnak de azért a gyakorlat az más úgy árban mint garanciában.A garancia pl.1 év gyári+ 1 év bolti ráadásul még szállítási kölétség is van és ha átgondolod így már másképp fest a dolog.Mit értesz azon hogy napról napra.esik,egyenlőre még egyszer csökkentettek 12 ezret?
-
kazanka
őstag
válasz
VANESSZA1 #410 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél,nem akartam rádsózni a telefonom,csak segíteni akartam.A bolti garanciás telefonokról meg csak annyit hogy sok kellemetlenségtől óvod meg magad ha nem veszel szemetet, még akkor sem ha a billentyűzete olyan amit keresel.Én ezzel be is fejeztem
-
kazanka
őstag
válasz
VANESSZA1 #405 üzenetére
Tévedés.A gyári garanciában nincs olyan hogy 1 év teljeskörű és 1 és szoftver garancia..A gyári garanciánál azt jelenti az 1+1 év garancia hogy a második év csak a készülékre vonatkozik a tartozékokra nem.Az én üzletemet nem rontod,mivel annyira nem eladó,a kalapácsos oldalon 220 ezerért nem adtam oda.
-
kazanka
őstag
válasz
turbulencia8 #392 üzenetére
Tökéletes,azt kaptam amire vártam,sok felsőkategóriás telefonom volt de ez a legjobbak egyike.Pl a note 4 cerkája,az edge+üveg kialakítása,itt meg a QWERTY billentyűzet és az sem mellékes hogy a kiskínai erre még nem tette rá a kis sárga kezét.Mióta megvan egy hétig használtam,nem akadt nem fagyott,semmi problémát nem vettem észre.Hogy miért adom el?Talán azért mert így 65 évesen nem tudom kihasználni,igazából nekem csak telefonálni kell vagy ha nem vagyok gépközelben egy- két email vagy sms.Ezért kár egy ilyen telefont csak a birtoklási vágy miatt megtartani.Úgy gondolom ezt is kipróbáltam a legújabb technikából.Szerencsére nem sok versenytársam van a különböző hirdető oldalakon mert szinte csak az én telefonom a TELEFON a többi talán egy kivétellel bolti garanciás semmirevaló gagyi.
Vanessa1:
A telefonban lévő kiosztás és a mechanikus nem egyezik meg -
kazanka
őstag
Kis segítség kellene, A DTEK biztonsági rendszernél pin kódot írtam be.Hogy tudom megváltoztatni,semmiféle lehetőséget nem kínál fel?
-
kazanka
őstag
Van azért ott más is.Régiós problémák,külföldi kiütött hálózatfüggők,esetlleg még hamisítványok is,a kiskínaitól minden kitelik,sajnos az amerikaiak rosszul céloztak 45 ben és amit írtál a garancia az katasztrófa
Én sűrűn cserélgetem a telefonjaimat,egyik sincs nálam sokáig,/ ezt is hirdetem/ de GSM bolti szemetet soha meg nem vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged