Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Renwick
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Szerintem a disztribúciós lánc költséges megbolygatása helyett sokkal egyszerűbb (lenne) a virtuális klaviatúra vezérlőszoftverébe tenni egy olyan kapcsolót, amivel kiosztást lehet változtatni úgy, mint a BB10-ben.
Én egyébként felváltva használok napi szinten QWERTY-s BlackBerryt és QWERTZ-es PC-t, de soha nem okozott gondot az átállás a két eszköz közt, mivel tök máshogy gépelek telefonon (két ujjal) és PC-n (tíz ujjal). Persze ezt lehet csak én viselem ilyen jól.

-
Renwick
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Akkor nekifutok mégegyszer:
-A BlackBerry disztribúciós hálózata nem egy régióként kezeli a teljes EU-t. A kelet-európai régiót, köztük Magyarországot az Ingram Micro szlovákiai depójából látják el, az Ingram magyarországi leányvállalatán keresztül. Itthon csak és kizárólag ez a beszerzési forrás biztosít a viszonteladónak (rajta keresztül az ügyfélnek) közvetlenül hivatalos gyártói jótállást, mivel az Ingram egyből a gyártótól vásárol.
-Egész Kelet-Európában (ha az osztrákokat nem soroljuk ide, márpedig nem soroljuk ide) csak Magyarországon használnak QWERTZ-kiosztást, ami azt jelenti, hogy az Ingramnak kvázi csak a magyar piacra kellene rendelnie a gyártótól ilyen kiosztással telefont, ami mint említettem, nincs arányban a minimálisan rendelhető mennyiséggel, ami általában egy raklap.
-Ettől még természetesen be lehet szerezni más EU-s országból QWERTZ-es BlackBerryt, de fogalmazzunk úgy, hogy ezt az utat a BlackBerry nem igazán támogatja. Kicsit hasonló ez az autóimporthoz, ahol a különböző régiók gyakran tök más felszereltségi szintet kapnak, és a hivatalos márkakereskedő ott sem trükközik azzal, hogy mondjuk Németországból hozassa be az ügyfélnek azt az egy darab WV Golfot. -
Renwick
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
No igen, végülis attól függ, hogyan definiáljuk a régiós disztribútort.
Olyan disztriből, amelyiknek a CEE régióban disztribúciós szerződése (mellesleg kizárólagos) van a BlackBerryvel, egy van. És ők nem forgalmaznak semmilyen QWERTZ-es BB-t, bár ki tudja, ha vevő vagy egy palettára, lehet beszerzik neked.
-
Renwick
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
QWERTZ kiosztású BlackBerry legfeljebb német magánimportból jön be az országba. Sajnos a BlackBerry regionális disztribútora csak a mi kedvünkért nem rendel be QWERTZ-kiosztású készüléket, mivel a minimális rendelési mennyiség nincs arányban a forgalommal (az egész régióban csak mi használunk QWERTZ-kiosztást).
-
kazanka
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Értem már az Expansyst gondolod ezen már régen túl vagyunk,sok szépet írnak de azért a gyakorlat az más úgy árban mint garanciában.A garancia pl.1 év gyári+ 1 év bolti ráadásul még szállítási kölétség is van és ha átgondolod így már másképp fest a dolog.Mit értesz azon hogy napról napra.esik,egyenlőre még egyszer csökkentettek 12 ezret?
-
kazanka
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Szerintem valamit félreértettél,nem akartam rádsózni a telefonom,csak segíteni akartam.A bolti garanciás telefonokról meg csak annyit hogy sok kellemetlenségtől óvod meg magad ha nem veszel szemetet, még akkor sem ha a billentyűzete olyan amit keresel.Én ezzel be is fejeztem
-
kazanka
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Tévedés.A gyári garanciában nincs olyan hogy 1 év teljeskörű és 1 és szoftver garancia..A gyári garanciánál azt jelenti az 1+1 év garancia hogy a második év csak a készülékre vonatkozik a tartozékokra nem.Az én üzletemet nem rontod,mivel annyira nem eladó,a kalapácsos oldalon 220 ezerért nem adtam oda.
-
Praetorianus
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest