Új hozzászólás Aktív témák
-
T. I.
senior tag
válasz zolion01 #113 üzenetére
Hát igen, jó lenne az újabb android, de egyszerűen nincs ilyen specifikációval újabb teló.
QHD amoled kijelző, jack+sztereo hangszóró, microSD foglalat, quickcharge3.0
ezek mind fontosak voltak, és a SD820 SoC is kellemes rendszersebességet biztosít.+nekem az FM rádió is kellett, de beértem SD652-vel, így az alcatel verzió az igazán nekem való.
[ Szerkesztve ]
-
T. I.
senior tag
válasz zolion01 #111 üzenetére
Szia! Android 6.0.1. van rajta. Ez szerintem már nem fog frissülni. De a biztonsági frissítő csomagokat kapja. Ma is láttam, hogy jött, de még nem telepítettem, így 2018.májusi van még "csak" rajta.
Egyébként a 6-os android nagyon stabil, az én saját telómon is az fut. Nem érzem a nugát v oreo hiányát. Nincs semmi, amivel számomra többet adna.[ Szerkesztve ]
-
T. I.
senior tag
Jófogáson, 65ezer Ft-ot fizettem érte. Teljesen új, gyári állapotú, soha be nem lakott modell. Gari viszont már nincs rá.
Most frissítettem, telepítettem az appokat rá.
Egyébként szerintem ez a legmenőbb kinézetű mobil, ami valaha készült. Mondom ezt úgy, hogy nekem jelenleg egy Alcatel Idol 4S-em van, amit imádok. A BB a feleségemnek lesz, a hétvégén beüzemelve és átadva. -
krob81
tag
Senkinek nincs ilyen telefonja??
Én kb. 3 hete használok egy ilyen telefont nagy megelégedéssel!
LG G4-ről váltottam -
sasa134
addikt
Tényleg nagy a csend itt..
Kérdés: van, aki PP- ról váltott? Elsősorban a méret megszokása érdekelne, mennyire zavaró h a detk60 jelentősen hosszabb mintt a PP? Ha esetleg a Mercury csúszna, vagy árban nem stimmelne, elgondolkoztam, hogy esetleg erre nyargalok majd át.Avanti Roma
-
-
veterán
-
veterán
-
Látnok
aktív tag
Lehet, viszont az, hogy van biztonsági frissítés (melynek tartalmai jelentős részben tudhatók akár magyar akár külföldi online oldalakról pl.: BerryBlog, Crackberry, stb..) bizonyosan pozitívabb, mint az, hogy nincs frissítés.
Persze kinek mi a fontos.... én pl bankolok a telefonomról, nekem fontos.....A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz turbulencia8 #95 üzenetére
-
Mercel
senior tag
válasz Ceftriaxone #91 üzenetére
Szia!
Nekem is Z10-em van és hát igen - mivel napi 8-10 órát megy a munkám miatt gyakorlatilag vezetékes telefon, feltöltött másik akku és/vagy töltő, de lagalább kábel nélkül el sem indulok.
És valóban, jogos a felsorolt készülékek jobban (bár nem kifejezetten jól!) bírják.
Én viszont gonosz de korrekt módon általánosítottam, ráadásul bár nem emeltem ki de én főleg az "új" andoridos szériára gondoltam.
Ott viszont sajnos megáll a dolog, mert a PRIV sem bír ki egy izmos napot, a DTEK 50 és most látszik, hogy a DTEK 60 sem.Amúgy istenigazából drukkolok neki és ha egyszer android lesz akkor mindenképpen maradok a BB vonalon, de végtelenül bosszant ez a féloldalas hozzáállás.
Azért nem olyan nehéz kipipálni az összes fontos tételt egy mobil esetében 2016-ban és most már nem is igazán pénz kérdés - lásd az általam egyébként kifejezetten utált "occó" csájnafonok világát..
Az RGB led is egy tipikusan hülye BlackBerry-s húzás - a Berrysek imádták - erre már a harmadik telefonról hagyják le pedig van vagy 2 forint..Most abba már bele se megyek, hogy kommunikációban és tettlegesen is borzasztó ahogy a BB10-es ügyfeleikkel is bánnak.
Szóval értük morgok nem ellenük.
[ Szerkesztve ]
Marcel
-
Mr.Silkó
veterán
Bog és Alice jó párost alkotnak a kamera előtt, szórakoztató és emberközeli volt a telefont bemutató kisvideó. Tetszik ez az új, tömör, lényegre törő, mégis közvetlen videós teszt forma itt a Mobilarenán, csak így tovább!
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz Ceftriaxone #91 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy aki a csekély energiaidejű modellekkel szerezte napi tapasztalainak nagy részét, amikbe lássuk be, nem volt túl nehéz belenyúlni az idők során, akkor az ivódik bele, az marad meg benne, fan vagy sem, hogy szenvedős, sovány a történet, az a pár darab meg pont akkora szám, hogy a szabályt erősítő kivételeknek tekinthessük.
Biztonsági kiadások: soha senki nem lát bele (nyilván de, de akik ezzel érvelnek, rendszerint nem), hogy mikben állnak ezek a frissítések, mit kerültünk el vele, mekkora relevanciája is van a valóságot és a felhasználási szokásokat tekintve. Ameddig ez egy nagy homály, addig bullshit is, függetlenül a kiadások időpontjától, azok viszonyától egyéb gyártók kiadásaihoz képest. -
Ceftriaxone
aktív tag
Szia! Az akkumulátorok üzemideje kapcsán azért érdemes lenne árnyalni a képet.
Valóban : számos BlackBerry készüléknek nem valami parádés az üzemideje . Pl nagyon szerettem a Z10 -et, nagyon jópofa telefon, de aksija..hát az nem sokat bírt.Viszont azt nem állítható, hogy ez minden BlackBerry telefonra igaz. Van néhány készülék, ami nem rossz e szempontból.
Passport : jó az üzemideje.( biztos van jobb, de egyáltalán nem rossz! )
Z30: jó az üzemidő.
Leap: az is kifejezetten hosszan bírja."Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Látnok
aktív tag
válasz Crafter32 #87 üzenetére
Illetve tudtommal van olyan programelem is, mely csak a BB készülékkel elérhető, de a HUB+-al nem.
(#89) velosolex:
Reméljük nem. főleg mert ez nem egy rossz készülék, illetve más oldalak teszterei szerint nem az. És bár korábban Te írtad, hogy ez a készülék nem ér 130 eFt-ot sem, azért tudjuk, hogy 130 eFt-ért nem kapsz olyan készüléket, ami ezt tudná hardveresen, és szoftveresen. Ugyanis azt is figyelembe kell venni, hogy a BB adja ki legelőször a biztonsági frissítéseket az androidos telefonjaira... Márpedig ezt kevés sokak által preferált kínai csoda tudja.
[ Szerkesztve ]
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
Potrien
senior tag
Félek ez egy nagy multú cég agoniája.
-
Crafter32
őstag
Méretével van csak gondom. DTEK50 -et azért húzták le, mert ingyenesek a BlackBerry programok. Nem ingyenes csak 1 hónapig utána fizetős vagy nézed a reklámot. Most jól van írva a cikkben. BlackBerry androidos telefonjaiban alapból benne van és soha nem lesz fizetős.
Már csak egy kis reklám kellene, hogy apuka kedvenc csemetéje ne az Edge után szaladjon a polchoz hanem BlackBerryt vegyen facebookra és játszani. Csak ekkor lesz belőle eladás, mert így max BlackBerry fanok veszik.
-
Dominó85
addikt
válasz mjani1172 #84 üzenetére
Más egy megfogalmazott vélemény és más az hogy mik az ember valós elvárásai egy telefonnal szemben. Valamint szövegkörnyezetbōl kiragadott mondattal akarsz megcáfolni engem? HAHA gyerekes dolog. De ha annyira szúrja a szemed a két telefon közti különbség, akkor hasonlítsuk össze egy Le készülékkel vagy a Zuk Z2 Pro-val.
De látom nagyon csōlátású vagy, így szót sem fecsérlek reád többet. Béke
* Péter - 06302461862 *
-
mjani1172
addikt
Szia!
Te írsz butaságokat.Folyamatosan.Egyetlen állításomat nem cáfoltad.Még egyszer röviden.
Először is,nem szóltam le soha a Zuk-ot!
1. A két termék nem egy méret,nem egy ár,nem ugyanaz a tudás( B20), és az egyiknek nincs hivatalos importőre, szervize sem itthon.Így nincs értelme az összehasonlításnak.
2. A Zuk mögött nincs hazai support. Az, hogy Tibcsi ért hozzá és segít az nem hivatalos support.Fedor meg valaki nincs rajta a Lenovo hivatalos oldalán.
3. Az, hogy a Lenovo mit művel a telefon üzletágban,milyen határozatlan összevissza döntéseket hoz hetente, amik ellentmondanak egymásnak,ha nem jutott el hozzád vagy ebből nem vonsz le semmit akkor sajnálom.Olvasgass és gondolkodj.
4 Az, hogy a B20 hiányára te ezt a rendkívül demagóg dumát írod be "gyönyörködni kell a tájban, természetben" nem is tudom mire vélni egy technikai paraméter hiánya kapcsán. Talán akkor értenéd meg ez mit jelent ha elromlik valamid és a szervízben hallanád ezt a jópofa szöveget, vagy valami hasonlót.Ne autózz inkább sétálj,ne nyomogasd a telefont, inkább sportolj.Ezek is mind ugyanilyenek, még igazak is de ide nem kapcsolódnak.
5."a B20-at leszámítva (amire itt sokan verik), " Na nézzük csak, ki veri mire?" Ott megbukott a telefon. No meg ha még mindig a kib... B20-on és a többi sávon fognak spórolni, az lesz az igazi szégyen."
Remélem tudod, hogy ezt te írtad.Ezek szerint mégis baj a hiánya?
[ Szerkesztve ]
-
macskea
őstag
Semennyire nem adják ki, és nincs is hozzá semmi szükség ahhoz, hogy kiforrott legyen a rendszer. Mivel a cég zászlójára a biztonság van kitűzve, ezért semmi ilyesmiről - pl.: root, romolgatás - ne is álmodj senki. Szoftveresen ez még mindig nem chinafon, hogy custom romokkal kelljen bajlódni, és a között dönteni, hogy a fullHD videófelvétel működjön vagy a GPS találjon jelet... még a feltételezés is sértő, hogy erre kelljen várni ahhoz, hogy használható legyen a készülék.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Dominó85
addikt
Köszi. 2 van. A felső képen a Poci, az alsó képen a Mici (anyja). De a lehető legrosszabb modellek... Állandó mozgásban vannak és sohasem néznek a kamerába. Ritka pillanatok egyikét osztottam meg veletek.
Ontopik: Ezt a telefont szoftveresen fogják még sokat csiszolni. Nem tudom hogy BB telóknél mennyire adja ki a gyártó a forráskódot, de nagy szükség lenne rá, ahhoz hogy kiforrjon a rendszer. Ugyanakkor egyetértek azokkal is, akik szerint ha már relatíve újoncok android terén és a telefonokat is bérgyártásban tolják... Ráfeküdhettek volna a szoftveres oldalra kicsit jobban is.
* Péter - 06302461862 *
-
csongi
veterán
Nem arrol volt szo, hogy nem gyart tobbet?
Szep keszulek. A szoftvert pedig lehet fejleszteni, es remelhetoleg meg is lesz.
Akku idot lehet ott is nyerni.
Koszi a teszet. -
-
Mercel
senior tag
Nem olvastam vissza, az már volt, hogy nemtom' melyik csájnafon ennél háromszor erősebb /jobb és négyszer ócóbb?
Marcel
-
Mercel
senior tag
válasz Wallenberg #2 üzenetére
Nahhh, ez is megvolt, Alicewake BlackBerry teszt.
Fanatikus BlackBerry rajongóként is csak azt tudom mondani, hogy már megint csak majdnem.
A gyenge akku teljesítmény régi probléma a BlackBerry mobiloknál és az RGB led hiánya is nagyon zavaró, ahogy az is, hogy megint becsúszott egy "kis" szoftveres baki..
Ha a cégnek már csak az maradt, hogy tuti rendszert faragnak a nyamvadt android alá akkor legalább ezt tudják már 100%-ra.
Át kéne nevezni almost-ra a céget.
Mindig minden csak majdnem..Nekem ez BlackBerry rajongóként sem ér meg ennyit, de hátha a harmadik nekifutásra sikerül.
Szoftverfrissítés egyébként tuti gyorsan lesz, ebben kivételesen tényleg etalon a cég.
Marcel
-
Látnok
aktív tag
válasz Balathruin #38 üzenetére
ez érdekes. elég régóta használom a BB billentyűzetét, és szerintem a legjobb mind a virtuális, mind a fizikai qwertz tekintetében. Ráadásul az én tapasztalatom szerint igen gyorsan tanul..
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
.DLL
veterán
"Ez már nem az a BlackBerry..."
Ellenben gyönyörű lett a készülék, a TCL-nél valahogy meg tudnak egy lapos tepsit tervezni úgy, hogy ilyen kis apró finomságai legyenek, amiktől megvan a maga egyénisége.
(P.H.)
-
Dominó85
addikt
válasz mjani1172 #53 üzenetére
Bocsi, de egyáltalán nincs igazad. Butaságok sorát írod a Zuk Z2-rōl. Igen is egyre nagyobb support van a telefon mögött, mivel a Lenovo kiadta a forráskódot és a bootloader is nyitva. Nem mellesleg Fedor és Francko személyében két igen elismert custom romkészítō is jelen van. Tibcsi magyarításában, aki tud, segít. Én például a U-Health alkalmazás csomagot fordítom. B20 nélkül is van élet. Ahol pedig csak 2G elérhetō, gyönyörködni kell a tájban, természetben. Ki lehet ám szakadni ebbōl az istenverte internet függōségbōl néha és lehetne ÉLNI is néha. Nem kenyerem telespammelni ezt a topikot, de lazán hozza, ha nem veri, kamerában a ZUK Z2 ezt a BB telót. Szervíz pedig annyira nincsen, hogy 2 év EU garanciával is lehet venni a készüléket. Annyira nem támogatják a ZUK Z2-t, hogy már decemberben, idén hivatalos Nougat-ot fog kapni. Tájékozódj kicsit, mielōtt leszólsz egy készüléket. A teló neve pedig azért nem biztos, mert nyilván te is hallottad, hogy a Lenovo összevonja a termékpalettáját. Egyszerūbb lesz majd megkülönböztetni a belépō, közép és felsō kategóriát.
Amúgy meg az Amoledet leszámítva, kompaktabb, nagyobb az aksija és a B20-at leszámítva (amire itt sokan verik), nagyon is fontosak ezen szempontok.
* Péter - 06302461862 *
-
MODERÁTOR
Én úgy érzem, gyenge az akkuidő, nem olyan jók a képek, jellegtelen a forma, nem jó az ujjlenyomat-olvasó megvalósítása, és mindezekhez képest drága. Az a helyzet hogy ebben az árban van jobb szerintem.
De legalább ad ki még telefont a BB. Olyat amilyet, de ad ki. -
Hallosz
senior tag
Ezzel a BB telefonnal úgy vagyok mint a Zsiráffal, egzotikus, ritka, szép meg minden, de otthonra nem kéne.
-
tibor72
tag
Jó látni, olvasni, hogy nem az én "készülékemben" van a hiba. A teszt nem volt meggyőző semmilyen tekintetben, mi több, inkább eltúlzó, lényeges pontokon. Az ára mint a Google Pixel-é, irreális. A rendszere miatt, kizárólag a fanok fogják venni, meg azok akiknek az számít, hogy mennyire "drága", és ezzel fel tudnak vágni ismerősök előtt, talán... ( ....nem értem miért kell erőltetni ezt a fogyasztói társadalmat " ez a független kezdő ár, nem hogy jó, hanem kifejezetten jó" ..lol.... illetve mégis, de nem akarom tudni .... )
-
joey04
titán
válasz TheBikerider #56 üzenetére
Lehúzós? Szerintem túlságosan is pozitív a kicsengése...
[ Szerkesztve ]
-
AngeloDivina
aktív tag
Sokallom az árát és a kameráról mondott "Igen jó képek" minősítést Én nem említeném. Jobb mint a legtöbb középkategóriás, de nekem annyira nem jöttek be ezek a teszt képek. Az akku sem mutat nagyot és a szoftveres problémák is cikik ettől a gyártótól. A fényerő sem acélos. Túl sok a negatívum szerintem ahhoz képest mennyire pozitívan nyilatkoztatok róla a tesztben és a videóban.
[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
JoeYi
őstag
135e Ft-ért lehet S6-ot venni nemsufni boltokból, ahhoz képest azért nem olyan fényes ez az ajánlat
-
DS39
nagyúr
egy technikai jellegű megjegyzés: AliceWake hangja elég halk a videóban.
nickedez89: ezt én is furcsállom, amoled kijelzővel simán lehetnek jobb az üzemidő. valamit nem jól optimalizáltak a szoftveren.
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
Nem igazán értem ezt a gyenge akkuidőt!
Nekem a Smart Platinum 7 ugyanúgy 3 ezres akksival 5,5" QHD amoled kijelzővel simán tud 6 órát 1 nap alatt, de még a 7 is összejött már párszor!
2 nap alatt pedig 5 óra az átlag. Igaz abban Snapi 652 van, ennyivel többet enne ez az erősebb SoC?[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
CB
senior tag
Aki sokallja az árát, az vár fél évet, és 150e alatt megkapja.
Szép lett, de hiányolom az optikai képstabilizátort. A plusz funkciógombért plusz pont.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
veterán
Elég lehúzós a teszt,de ezt megfigyeltem már a Dtek50-nél is. Nem tudtok elfogulatlanul írni?
Nekem bejön és csak a mérete miatt nem vettem meg. Túl nagy.
HARLEY-DAVIDSON
-
-
Potrien
senior tag
ez a telefon max 130k -t ér!
többet egy fillérrel sem. -
mjani1172
addikt
Én sokat gondolkodtam a Zuk Z2 --n de ne hasonlítsuk ehhez. Nem korrekt.Az egy kínai "szinte" belpiacos terméket, ami nem hivatalosan jön ide, ráadásul más méret, nincs b20 (tudom ez hülyeség,de én mindenhol normálisan akarom használni) nincs szervíz,a kamera sokkal gyengébb,(nem ez a szint),ha Tibcsi nem fordítja le saját idejéből akkor még csak nem is magyar, nem tudjuk meddig gyártják,sőt még a neve sem biztos nemhogy a modell hosszú támogatása, stb....nem is értem hogy jön ide.
A telefon kifejezetten jó(árához képest) a fotó is a legjobbak között van.Szvsz a Samsung az Iphone és a Moto a legjobb, azok után már ez jön a látott képek alapján.
[ Szerkesztve ]
-
dementor
aktív tag
Ez idáig számomra rém rondák voltak a gyártó termékei, viszont erre öröm ránézni.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
embe
nagyúr
válasz Praetorianus #49 üzenetére
Jó tudom....
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
Balathruin
veterán
válasz Atlantisz48 #47 üzenetére
Már régóta ennyi az új limit, egyelőre elméleti csak.
-
Atlantisz48
őstag
Hogy miiii? 2TB?
"A 32 GB-os belső tárhely maximum 2 TB-os microSd kártyával bővíthető. "
-
Renwick
őstag
Az ujjlenyomat-azonosítás pontosságával kapcsolatos problémát nem tudom megerősíteni, valószínűleg egyedi probléma lesz, vagy a telóval, vagy a tesztelő ujjával (bocs . A lock screen shortcuttal lezárt kijelző feloldása bug, dolgoznak rajta.
A szoftver általában véve kiforrottabb, mint a vendorok 90%-ánál, mindezt úgy, hogy a BlackBerry egy éve vágott bele az androidos mókába, illetve ennek a cuccnak szerintem az árát is jól belőtték most, más kérdés, hogy Magyarországon semmi sem lehet elég olcsó.Egyetértek azzal, hogy a BlackBerrytől hajlamos mindenki csodát várni, ami nem feltétlenül jó dolog, de ettől még a DTEK60 hosszú idő óta az első olyan BlackBerry, ami nem csak menedzsereknek ajánlható jó szívvel, hanem "lakossági" felhasználóknak is.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
Dominó85
addikt
Gyenge Aksi, megint a design és karcsúság oltárán feláldozva. Továbbá azok a teszt képek nem jók! A részletek eltűnnek és olyan mosott az egész. Ugyanakkor a színhűséggel nincsen gond. De egyáltalán nem kiemelkedő a kamera tudása. Az itt leszólt Zuk Z2 is a kezdetekben gyengélkedett kicsit, de azóta szoftveresen kihozták a kamerából a majdnem maximumot. Reménykedjenek a BB tulajok is majd ebben. Plusz pont az Amoled kijelzőért, bár fura, hogy a fényerejét visszavették (csak nem a sovány aksi miatt?)... Ejj, összességében nekem ez a telefon (és ennyiért meg végképp), nem tetszett.
* Péter - 06302461862 *
-
holozis_HUN
veterán
válasz A 2. Vesztes #9 üzenetére
Z3-nál ez 50%-nál áll fenn, 3100-as aksival
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
embe
nagyúr
Azért egy BB készüléknél az ujjnyomat olvasó illetve a biztonsági belépés bugos....Hát nem tudom!!!!
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
Balathruin
veterán
Nem túl bíztató készülék.
Használtam BB billentyűzetet pár hónapig (bármelyik androidos telefonra felrakható), de magyarul borzalom használni (szinte alig tud szavakat), viszont angolul nagyon jól működik.
-
iMagic7
tag
Szép,de 200 ért drága és nem rántja ki a BB t a sz@rból
-
lacruise
tag
-
mackoapo11
aktív tag
Akkor lenne király,ha BB -os el is kijönne ugyan ezzel a hardver el párhuzamosan,még ha kisebb darabszámmal is. Biztos lenne rá igény,szerintem. Amúgy igy is remek készülék,nem is rossz áron.
-
nicu71
addikt
"Egyébként bárki számára elérhetetlen magasságokba került a bekapcsológomb. Kivéve balkezes használat esetén, jókora tenyérmérettel, akkor hibátlan"
ALcateleknél /TCL/ mostanában mindig oda kerül,valamiért nagyon favorizálják ezt a balfelső bekapcs gombot.
Nekem baromi kényelmes ,nagy kezem van,és bal kézzel használom általában
A dupla klikkes kikapcs Idol3 nál remekül működik,gyanítom ennél sincs ok panaszra
Egyébként nagyon fain készülék,simán venném-vinném."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
RandomGosu
senior tag
azon tűnődtem, hogy mikor lesz vajon már végre qwerty-s, dual-simes androidos készülék...
-
punky10
addikt
"Ellenben a 14 nanométeres, FinFET gyártástechnológián alapuló Snapdragon 820-ba foglalt két, maximum 2,15 GHz-re skálázott big Kryo mag, és a további két, 1,6 GHz-es LITTLE mag ellenére valahol néha megakad az ügymenet, és nyilván nem a 4 GB-nyi LPDDR 4-es memória lesz a ludas. Ez úgy elég szokott lenni"
Értjük az iróniát...Valóban,néhanap,megesik,hogy elég...
Ilyen hardver esetén ez hiba.Nem kicsi,cserébe nagyon nagy...
Igen sürgős a frissítés!Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
blash
tag
válasz A 2. Vesztes #9 üzenetére
a harom oras kijelzo ido nevetseges peldaul a redmi 3 mellett, foleg, hogy mennyibe kerul, sot me'g az ujjlenyomat olvasoja is mukodik.
-
BigPhoenix
csendes tag
Nekem tetszik a telefon. Csak drága. Ám a hivatalos oldalon (BBshop) 170 ezer körüli angol font/euro (országtól függően) ( a Priv meg akciósan 103 ezer körül, áfával). Egy hozzáértőt kérdezném: van a garancia érvényesítésén kívül bármilyen hátulütője, ha pl. Angliában vagy Németországban veszem meg a készüléket kártyafüggetlenül? Így tudnám itthoni sim kártyával használni? Köszönöm a választ!
-
Sebhelyes
senior tag
De szép gázórák!
-
hampidampi
senior tag
Az alkalmazások engedélyeit mennyire lehet korlátozni? Ennél is úgy működik, mint egy sima droidnál, hogy csoportonként elég egy engedély, onnantól alkalmazásfrissítéskor csoporton belül bármit megkaphat?
Mennyire van zsúfolva Google alkalmazásokkal, és azok törölhetőek-e? -
joey04
titán
Optimális esetben egyébként nagyjából hétszer talál tízből
hát az is szar. mellette kuka az üzemidő és még dadog is. hát ez így nagyon mellé. értem én, hogy majd jön javítás, de más készülékeknél sem szokták/szoktuk megelőlegezni a bizalmat az értékelés során. Jelenleg ez egy erős hardverrel és szép külsővel megáldott telefon, de rohad a belseje.
-
Emtra Prime
csendes tag
Keszekusza teszt ismét, először dtek 50-ven az idol 4-ből építkezik nem pedig az 4s!
200k ért pedig, ez nem éri meg. A Platinum 7 viszont bomba árban van HA-n...
[ Szerkesztve ]
E.P.
-
Wesder
félisten
Ha nem sajnàlnék 200 ropit adni egy mobilért, lehet ezt vàlasztanàm.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
prolad
addikt
Nem lenne rossz, de a BBtől többet várnék. Legalább üzemidőben. Meg hát ha már a cikkben ennyiszer szóba került egy passport mellett elbújhat.
-
Fred23
nagyúr
Bejövős, de többet vártam volna tőle! A vízállóság hiányát meg továbbra sem értem ebben a kategóriában.
-
kengyel
nagyúr
Még nem volt BB-telefonom, de ez nagyon tetszik.
kengyel
-
Fejvadi
nagyúr
Pofás, nekem tetszik és az árral sem szálltak el.
-
félisten
Dunno, a kamerán és a fülesen kívül végül is túl sok valódi pozitívum nincs benne. Az aksi határozottan gyenge, az pedig, hogy szoftveresen valóban helyreteszik-e, még megválaszolásra vár. Ez így szerintem nem sok, inkább gyenge. Pláne ennyiért.
A tesztet köszönjük, ám a plecsnit így nem igazán értem...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
icezozo
addikt
"Kevésbé gyakran használt BlackBerry alkalmazások egyike a BBM, vagyis BlackBerry Message, ami nem lenne rossz csevegőprogram, de még azok az ismerőseim sem használják, akikről történetesen tudom, hogy BB készülékükkel tolják, így kissé okafogyott."
a kornyezetemben BlackBerryt hasznalok 99% hasznalja a BBM-et. kicsit farsnak tartom ezt a kijelentest!
a LED kepes lesz majd mas szinnel is villogni mint a piros. Azaz pl: BBM kek Whatsap zold Viber lila hivasnal smsnel megmarad a piros. Hamarosan update
http://qwankido.hu/
-
sefan67
aktív tag
ujjlenyomat szenzor "optimális esetben egyébként nagyjából hétszer talál tízből" , ráadásul lezárásnál kikapcsol, akad, tesztek nem futnak le. AztaQva ez BlackBerry által kiadott szoftver?
-
macskea
őstag
válasz #08205312 #12 üzenetére
Ja, ez nekem is feltűnt. Az egész cikknek olyan negatív hangulata lett a sok nemtől. Pedig igazán nagy baj csak az ujjlenyomat olvasó és képernyőzár párossal volt, amit remélhetőleg egy frissítéssel orvosolnak majd. Ehelyett a cikk végére az ember teljes csalódottsággal várja a verdiktet, ami épp csak nem ajánlott, de így is tetszett. Ki érti ezt?!?!
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Shyciii
veterán
Azért a végén ez a mondat nem mondható valami igaznak: "...Ezen kívül kitűnő minőségű panelt..."
Kiábrándító a minimum fényerő, a maximum fényerő meg pláne.
-
törölt tag
A "nem" szó 65x szerepel az írásban.
Lehetne ezt másképp is:
"Nem túl izgalmas. Nem túl egyedi. Nem kiemelkedő. Hacsak nem vagyunk rácsavarodva"
helyett
A formavilág átlagos, hiányolom belőle a kreativitást.....stb"Noha letörésekkel nem találkozunk, az élek nem bántóak"
helyett
A készülékház fogása kényelmes....stb"Ez annyiban nem is baj, hogy a szoftver nem rondít nagyon a képekbe"
Jó lenne alice-től olyan írás is, amiben azt írja le milyen a készülék, a helyett hogy nem ilyen/nem olyan...
-
petipetya
nagyúr
BB hub és egyéb "extrák" ide vagy oda, egy stock Nugáttal vagy CM-el vonzóbb lenne a mobil.
"nincs rá lezsóidő"
-
darvinya
titán
Az van, hogy irtó magasak az elvárásaink. Mármint nem önerőből, hanem ehhez szoktunk.
És ezzel mindent elmondható róla, mert ha már BB, akkor adja is azt.
Különben nem más, mint egy szitanyomat a többi között.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz holozis_HUN #7 üzenetére
Hohó Kisgazdám! És a 3 óra SOT-hoz mit szósz??
Vuff?
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
s4tch
veterán
+1
"Viszont egyrészt a BalckBerry frissítési politikáját ismerve a most (több forrásból) leadott bug report valószínűleg legkésőbb karácsonyig eredményre vezet, másrészt a BlackBerry képviselete nem hivatalosan, de megígérte."
Erre a magyar nyelv megerőszakolásának koronázatlan királya, az indexes Joó Gábor is elégedetten csettintene.
-
holozis_HUN
veterán
Komolyan ez a név, mintha egy markolótesztet olvasnék
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
-igu-
addikt
Szeretem a BB-t, vártam ezt a tesztet is (még ha nem is igazi BB készülékről beszélünk) - viszont képtelen voltam végigolvasni. Javaslom a szerzőnek egy gyorstalpaló fogalmazástechnikai tanfolyam elvégzését, vagy a régebbi tesztek olvasgatását, tanulmányozását.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
papi77
addikt
Jó készülék.Habár nekem kicsit nagy.
A szoft frissítés meg majd jön!Az első: NOKIA 1611
-
H.Istvan25
senior tag
Ez igazán jo Alcatel Idol 4 Pro néven lenne kicsit olcsóbban
Huawei Mate 9
-
Végre BB ez a telefon szép lett. Egyedül az akkumulátorba tudok belekötni.Na jó meg a fényerő nagyságába.
Elfogadnám.Köszönöm szépen a tesztet.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Wallenberg
senior tag
Nem rossz, nem rossz.
Szoftverfrissítés mihamarabb kell majd rá. A tesztek fele is emiatt nem futott le.
Nougat lesz rá a közeljövőben?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Egesz pofás és az ára sem vészes, hajrá BB
De azért kár a virtuális gombokért és a gyenge akksiértA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest