Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
üzenetére
A biztonság engem (mint magánszemélyt, aki magáncélra használja a telefont) nem nagyon érdekel. De a droid, mint rendszer, kifejezetten taszít. Persze tudom, hogy nem pont a samsungok alapján kéne megítélnem (az van a családban kb 5 éve), de nem tudok elvonatkoztatni tőle. Így ha meghallom a droid szót, rögtön tikkel a szemem
Nem nekem való, és kész. Éppen ezért a Priv ára nem is zavar, mert nekem ingyen se kéne. A BB számomra pont a BB10 miatt BB. Ha az a kukába megy (márpedig nagyon ott járunk...), akkor felőlem akár le is húzhatják a rolót. -
Praetorianus
aktív tag
válasz
turbulencia8
üzenetére
"BB10 nélkül számomra értéktelen a BB" - szívemből szóltál. Bár ahogy elnézem, nem vagyunk egyedül a véleményünkkel. Tudom, hogy egyik BB-s topik sem a nagy forgalmáról híres, de az kemény, hogy egy viszonylag új modell topikjában 10 napig semmi se történjen. Szóval ide nem kellenek számok, meg eladási adatok, a telefon iránti érdeklődést ez mutatja a legjobban...
-
Praetorianus
aktív tag
-
Praetorianus
aktív tag
Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak pl a jelszóőr tartalmának kiszivárgására. És itt most nem arról beszélek, hogy valaki ellesi valamelyik közösségi oldalas jelszavadat (bár ha belegondolsz, az is tud baromi kényes és kellemetlen lenni), hanem pl banki adatokra, vagy rengeteg (számodra értékes) adat felhős tárolására, aminek elvesztése érzékenyen érintene. Mindig elgondolkodok, amikor okostelefon-felhasználók ennyire leszarják a biztonság témakörét, de ez majd talán csak akkor fog megváltozni, ha egyszer te is kárvallottja leszel egy ilyen szituációnak. Addig meg élj tovább nyugodtan zsákban

-
Praetorianus
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem hinném. A droid-élmény még erős vason is megkérdőjelezhető, A Classic szerintem elvérezne alatta... PP talán megbírná, de szerintem nem fognak időt pazarolni rá.
-
Praetorianus
aktív tag
Nem "más rendszer" topikjába mentem fikázni. Minden BB topikot olvasok, mert a mai napig ez a kedvenc mobil-brand. A hozzászólásom semmiféle negatív dolgot nem tartalmazott a Privvel kapcsolatban, ennek ellenére (mint az a mondataimból kiérezhető) magamnak az életben nem vennék. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy sz@r, hanem hogy eddigi tapasztalataim alapján (ami nem sok, de legalább nem a húszezres olcsódroid kategóriával szereztem) a droid nem az én rendszerem, egyszerűen nem nekem való. A hozzászólásom csakis Zozonak szólt, aki a jelek szerint kevésbé következetes, ha véleményalkotásról van szó.
-
Praetorianus
aktív tag
Ismét egy olyan hozzászólás, amit nem tudok hová tenni, és egyre több ilyen megnyilvánulásod van... Több mint öt éve BB-zek, de Privet még én is csak képen láttam. Ettől most kevesebb lennék, mint te? Maximum annyiban, hogy szeressem bármennyire is a márkát, nem szentesítek szó nélkül mindent, amit csinálnak, veled ellentétben. Pár éve még olvastam tőled a fröcsögést, hogy "fujj droid, szar droid", most meg megy a nagyképernyős önfényezés, hogy neked bizony van. Sok boldogságot hozzá. Én viszont (sok hasonló gondolkodásúval egyetemben) már csak azért se venném meg, mert nekem a BB nem a kijelző fölé odabiggyesztett logót jelenti, hanem a rendszert. Amit most már bizony (akármit is mondasz) nem fejlesztenek, max életben tartanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nem nekem való, és kész. Éppen ezért a Priv ára nem is zavar, mert nekem ingyen se kéne. A BB számomra pont a BB10 miatt BB. Ha az a kukába megy (márpedig nagyon ott járunk...), akkor felőlem akár le is húzhatják a rolót.