- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
feddel
senior tag
válasz
bucihost #223 üzenetére
Elég brutál tok, gondolom atomvillanást is túlél, csak én tok nélkül is a méreten aggódok, hogy hogyan hordom majd (munkahelyen a munkahelyi ruhában, és "civilben"). Ennyire nem extrémek a mindennapjaim, bár a melóban nyugodtabban hordanám így.
Azt szeretném ha mindkét oldalról védve lenne, és a legkisebb mértékben növelné a méretét. Elég ha attól megóvja a telót, hogy zsebben lévő dolgok megkarcolják, koptassák. -
feddel
senior tag
válasz
bucihost #186 üzenetére
Készítek itthon egy DTEK méretű dolgot, és kipróbálom hogy tudom fogni, zsebre tenni, tokba tenni stb. Anno a Passportnal könnyebb volt a házi teszt, az utlevelemet taperoltam :-). A Mediamarktban megfogdostam amúgy, de a lopasgatlo miatt nem az igazi, meg zsebre se tudtam tenni.
-
Niarn
tag
válasz
bucihost #171 üzenetére
jó ezt olvasni
elég fikázós lett a fórum na
én most egy Mi4-et használok BB Hub-bal.
kérdés annak, aki esetleg használ androidos BB-t: nincs tapasztalat Mi band-del? képernyő feloldása működik BB-vel is? lehet hülye kérdés.. bocs.
én személy szerint várom még a dtek-ről a tapasztalatokat!üdv
-
consono
nagyúr
válasz
bucihost #174 üzenetére
Szerintem ezek vállalható képek, kiderül tudnak e még faragni rajta a későbbi frissítésekkel! Ráadásul ha 6 óra alatt 30%-ot merült, használva, akkor az akksi sem annyira vészes, nálam is kitartana egy egész napot...
Már csak egy ilyen remek 50%-os akció kellene nekem is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hát mi lett a patinás kanadai gyártóval? Android rendszer, Alcatel telefon? Ettől még lehet jó, talán pont ez a koncepció dobja majd meg az eladásokat.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest