-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Igen, itt a 10.3.2. Ezekben a percekben elkezdődött.
FRISSÍTSE BLACKBERRY® 10 OPERÁCIÓS RENDSZERÉT A LEGÚJABB, 10.3.2 SZOFTVERRE
Töltse le most, hogy kihasználhassa a legújabb, továbbfejlesztett funkciókat, amelyek még tovább növelik BlackBerry készüléke biztonságosságát és teljesítményét, például:
- BlackBerry® Blend 1.2 megújult, friss kezelőfelülettel és olyan új funkciókkal, mint helyesírás ellenőrzés, valamint azonnali válaszok a Blend értesítésektől, a vizuális javításokon át a fájlletöltésig
- A BlackBerry® Protect beépített lopásgátló funkcióval is rendelkezik
- A kamera frissítéseinek köszönhetően javul a gyenge fényviszonyok közötti teljesítmény, az arcfelismerés és a fókuszálás
- A BlackBerry naptár frissítéseinek köszönhetően a növekvő számok és a Találkozó üzemmód testre szabásainak segítségével egyszerűsödik a szabad dátumok keresése és a fennakadások minimalizálása
- és még sok minden más… -
Coc@s
őstag
amugy a III-as Fabia nagyon jól nézni kívül belül csak nagyon kopogósra sikerült a műszerfala.
Sajna már messze azok a puha anyagok, ami pl. az I-es Fabia műszerfalán is még megvan.Én meg az előbb frissítettem zacsival a Z10-et a legújabb leak-re (10.3.1.2576). Tapasztalatok még nincsenek.
Majd holnap már lesz egy kevés.
Lassan egyébként én is teljesen belakom újra a Z10-et. Rossz lesz visszaszokni. -
Coc@s
őstag
A fórum így nem lett kevesebb, hanem több!
Én is be-benézek.Minden rendben egyébként vele?
Bár ha nem úgy lenne, gondolom már jelezted volna.(Ja és nem mellesleg én is egy Skoda Fábiát használok, igaz én a Fabia I-ből egy kombi cool-t. De azt is szeretem. Most gondolkodom egy III-as kombin. Ahogy korosodom, egyre több ilyen "hülyeségem" van.
- Csak Skodáim voltak/vannak/lesznek. - Skoda szív
- Amióta (és ameddig) az eszemet tudom, Fradi drukker voltam/vagyok/leszek - Fradi szív
- Az F1-ben viszont a pirosat imádom - Ferrari szív
- Most meg beütött ez a "fekete-szeder" effektus - BB-szív)
Új téma:
Láttam BB oldalon, hogy a Mobiltárcát meglehet okoskodni BB10-re is.
Ma, mivel kénytelen voltam SIM-et cserélni, hogy a Z10-ben ne lötyögjön a Passporthoz kivágott NANO-SIM, így már NFC-s SIM-et kértem. (Ha valamiben visszaléptem, legyen egy kis "előre" is.)
Csinált már valaki ilyen Mobiltárcás dolgot BB-re közületek?
Ha esetleg igen, írna róla? (Akár privátban is.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest