Új hozzászólás Aktív témák
-
Pastika
aktív tag
-
Pastika
aktív tag
válasz
#97246720 #577 üzenetére
Valószínűleg a HW részleg igen... Bár ott van még elvileg két új droidos "csoda" az évre egy full touch és egy hibrid touch. De lemerem fogadni, hogy itt sikerül majd elb....ni vagy az árazást vagy a hw-t. Nem hiszem el hogy nem tudják felmérni mit kellene piacra dobni és hogyan...
-
Pastika
aktív tag
válasz
turbulencia8 #572 üzenetére
Jogos. Emiatt adtam el én is még februárban, nálam egy hetet bírt a Priv.
-
Pastika
aktív tag
válasz
turbulencia8 #569 üzenetére
Azért ez így aljas volt
de annál őszintébb
-
Pastika
aktív tag
Az STV100-3 teljes értékű Európában? Itt ugye STV100-4 van. Keresgettem, de ellentétesek az infók, az egyik azt írja, hogy az STV100-3ban is van LTE 800 (Band20). Tudtok valami hiteles infót erről?
-
Pastika
aktív tag
válasz
TheBikerider #525 üzenetére
Ha a rendszert megtudod szokni, akkor jól döntöttél:-) Nekem nem ment, visszatértem i6s és BB Classic kombinációhoz. Egyébként a telefon tényleg stabil, legalábbis amíg nálam volt nem jött elő gondja, de sajnos a droid nem állt kézre. Tokot a BerryBoltból ajánlok, van hozzá már fólia is. www.berrybolt.hu oldalon találsz okosságokat hozzá;-)
-
Pastika
aktív tag
Nem kívánok flamet gerjeszteni, csak néhány tapasztalatot osztok meg. A telefon maga nagyon szép, a kijelző szemet gyönyörködtető. Méreteit tekintve nem kicsi (főleg nyitott billentyűvel) de még éppen vállalható. A BB valóban összereszelte a dolgokat, nekem atomstabil a cucc. DE! Számomra nem lesz alternatívája a klasszikus berryknek. Ahogy többen is itt és más fórumokon is jelezték, hiányoznak azok az alapvető dolgok belőle mint az OS10-ből. (Hub, gesztusok stb..) Az Androidot aki szereti annak nagyon ajánlom, mert tényleg megbízható, de számomra pont a kukarobot az ami miatt nem tudom megszokni. iOS&OS10-et használok évek óta, ezt a párost pedig nálam nem tudja kiváltani egy Androidos telefon sajnos. Rövidesen felteszem az apróba is a készüléket akit érdekel, nyugodtan keressen privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest