- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
feddel
senior tag
Nagyon tetszik, ámulok hogy mennyit tud. Nem is tudtam, hogy a waze ilyen jól is tud működni
(meg a többi) Sokminden amire azt hittem hiányozni fog az OS 10 után, az itt is megvan, van ami még jobb. Az akkuról még nem tudok nyilatkozni, mert állandóan nyomogatom, de vagy konnektor, vagy powerbank bármikor lehet az ember közelében, ha akarja. A mérethez majd felnövök. Most tokot keresek 3 napja... Igazából vennék vagy 3-at, hogy mikor melyik, de nem olcsók. A smart pocket-félék tetszenek, mert minden oldalról védik, és nem vastagítják használat közben, mivel ki kell venni belőle. A szilikon hátlapnak is van helye, hard shellnek is, smart pocketnek is, igazából attól függ, hol használom: munkahelyen (nem iroda), otthon, útközben, kiránduláskor.. Kínából olcsóbban megvan, de 1 hónapig várjak?
A berryboltban már majdnem rányomtam a rendelésre a smart pocker-ra, de 6ezer, meg még 790 a pikkpakkra is.. Lehet varrok egyet magamnak
-
feddel
senior tag
8-10 db fényképezőgépem van kb, ha TÉNYLEG fotózni akarok, csak azok nincsenek mindig nálam :-)
Más: Password keeperbe szeretném beimportálni a jelszavakat. Egy régi backup fájlt be tud olvasni, de abban sokminden nincs meg, de ha most csinálok egy exportálást a q10-en, azt a fájlt meg nem akarja olvasni. Mi lehet a baj?
-
aquamist
tag
"Ótvarkáék" nálam is jól vannak, igazából teljesen feltűnés nélkül üzemelnek. 1 MUNKAnapot kibírnak egy töltéssel, és nekem ennyi az össz véleményem róluk. Munkára kiválóak és ennyi. Lehetett volna CURVE is a neve. Gyári tok itt is kiváló, csak a BBM hívásokat nem lehet benne fogadni, ami azért elég nagy blama a BB-től.
-
hyperspace
őstag
-
margithid
veterán
Ezt honnan veszed?
Szerintem a BB befejezi a hardvergyártást, nem tudom elképzelni, hogy ilyen készülékekkel nyereségesek tudnak lenni.
Fele ennyiért már kapsz egy redmi 3 pro-t ami hardveresen ugyanez.
A névért senki nem fog dupla árat fizetni, főleg, hogy semmi egyedi nincs a név mögött...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hát mi lett a patinás kanadai gyártóval? Android rendszer, Alcatel telefon? Ettől még lehet jó, talán pont ez a koncepció dobja majd meg az eladásokat.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest