Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• abel.makrai

csendes tag

Sziasztok!
    Beléptem én is a blackberry privesek táborába. Egyenlőre nem vagyok elájulva, a z10től kezdődően blackberrys voltam, volt z10-em, privem, és classicom is. Egyenlőre az androiddal nagyon sok bajom van, persze biztos meg kell majd még szoknom, de ami elsőre feltűnt, hogy a google telebaszta alkalmazásokkal a nem olcsó telefonom amiket letörölni sem tudok csak letiltani. Gondolok itt ilyenekre mint a DIÁK vagy a TÁBLÁZAT, vagy KÉPTÁR és PLAY TV, FINANCE, ja és a legdurvább, lekellett tiltsak egy csomó google pinjin bevitel, google japán bevitel meg ilyen programot, természetesen ezeket se tudom törölni.

Egyébként valaki tudja h a képtár a képnézegető a mobilon? mert nekem olyan online tárhelynek tűnik mint pl az one drive. viszont az sd kártyán lévő képeimhez is hozzá tudtam férni de törölni már nem tudtam ket. A google play zene is valami online spotify szerűségre hasonlít leginkább amire még előfizetés is van. Nem pedig egy egyszerű zenelejátszóra.

Ha eltekintünk attól a 15-20 alkalmazástól amiket törölni sem lehet csak letiltani, akkor hiba még a blackberry hub. Sztem szörnyű, és nem tudom kitörölni onnan a facebookot, mert minek ha van normális app rá? ráadásul lassú és folyamatosan azt jelzi h el nem olvasott értesítése van, közbe messengeren már rég túl vagyok azon az üzeneten. Persze a hubot sem lehet törölni, miért is lehetne?

A ledes beállításokkal sem boldogulok egyenlőre, a whatsupnál már sikerült beállítani és az emailnél. Mert persze ez sem egy helyen van mint BB10-en. Bár nagyon bízok benne, hogy össze fog állni a kép, és ezeket csak azért látom hibának mert új még nekem az android.

A kamerával megvagyok elégedve, a képernyőnek is szép a képe, bár zabálja az akksit. És alapfeladatoknál is melegszik, szerintem túl is melegszik, nemtudom ez nyáron amikor pl túlmelegedett kocsiba történik majd hogy fog hatni a telefonra.

A fizikai billentyűzet kicsi, de ez a legkevesebb ez szerintem csak a passport után szokatlan egyébként hozzá fogok szokni.

Igazából elsőre ennyi, ha valakinek van valami tippje segítsége azt szívesen meghallgatom. Főleg képnézegető kellene mert gyárilag nem találok, illetve fájlkezelő. TUDTOK ILYET? Nemis értem ha 15 alkalmazást le kellett tiltsak mert haszontalan, egy fájlkezelő nem belefért volna ? vagy egy normál alap képnézegető és zenelejátszó. Szomorú ez, de remélem csak én vagyok bamba és van a készüléken.

Új hozzászólás Aktív témák