Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurvagyi
tag
Köszönöm közben megtaláltam.
-
Gyurvagyi
tag
Nekem júliusi az utolsó biztonsági frissítés amit megtalál. Közben olvastam, hogy már a szeptemberi is kijött. Mi lehet az oka, hogy nem találja? Független készülék.
-
Gyurvagyi
tag
Sziasztok!
Van hivatalos infó róla, hogy megkapja e a 7-es Androidot?
Illetve, hogy meddig kap szoftveres frissítéseket? (Mint például a nexsus-oknal a megjelenítéstől számított 2 év)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Hát mi lett a patinás kanadai gyártóval? Android rendszer, Alcatel telefon? Ettől még lehet jó, talán pont ez a koncepció dobja majd meg az eladásokat.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest