- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Szia!
Te írsz butaságokat.Folyamatosan.Egyetlen állításomat nem cáfoltad.Még egyszer röviden.
Először is,nem szóltam le soha a Zuk-ot!
1. A két termék nem egy méret,nem egy ár,nem ugyanaz a tudás( B20), és az egyiknek nincs hivatalos importőre, szervize sem itthon.Így nincs értelme az összehasonlításnak.
2. A Zuk mögött nincs hazai support. Az, hogy Tibcsi ért hozzá és segít az nem hivatalos support.Fedor meg valaki nincs rajta a Lenovo hivatalos oldalán.
3. Az, hogy a Lenovo mit művel a telefon üzletágban,milyen határozatlan összevissza döntéseket hoz hetente, amik ellentmondanak egymásnak,ha nem jutott el hozzád vagy ebből nem vonsz le semmit akkor sajnálom.Olvasgass és gondolkodj.
4 Az, hogy a B20 hiányára te ezt a rendkívül demagóg dumát írod be "gyönyörködni kell a tájban, természetben" nem is tudom mire vélni egy technikai paraméter hiánya kapcsán. Talán akkor értenéd meg ez mit jelent ha elromlik valamid és a szervízben hallanád ezt a jópofa szöveget, vagy valami hasonlót.Ne autózz inkább sétálj,ne nyomogasd a telefont, inkább sportolj.Ezek is mind ugyanilyenek, még igazak is de ide nem kapcsolódnak.
5."a B20-at leszámítva (amire itt sokan verik), " Na nézzük csak, ki veri mire?" Ott megbukott a telefon. No meg ha még mindig a kib... B20-on és a többi sávon fognak spórolni, az lesz az igazi szégyen."
Remélem tudod, hogy ezt te írtad.Ezek szerint mégis baj a hiánya?
-
mjani1172
addikt
Én sokat gondolkodtam a Zuk Z2 --n de ne hasonlítsuk ehhez. Nem korrekt.Az egy kínai "szinte" belpiacos terméket, ami nem hivatalosan jön ide, ráadásul más méret, nincs b20 (tudom ez hülyeség,de én mindenhol normálisan akarom használni) nincs szervíz,a kamera sokkal gyengébb,(nem ez a szint),ha Tibcsi nem fordítja le saját idejéből akkor még csak nem is magyar, nem tudjuk meddig gyártják,sőt még a neve sem biztos nemhogy a modell hosszú támogatása, stb....nem is értem hogy jön ide.
A telefon kifejezetten jó(árához képest) a fotó is a legjobbak között van.Szvsz a Samsung az Iphone és a Moto a legjobb, azok után már ez jön a látott képek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest