Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Szia!
Te írsz butaságokat.Folyamatosan.Egyetlen állításomat nem cáfoltad.Még egyszer röviden.
Először is,nem szóltam le soha a Zuk-ot!
1. A két termék nem egy méret,nem egy ár,nem ugyanaz a tudás( B20), és az egyiknek nincs hivatalos importőre, szervize sem itthon.Így nincs értelme az összehasonlításnak.
2. A Zuk mögött nincs hazai support. Az, hogy Tibcsi ért hozzá és segít az nem hivatalos support.Fedor meg valaki nincs rajta a Lenovo hivatalos oldalán.
3. Az, hogy a Lenovo mit művel a telefon üzletágban,milyen határozatlan összevissza döntéseket hoz hetente, amik ellentmondanak egymásnak,ha nem jutott el hozzád vagy ebből nem vonsz le semmit akkor sajnálom.Olvasgass és gondolkodj.
4 Az, hogy a B20 hiányára te ezt a rendkívül demagóg dumát írod be "gyönyörködni kell a tájban, természetben" nem is tudom mire vélni egy technikai paraméter hiánya kapcsán. Talán akkor értenéd meg ez mit jelent ha elromlik valamid és a szervízben hallanád ezt a jópofa szöveget, vagy valami hasonlót.Ne autózz inkább sétálj,ne nyomogasd a telefont, inkább sportolj.Ezek is mind ugyanilyenek, még igazak is de ide nem kapcsolódnak.
5."a B20-at leszámítva (amire itt sokan verik), " Na nézzük csak, ki veri mire?" Ott megbukott a telefon. No meg ha még mindig a kib... B20-on és a többi sávon fognak spórolni, az lesz az igazi szégyen."
Remélem tudod, hogy ezt te írtad.Ezek szerint mégis baj a hiánya?
-
macskea
őstag
Semennyire nem adják ki, és nincs is hozzá semmi szükség ahhoz, hogy kiforrott legyen a rendszer. Mivel a cég zászlójára a biztonság van kitűzve, ezért semmi ilyesmiről - pl.: root, romolgatás - ne is álmodj senki. Szoftveresen ez még mindig nem chinafon, hogy custom romokkal kelljen bajlódni, és a között dönteni, hogy a fullHD videófelvétel működjön vagy a GPS találjon jelet... még a feltételezés is sértő, hogy erre kelljen várni ahhoz, hogy használható legyen a készülék.
-
mjani1172
addikt
Én sokat gondolkodtam a Zuk Z2 --n de ne hasonlítsuk ehhez. Nem korrekt.Az egy kínai "szinte" belpiacos terméket, ami nem hivatalosan jön ide, ráadásul más méret, nincs b20 (tudom ez hülyeség,de én mindenhol normálisan akarom használni) nincs szervíz,a kamera sokkal gyengébb,(nem ez a szint),ha Tibcsi nem fordítja le saját idejéből akkor még csak nem is magyar, nem tudjuk meddig gyártják,sőt még a neve sem biztos nemhogy a modell hosszú támogatása, stb....nem is értem hogy jön ide.
A telefon kifejezetten jó(árához képest) a fotó is a legjobbak között van.Szvsz a Samsung az Iphone és a Moto a legjobb, azok után már ez jön a látott képek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest