- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
válasz
Ceftriaxone #5252 üzenetére
Operatori szintu atiranyitas lesz (vagy hangposta, vagy hivasertesito lehet szerintem).
-
válasz
Ceftriaxone #5252 üzenetére
Szívesen, arra vigyázz, hogy várakoztatásként sem foglaltat jelez a hívó félnek, hanem azt, hogy kicsörög nálad, de nem veszed fel mindaddig, amíg az aktív hívást be nem fejezed.
Annak idején csak a vodafone ügyfélszolgálat felhívása tudott segíteni. -
válasz
Ceftriaxone #5248 üzenetére
Annak idején mikor jó régen yodafonos voltam, ez volt az egyik bajom velük, hogy ha foglalt lettem volna, akkor automatikusan hangpostára ment, nem pedig foglalt jelzést adott. Be kellett akkor kapcsoltatni az ügyfélszolgálaton valami foglaltjelzés-szolgáltatást vagy mit, mert az nem volt alapértelmezett. Ismétlem, ezek régi infók.
-
kekkola
senior tag
válasz
Ceftriaxone #5248 üzenetére
tárcsázó/ három pötty a jobb alsó sarokban/beállítások/hívásvárakoztatás bekapcsol
+
még lehet a hívásátirányítás is be van kapcsolva ha foglalt, azt kapcsold ki
-
Lall
veterán
válasz
Ceftriaxone #5225 üzenetére
Hogy engedné? A google nem fogja más oprendszernél engedélyezni a playt és a play services-t (még androidon belül sem mindenkinek). Szigorú licenszfeltételekhez kötött a használata minden gyártónál.
-
kekkola
senior tag
válasz
Ceftriaxone #5211 üzenetére
Szvsz. a Passportnál gyengébb hardverrel nem szabadna kiadni olyan BB-t, ami androidot is képes futtatni. Van olyan app, ami a nőm Q5ösén el sem indul, az enyémen pedig vígan szalad. Ezekből jönnek azok a vélemények, amelyek szerint a BB nem túl jó. Ez viszont is igaz. Ebben a fórumban is számtalan esetben fogom a fejem, amikor valaki a "barátnőm samsung galaxy ace-e" használat alapján formál véleményt (ekézi) a droidot, ahelyett hogy a felső kategóriában nézne szét, pl a passport árkategóriájában.
A videóra: a srác kb. egy átlagfelhasználó, kapott egy céges BB-t. A BB akkor fog életben maradni, ha ezeknek az embereknek legalább egy részét megszólítja. Ha ehhez bivaly hardver kell, akkor azt kell belerakni, ha szép kijelző akkor meg azt. Én a BB helyében nem az androidot raktam volna fel az OS10 helyett, hanem a play-t (és a google play services-t) integráltam voltam tökéletesen (bár valszeg fordítva egyszerűbb), hogy minden fusson és stabil maradjon.
-
eventus
veterán
válasz
Ceftriaxone #5149 üzenetére
Engedélyezni kell a sütiket a böngészőben.
-
jacis
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #5158 üzenetére
Én az amazonból vettem meg anno és az is hibátlan volt.
-
Zsombe
senior tag
válasz
Ceftriaxone #5148 üzenetére
Szia!
Alapvetően egy kitűnő telefon lenne, nagyon szeret(t)em a Note sorozatot, azonban sajnos van egy nagy DE. Ez a de pedig a Samsung egyre inkább negatív irányba változó üzletpolitikája és fejlesztése. Az hagyján, hogy a Note 4-et szinte mostohagyerekként kezelik, már ami a frissítéseket illeti: késve kapta meg az 5.0-s frissítést, az 5.1-et is, ráadásul egyik sem volt mentes a bugoktól. De ami még jobban bosszantott és a váltásra ösztönzött a megbízhatóság és szervizelés: tavaly a hazai megjelenéskor vettem meg a készüléket, persze az sem volt mentes a gyártási hibától, azaz a kijelző és a telefon kerete közé lazán be tudtam tenni 2-3 névjegykártyát és persze idővel gyűlt oda a por, stb... Egy 240 ezer Ft készüléknél azért ez nonszensz.
Végül idén áprilisban cseréltettem a telefont (Samsung nem tudja helyszínen javítani a készüléket, ezért inkább cserélik). Szeptember elején vártam az 5.1-es frissítést és bosszankodtam, hogy a PH-s topiktársak már megkapták egy hete OTA-n a frissítést, nálam pedig még mindig nem jelez a telefon. Kiderült, hogy áprilisban a hivatalos Samsung szerviztől egy szerb piacra szánt Note 4-et kaptam
és így persze, hogy nem kaptam frissítést, hiszen arra a piacra még nem is adták ki. Hab a tortán, hogy a készülék elkezdte dobálni a hálózatot is, így olykor nem voltam elérhető. Ismét szerviz, kaptam cserébe egy felújított telefont, ami persze a Samsung szerint teljesen új, csak éppen a gyártási dátuma idén április volt és a Samsung Phone Info szerint már több, mint 200-szor csatlakoztatták töltőre. Tehát a fél év alatt valószínűleg egy kicsit "agyonhasználták". Ez tette be végleg a kaput és ekkor határoztam el a cserét. Na meg azért egy éve ott motoszkált a kisördög bennem, hogy kellene egy Passport.
Tavaly, amikor Note 2-t cseréltem, akkor nagyon Passportot akartam, csak a Note 4 hamarabb jelent meg, így végül az lett.
Egyébként jó készülék lenne, mert a kijelzője hihetetlen szép (bár a 2K felbontás kicsit értelmetlen), a toll rendkívül produktív benne, rendkívül jó képeket készít a fényképezője, minőségi a készülék (bár Passport után kevésbé) és az akksija is bírta 1,5-2 napig intenzív használat mellett.
-
PHenis
senior tag
válasz
Ceftriaxone #5151 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem. :-)
-
PHenis
senior tag
válasz
Ceftriaxone #5149 üzenetére
Előzmények és cookiek törlése?
-
Lall
veterán
válasz
Ceftriaxone #5019 üzenetére
Nem. Nekem is live-os a BB ID-hoz tartozó cím. Mikor a Google ID-t telepíted majd akkor kell megadni a gmail-es címed, azt használja majd a play store.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Ceftriaxone #4992 üzenetére
Pont amiatt mert jelentős frissítés (és mert csak pár napja van meg, nem laktam be rendesen még) frissítettem, kapott egy rendszer törlést, és újra telepítettem rá mindent.
-
Pastika
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #4941 üzenetére
Nekem volt fekete is korábban. Egyik sem állt kézre, vagy kezem túl kicsi, vagy a készülék túl nagy:-)
-
bigsee
addikt
válasz
Ceftriaxone #4724 üzenetére
Lumia640. Utód? Nem. Átmeneti állapot...
-
turbulencia8
őstag
válasz
Ceftriaxone #4697 üzenetére
Pedig megjelenése előtt pár hónappal még milyen sokan szidták: értelmetlen kiadni, ronda htc-s stb.
-
ferrari1
őstag
válasz
Ceftriaxone #4684 üzenetére
Véleményem szerint kellemesebb a nyomáspontja. Ha nem is a súlypont miatt de az előbb említett tulajdonság miatt valóban jobb érzés írni rajta. Nehezebb a telefon mint a sima és emiatt ( szintén számomra ) jobb lett a fogása kicsit.
-
ferrari1
őstag
válasz
Ceftriaxone #4669 üzenetére
Ezt a szépséget tokba bújtatni? Vigyázni kell rá!
Viccet félre. Ennek még nem néztem utána, de biztos lesz hozzá. Egyelőre azok agyalok, hol tudnék venni hozzá övre rakható bőr tokot. Ebay-en van, lehet onnét kell rendelnem.
-
ferrari1
őstag
válasz
Ceftriaxone #4627 üzenetére
Köszi mindenkinek a merülés ügyben adott segítséget
Elraktároztam a praktikák közé
-
válasz
Ceftriaxone #4581 üzenetére
A blend csinálja, így az utolsó kérdésednek valójában nincs jelentősége.
-
Lall
veterán
válasz
Ceftriaxone #4444 üzenetére
Nyár van. Inkább nyaralok.
Egyébként vettem egy Sony Z3 Compactot nyárra a Passportba pedig beraktam a céges kártyát, mert egyszerűen sehova nem tudtam a mérete miatt elrakni. Farzsebemben pedig mindig önálló életre kelt.
Több beállítási lehetőség van, de jobb képet szerintem nem csinál, megvettem, fent van a telefonon, de nem használom. Most felraktam a legújabb szoftot, mintha megint jobb lenne kicsivel az af, de lehet már csak bebeszélem magamnak.
-
Lall
veterán
válasz
Ceftriaxone #4440 üzenetére
Nem. Miért kérdezed?
-
válasz
Ceftriaxone #4219 üzenetére
Ugye?? Én is ezt vettem észre!!
Más : úton van egy 32 és egy 64 gigás samsung evo memkari. Még nem tudom mit kap a PP. Az egyik biztos az akció kamerába megy. Az is igényli a nagy gigát a 2K miatt. Amúgy a PP mire formázza meg? Fat32?
-
kekkola
senior tag
válasz
Ceftriaxone #4219 üzenetére
Én is a gombot használom felélesztésre. Nekem kell a gomb. Mivel a kijelzőt a combom felől tartom, így a felfelé swype kiesik.
Én hetente indítom újra kb. azt is csak megszokásból, jó az neki
Lehet inkább az alkalmazások mennyisége miatt kell újraindítani. Ha nem lenne play meg az amazon vagy 15 alkalmazással kevesebb lenne a telefonomon. Sajnos BB app world elég hitvány és egyre rosszabb. pl. a booking.com az app worldből szánalmas, lassú, régi. A playről tökéletesen és gyorsan szalad... így semmi értelme az app worldnek... -
GabeTheWhite
tag
válasz
Ceftriaxone #4108 üzenetére
Vettünk Master Chief!
-
GabeTheWhite
tag
válasz
Ceftriaxone #4092 üzenetére
Igen, nem értem mi a fenét árulnak akkor a másiknál?
-
válasz
Ceftriaxone #4062 üzenetére
Firefox?? Gyári böngészőn!
-
ArthurMiller
senior tag
válasz
Ceftriaxone #4027 üzenetére
Igen, úgy tűnik ez lesz az! Köszönöm!
-
jacis
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #3903 üzenetére
Én szoktam használni de nincs vele különösebb bajom.
-
válasz
Ceftriaxone #3903 üzenetére
Szerintem annak házszám téren általában gondjai vannak. Bár csak az egy hetes frí időszak alatt használtam, de rossz tapasztalatom van vele.
-
válasz
Ceftriaxone #3805 üzenetére
A bukott madonna a nagy didikkel! -
Geno
csendes tag
válasz
Ceftriaxone #3747 üzenetére
http://www.expansys.hu/pdair-leather-case-blackberry-passport-vertical-pouch-type-black-268259/ ehhez a tokhoz mit szóltok?
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #3620 üzenetére
ubernél lehet kérni hozzáférést a mobil oldalhoz, ami állítólag teljes értékű
-
kekkola
senior tag
válasz
Ceftriaxone #3621 üzenetére
Nem is a tervezés a lényeg, hanem hogy bárhol vagyok valós időben mutatja a járatokat, forgalmi problémákat, így jól tudom módosítani az utazásaimat. Igen, a Szincsák Tamás féle (budapesti menetrend), az nagyon rendben van. A futár viszont annyira jó lett, hogy letaszította nálam, de majd meglátjuk. A play áruházat telepítetted a gépre vagy simán apk-t installáltál?
-
kekkola
senior tag
válasz
Ceftriaxone #3618 üzenetére
jajj
a futárt nagyon szeretem, a második a Bp menetrend, az is nagyon jó, de a futár nálam alap
melyik az a 3 ami necces?
-
bigsee
addikt
válasz
Ceftriaxone #3607 üzenetére
Én annyira le vagyok döbbenve, hogy megelégedetten használom a Passportot...
-
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #3607 üzenetére
Sztem minden Passport tulaj megelégedettséggel használja a motyót. Nem hiszem, hogy bármi konkrétum nélkül most erről a droid témáról bármit lehetne írni - majd meglàtjuk mi lesz. Sztem aki huzamosabb ideje használja a BB10-et (jómagam 2013 március óta, elsők közt volt Z10-em), az nem örül a pletykáknak. Finoman fogalmazva... csomó mindent tudnánk írni sztem, de mind csak spekuláció lenne.
BB10 4ever!
-
Lall
veterán
válasz
Ceftriaxone #3546 üzenetére
Nekem kényelmes volt a DVP súlyelosztása, nagyon szerettem. Reméljük mihamarabb kiderül, hogy a BB milyet alkot.
-
Lall
veterán
válasz
Ceftriaxone #3543 üzenetére
Nekem volt Dell Venue Pro-m és használtam oldalt csúszkás Nokiát is. Szerintem a mindennapokban, sokkal jobban használható a DVP féle lefelé kicsúszó szerkezet.
-
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #3543 üzenetére
nem vagyok termék designer, nincs mérnöki szintű tapasztalatom ilyen téren, de sztem ha oldalt lenne a csúszka, akkor:
- sokkal szélesebb lenne a billentyűzet, adott esetben nehéz lenne "beérni" a középső gombokhoz (hatalmas telefonról beszélünk)
- plusz mozdulat lenne 90˘ban elforgatni a telefont
- gondolj bele 5"+ colon milyen kicsi lenne a látható/használható felület a kijelzőn (ne felejtsük el, hogy itt is virtuálisak lesznek a karakterek, számok ahogy most is Passporton ) -
válasz
Ceftriaxone #3490 üzenetére
Persze hogy nem frissül, mert nem percenként kell ranyomni. Van egy limit ami alatt hiába frissíted. Jó hogy nem mutatja mennyit ment el a felhő 10 perc alatt.
-
válasz
Ceftriaxone #3418 üzenetére
A Pim és a rendszer volt már hogy nálam is beakadt.
-
icezozo
addikt
válasz
Ceftriaxone #3427 üzenetére
tuti Hagel csatornaja
-
válasz
Ceftriaxone #3418 üzenetére
Mail, push OFF. Az is sokat dob az üzemidőn.
-
válasz
Ceftriaxone #3413 üzenetére
Mondjuk indítsd újra. Nekem PP még nem csinált ilyet. Igaz nekem egy-két kivétel van csak, nem futhat semmi lekicsinyítve sem. Amazon sem stb...
-
válasz
Ceftriaxone #3384 üzenetére
Én csak a world connect to verzióját használom és semmi problémám nincs vele.
-
agyarka
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #3350 üzenetére
Az Uber köztudottan kiváncsi szoftver. Az ilyen jobb, ha nem fut a BB n.
-
legiaap
félisten
válasz
Ceftriaxone #3350 üzenetére
Igen tud futtani droidos appokat valamit tökéletesen valamit nem. Jó hogy nem tudja sok ember, hogy képes rá, mert említettem nincs reklámja. Amúgy meg nem teljesen hivatalos a droidos appok futtatása, mivel telepíteni kell a play store-t, ami sok embernek nehézséget okoz. Ha ott figyelne a play store gyárilag az appok közt akkor talán más lenne a helyzet és még a szaksajtó sem húzná le.
(#3346) icezozo: Akkor nem tudom mi ez a sírás itt.
-
icezozo
addikt
válasz
Ceftriaxone #3334 üzenetére
igen olvastam a hszt amiket irt.
az elso 10.3.1-rol tud nyilatkozni. utana kovette meg ket gyors frissites. ami szamos hibakat javitott.
ja kerem,hogy nem LEGALIS szofvereket hasznalt (foleg navigacios ) azok is okozhattak nemi galibat.
de minden a 10.3.1-re fogott . most mar mindenhol szidja ahol lehet.
-
icezozo
addikt
válasz
Ceftriaxone #3333 üzenetére
biztos,hogy lesz 10.4 de nem biztos,hogy a 3 eves OS10 keszulekek megkapjak.
mivel mar 10.3.2 ( majd jon a hivatalos is ) nincs vissza ut 10.3.1-re se 10.2.1-re stb. teljesen mas kernelt hasznal a szoftver es maskepp bootol is.
szemelyszerint jobban orulnek hamar a 10.3.2 se kapnak meg mert akkor lesz am kaosz megint.
mert nem tetszik valami es szeretnek vissza rakni az elozot ami lehetetlen.
hacsak....( keszulhet olyan program is ami ezt megoldhatja, de erre kicsi az esely)
Dehogy lesz MS -e a BB
Szinte az osszes autogyar atfog allni QNX-re sorba irjak ala a szerzodeseket.
Ez elore viszi a BBt holott a telefon agazat szepen zuhan lefele.
Ellenben a Classic jol fogy !
-
icezozo
addikt
válasz
Ceftriaxone #3327 üzenetére
a Z30 a 2. legerosebb BB OS10 keszulek. mivel tobb Z30 is van egyiknek sincs semmi gondja.
valszeg a 10.3.2.680 miattcsak a BetaZone app nem megy meg
siman megeri meg Z30 venni hisz a kijelzo fenyereje is sokat valtozott 10.2 ota.
( neviccelj mar
miert is sirnak? - eltorte a user a simtut-Fb app nem megy rendesen
)
-
válasz
Ceftriaxone #3230 üzenetére
Fúú te szegény, de a passport vigasztaljon.
-
jacis
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #3229 üzenetére
Yes
-
válasz
Ceftriaxone #3170 üzenetére
Foglalj helyet, kapsz egy széket.
Hagel: Nem küldök nem lett valami szép. Inkább az a baj, hogy nagy.
-
válasz
Ceftriaxone #3170 üzenetére
Szuper!
-
mome
tag
válasz
Ceftriaxone #3130 üzenetére
FastTube és SuperTube.
Mindkettő át tudja méretezni a videót.
Egész pontosan nagyit a videón, hogy kitöltse a képernyőt. -
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #3137 üzenetére
ha kitölti a képernyő szélességét, akkor nem sok mindent lehet tenni:
1. alul-felül megnyújtani a képet (mindenki tojásfejű lesz a videón)
2. két szélét levágni (a régi tévéken így mentek a mozifilmek)nem tudok ilyen appról, bár értelmét sem látom, mert vagy csak a videó egy részét látod, vagy torz képet nézel
-
válasz
Körülményes vagy. Előre vetítem: megveszed majd eladod.
-
V B A
aktív tag
válasz
nálam a youtube videók kitöltik a képernyő teljes szélességét
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #3115 üzenetére
szerintem akkor érdemes BB-t venni, ha fontosak számodra az alábbiak:
- hardver-QWERTY
- világ legjobb üzenetkezelése (HUB)
- hosszú üzemidő (ez nem minden BB-re igaz, de a PP-ra nagyon)egyébként meg elég strapabíró cuccok általában, eddig 2x ejtettem a PP-t parkettre, a sarkával érkezett, meg is sérült...
... a parketta
:-)
-
válasz
Szerintem ne félj tőle. Én sokat írok rajta, és már eleve használtan vettem, semmi kopás a billentyűkön. Egyébként ha lekopik, egy akkora darab panel az egész, mint amit látsz, szerintem simán cserélhető.
Újabban úgy írok, hogy nem is emelem fel az ujjaimat a billentyűkről, hanem a billentyűzeten csúsznak az ujjaim, sokkal gyorsabban megtalálom a következő billentyűt, mintha felemelném. Ennyi idő volt, (másfél hónap mióta megvan), hogy rájöttem hogy a régi BB-imen is így írtam, ezért volt kényelmes.
-
sasa134
addikt
válasz
Nem kopnak a gombok - legalábbis nekem december közepe óta megvan és semmi kopás. (amúgy sztem ezek - sem - festett/szitált gombok hanem így van kialakítva hogy világítson a "minta")
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #3108 üzenetére
Én negyvenig számoltam a karaktereket és még maradt hely. :-)
Google Contactsból teljes nevek jönnek át.
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #3027 üzenetére
Ha nem kell sok app, nem játszol sokat a telefonnal és nem nézel videókat rengeteget, akkor vedd meg.
-
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #3027 üzenetére
Teljesen jó, semmi baja a GPS-nek... Navfree-vel és IGO-val használom, néha Google maps.
-
jacis
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #3013 üzenetére
Megy a Wazze szépen.
Nem próbáltuk a Z10-en a 10.3.2-öt. -
Coc@s
őstag
válasz
Ceftriaxone #3013 üzenetére
Nem engem kérdeztél, de én Z10-en ( 100-1-es) 10.3.2.500 alatt használom a WAZE-t.
Nem nyűgösebb, mint a korábbi verziókkal volt ugyanezen. -
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #2811 üzenetére
1, Megszokás kérdése, én már úgy írok rajta kb mint Z10-en anno. Decemberben amikor megvettem, kérdeztem itt is, hogy mindenkinek ilyen kemények a gomjai, vagy csak nekem? (főleg a szóköz, ami sztem rövidebb úton jár mint a többi gomb). De azóta megszoktam. Szerintem a Q10/Classic gombjai jobbak. De nem nevezném rossznak, sőt.
2, Nekem semmi bug, vibrálás volt (már akinek), azt OS frissítés javította. Bódogság van
@ (#2825) lugosi
+1, annyi gondolat még, hogy talán a legnagyobb kihallható különbség mp3 és mp3 közt van (nem feltétlen a bitráta különbségek miatt). Néha gyalázatosan tud szólni egy 320-as mp3 is, szarabbul mint egy 192-es . Jó forrás kell, jó füles/fejes - és akkor a Passport (is) kielégítően teljesít. (Akinek több kell, annak céleszköz: vmi iBasso, Astell & Kern, Pono stb stb)
-
SharpSA
veterán
válasz
1, Én írtam, hogy kemény, de vagy megszoktam, vagy puhább lett kicsivel a használat miatt, mindenesetre jobb. Viszont én lényegesen gyorsabban tudok gépelni például az Androidos Swiftkey-jel.
2, Nincs vibrálás, minden rendben működik.
Ezektől függetlenül is úgy döntöttem, hogy megválok a Passporttól, már meg is hirdettem. A munkámhoz kellenek bizonyos programok, amelyek Androidosak és itt nem az igazi a használatuk. Sokszor kell nekem számokat írnom, ami ugyebár a képernyőn érhető csak el kitakarva annak felét.
Egyébként kiváló a készülék. -
jagertibi
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #2810 üzenetére
Dehogy lesz vele bármi is. Ez Zozonak szólt hogy a passportjaval nem fog navigálni mert holnaptól az én passportom..
-
válasz
Sokkal gyorsabban gépelek egy jó szoftveres billentyűzeten (Swiftkey androidon, vagy a BB saját szoftveres billentyűzete pl Z10-en). A mellégépelés ritkább, és szerintem is túl kemények a billentyűk.
A vibrálás volt, de a legutóbbi szoftverfrissítéssel megszűnt.
-
válasz
1, csodás, most is arról gépelek. Sokkal gyorsabban gépelek mint Z10-en, de főleg azért szeretem, mert alig ütök mellé. Szokni kell.
2, nem vibrál.
-
jacis
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #2407 üzenetére
-
jacis
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #2404 üzenetére
Szia,
A csatornámon a képeimet szoktam kirakni. Majd nézz rá
Amúgy mostanában sajnos nincs elég időm fotózgatni, de nyárra összekapom magam. -
válasz
Ceftriaxone #2291 üzenetére
Mindenképpen jó ötlet!
Én legalábbis úgy tapasztaltam, hogy a két platform kéz a kézben kiválóan kiegészítik egymást! -
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #2291 üzenetére
Ha megmondod,milyen droid app tud ilyet, akkor meg tudjuk nézni, hogy működik -e.
Sima navira számtalan megoldás van BB10en. -
válasz
Ceftriaxone #2288 üzenetére
Na ez az a rész, ami nekem is fejtörést okoz a BB 10-zel kapcsolatban
Sajnos a BlackBerry nem csinál ilyen alkalmazást, A BKK Futár meg pl. erősen épít a Play szolgáltatásokra.
Mást meg úgy igazán nem ismerek, legalábbis mint mobil alkalmazás.Egyébként a HERE Maps, BKK Futár, Google Maps és az OpenStreetMap is rendelkezik mobilos felülettel.
Nyilván nem ugyanaz, mint egy alkalmazás, de a semminél mindenképpen több.
(Ha a Here Maps-et kiteszed a kezdőképernyőre, akkor annak még az ikonja is olyan lesz, mint egy rendes alkalmazásnak)
-
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #2288 üzenetére
Nem tudom, milyen "általános" olyan app van, ami (mondjuk Európa) összes városára képes neked közlekedést tervezni, elvinni A-ból B-be különböző tömegközlekedései eszközök összehangolásával. Ha van ilyen, senki ne tartsa magában
Én Németországban élek és Passporton vígan használom például a droidos Deutsche Bahn appot, valamint a kölni tömegközlekedési appot (VRS) ami szintén droidos, Snapből származik. Ezek A-ból B-be (ahol A és b is egy-egy tömegközlekedési megálló, legyen vonat, busz, villamos stb) mutatják a lehetőségeket, tudsz online jegyet venni, mutaja a vágány számokat, platformot, hány perc van átszállásra, valamint online, tehát a késéseket is jelzi. tehát ilyen funkciókat képesek ezek az appok futtatni a Bb10-es doridos környetzetben, tehát általánosan ez működhet mondjuk Párizsra, Londonra stb csak meg kell keresni az appot. De olyan appot én nem ismerek, ami tervez és navigál tömegközlekedési eszközöket figyelembe véve (X utca Y számból hogyan jutsz el Z utca Q számra)
-
jacis
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #2213 üzenetére
Szia Sorstárs
A Gmaps-ot már csak tartaléknak használom. Indokolatlanul hevíti a procit amit már droidon is tapasztaltam így kellett keresnem valami kiváltót. Külföldön a Sygic itthon pedig a Waze a befutó nálam most. A Sygic számomra hibátlan offline navi amit csak az útközbeni plusz infók miatt váltok ki a Waze-val. Sajnos manapság a traffipax egy adó forma lett ami ellen próbálok védekezni, mert elég sokat utazom és gyorsan beleszaladnék egy-két hibába.
A képekről tett megjegyzések nagyon jól estek. Köszönöm szépen.
Várunk ide a passport tulajok közé.
Ha van még kérdés nyugodtan küld. -
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #1433 üzenetére
BKV meg MÁV ment már 10.2.1-en is - de majd a többiek megerősítik. Esetleg less be a BB alkalmazások topicba és kérdezz, keress, olvass.
-
jacis
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #1426 üzenetére
Szia,
Csatolok néhány olyan képet amit a passportal csináltam. A mobilfotós társak szerint egész jó képeket lőttem vele.
Nem a legjobb fotós telefon ezt kijelenthetem, de simán hoz egy jónak mondható szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest