- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Praetorianus #576 üzenetére
le is fogják húzni, belátható időn belül
-
törölt tag
válasz
Praetorianus #574 üzenetére
nem azért, de ennyi pénzért messze jobb felsőkategóriás telót kapni ami többet is tud! sajnos a gyártó messze túlárazta a készüléket és ebbe nagyon belebukott...ezzel a tudással max. 100-150 az ami reális lenne, de 300at semmi képpen sem ér, a BB egyediségét a BB OS10 adta, szerintem a Priv kevésbé lett biztonságos mint a korábbi QNX rendszerű modellek...
-
Peti78
őstag
válasz
Praetorianus #500 üzenetére
Sajnos már csak a Blackberry gyárt telefont.
-
válasz
Praetorianus #402 üzenetére
Tévedés.
Van QWERTZ-is billentyűzetű ami 200 körül van és BB garanciás.
És ezzel nem akarom senkinek az üzletét rontani. -
Hobbbyt
őstag
válasz
Praetorianus #363 üzenetére
Nem én élek zsákban, hisz én szabad vagyok.
Banki adatokat nem tárolok telefonon se gépen. Vagyis a bankszámlaszámom igen, de utalni senki se fog rá csak úgy. Felhőben se tárolok semmit.. Ha egy hónapig nem lenne netem, akkor se történne semmi azon túl, hogy rengeteg információtól esnék el, de alapvetően károm nem kelezkezhetne. A közösségi oldalak feltörése se érintene meg, hisz amúgy is csak beszélgetni vagyok ott.Egyszerűen nem tudnak ellopni olyat tőlem ami fájna. Persze csak akkor ha az adat duplikálva lett és nem áthelyeve. De itt is csak a nagy családi fényképmappa, zenegyűjtemény és egyetemi tananyaggyűjteményem ami kvázi pótolhatatlan. De ez már egy 5400rpm-es winyón ül, szóval irreleváns ez is.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Praetorianus #363 üzenetére
Elobb utobb egy magasabb szintu guglis rendszergazda ugyis szivarogtatni fog erdekes adatokat... Vicces lehet majd sokak szamara.
-
Peti78
őstag
válasz
Praetorianus #352 üzenetére
Még egy jó érv a droid "mellett" http://index.hu/tech/2016/01/20/az_androidos_keszulekek_ketharmada_sebezheto/
-
Peti78
őstag
válasz
Praetorianus #352 üzenetére
Ebből két dolog is látható. Az egyik, hogy milyen fantasztikusan van optimalizálva a droid. A másik, hogy a sz*rt milyen könnyen rá lehet borítani a világra.
-
Peti78
őstag
válasz
Praetorianus #285 üzenetére
Akkor sör nem lesz
vagy ablak
-
kbyte1024
veterán
válasz
Praetorianus #283 üzenetére
Wazze az asszonyt kihagyod?😉
-
Peti78
őstag
válasz
Praetorianus #283 üzenetére
Én kicseréltetném a nyílászárókat és legényképezném a fekete Classic-ommal. Pelenka nem kell, de az olcsó sörbe én is befektetnék.
-
icezozo
addikt
válasz
Praetorianus #252 üzenetére
Szia!
az a hsz annak szolt aki belepofazik wps-kent mindenbe es eleteben meg bbt.sem latott ugy probalja ossztani az eszt. nem is ertem miert vetted ezt szemelyeskedesnek
a droidot most is utalom de szakmai artalom,hogy itt a Priv ami a fiokban pihen.
Csak BBOS10-es keszuleket es BBOS7.1est hasznalok. -
Peti78
őstag
válasz
Praetorianus #255 üzenetére
"fujj droid, szar droid" Tulajdonképpen csak erre reagáltam, és erősítettem meg, ezért ment Neked a válasz.
A többi már csak az egyéb vélemény kategóriájába tartozik.
(#256) kbyte1024 Mindkettőben igazad van, kicsit elaludt a BB. Mondjuk ami nekem kell, azok közül minden megvan, de ez megint legalább anynira szubjektív, mint ez a "teszt". Az, hogy kiraktak egy felső kategóriás készüléket, nem fog tömegeket vonzani. Szerintem mindenhova kellett volna egy készülék, amit az adott kategóriát jellemző átlagáron van. Nme beszélve a szolgáltatók megnyeréséről.
-
Peti78
őstag
válasz
A droid sajnos tényleg fapados. A BB pedig, hogy továbbra is fantasztikus telefonokkal tudja ellátni az igényes felhasználókat, kénytelen volt elmozdulni ebbe a gagyi rendszer irányába. Ettől a BB nem lett kevesebb, egyszerűen elfogadta, hogy a gagyi a menő, mert sokmillió csilli-villi app van, amit persze nem használ az ember, de olyan jó unalmában lapozgatni. Ezért csinált a BB ismét egy professzionális telefont. Szintet lépett minden tekintetben. Olyat, amire a műmájer szifon sose lesz képes
Egyébként sose mentem egyik más rendszer topikjába sem oltani a népet, pedig a droidosba mehettem volna. Pedig olyanom nekem is volt, de nem mentem, falhoz kúrtam a telefont és jónapot.
(#249) jacis Minek? Majd a MA leírja mit gondoljanak róla.
-
jagertibi
aktív tag
válasz
+1 szerintem is így van. Csak hozzá tenném én nem is szeretnék élőben még privet se látni, és fényképeket se nézegettem csak amit max beletoltak a pofámba ilyen olyan fórumokon...
-
icezozo
addikt
válasz
Praetorianus #176 üzenetére
Megy a fejlesztes gozerovel. igaz volt leallas de az mar mult. Ha meszelnenek a OS10-nek akkor mar applikacio fejlesztes se lenne mert nem tudnak kinek eladni
Tegnap a CES-en Chen emlitette a 10.3.3 Q1 indulasat! Illetve november ota kint van a Beta Zone-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest