- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntenseN
tag
Igen, Made in Hungary..
Megmondom őszintén, kicsit jobb összeszerelési minőségre számítottam, nálam kissé lötyögnek a gombok, meg nyekereg szerencsétlen amikor írok rajta.Meg kellene valami tok, ami nem belebújos, hanem pl ilyen kemény/szilikon hátlap, amitől nagyobb lesz a cucc, meg jobb lesz a fogása, mert olyan pici, hogy mindig ki akar esni a kezemből.
Erre ötlet? Nem igazán találok csak ebay-en. -
Köszi a gyors választ !
Úgy néz ki, egyre inkább szimpatikus a rendszer, már csak el kéne mennem valahova, és alaposan megnézni, megnyomkodni. A messenger rész még érdekelne, remélem befut valaki, aki ezzel kapcsolatosan is tud valami pozitívat mondani
Ingyenes mail alatt értem mondjuk a gmailt, vagy t-emailt, vagy livemailt, ilyesmit. UPC - ha beállítható, akkor minden más is. BIS-t néztem, a lakossági ügyfeleknek olcsóbb, viszont kell mellé bizonyos internet csomag ( ez van, nem gáz ) Szóval már csak a tényleges találkozás van hátra, ha meggyőz, akkor váltok.
Köszönöm a segítséget ! -
Coq
aktív tag
Hali, nézz at erre a forumra, itt szerintem sok felmerulo kerdesre valaszt talalsz, erdemes visszafele is elolvasni - illetve az ott levoket is erdekelhetik a tapasztalataid. (Es persze erdemes elolvasni azt a topikindito cikket is, ha meg nem olvastad esetleg.)
-
wastorn
csendes tag
Próbálgattam régebben pár kliens és chat programot (facebook, twitter, gmail, windows live messenger) ezekhez kellene BIS, bár nem értem miért... Áthidalhatóak valamilyen külső cég fejlesztésével, szinte mindent megtalálsz az app world-ön. Ha aGPS van, ahoz mindenképp kell mobilnet kapcsolat, (nézd meg be van e kapcsolva) de a BIS-t nem tartom valószínünek. Nagy baklövés lenne. Egyszerű GPS koordinátát próbálj meg kicsikarni belőle, pl: geotagging fényképezésnél, hátha az működik. Nekem eddig mindíg szólt a telefon, ha BIS vagy BES kellett volna neki valamihez... Persze nem ismerem a te telefonod lelkivilágát, nekem BB8520-asom van, az még hírből sem ismeri a GPS-t. Viszont a google maps 3 adótorony alapján pár utcányi pontossággal simán meghatározza a helyzetem BIS nélkül. Remélem segítettem valamit...
-
zorzy4
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autószerelők, autószerelés
- Egér probléma
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest