- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
-
T. Almeida
senior tag
> Mivel már viszonylag olcsó a BIS.
A nagy T-nél 600 forint a legolcsóbb internetcsomag, gyakorlatilag korlátlan adatforgalmat jelent, igaz, hogy 30 mega után 40kbps sebességű lesz, de levelezésnél ez is tökéletesen elegendő. Ehhez képest még mindig drága a BIS. Főleg, hogy a telefonok is aranyáron vannak.
-
margithid
veterán
Nem is arra gondoltam, hogy rögtön, de szépen lassan évek alatt, ahogy terjed a win8 is, úgy fogják felismerni, nem rossz ha átjárható az asztali és a mobil OS.
Ettől függetlenül én azt mondom, hogy a bb10 akár sikeres is lehet! (főleg ha a várhatóan prémiumáras készülékekhez végre nem kell havi díjat fizetni, hogy használhassa az ember a BIS-t)Ezt a készüléket amúgy én se venném meg, ille3tve egy esetben, ha "csak" telefonra lenne szükségem és mellette email, meg sok pötyögés.
Netezni egyszerűen kicsi ez a képernyő, ráadásul nekem fontos appok hiányoznak a bb appworld-ből.
Ami tényleg nagyon szimpatikus az az üzemidő!
Sajnos a mostani telefonom lassan egy napot se bír ki... -
margithid
veterán
Ha lesz 60k-ért wp8 akkor a bes inkább hátrány lesz RIM-nek mint elöny.
Semmiben sem lesz rosszabb adatbiztonság tekintetében wp8 és idővel ahogy win8 is terjed, méginkább a wp8 mellett szól minden.
A RIM-nek eddig üzleti vonalon csak iphone volt a konkurense, most már wp8 is, rádásul az olcsóbb ársávban is!
Nem véletlen, hogy RIM meg se próbál versenyezni bb10-től az olcsóbb ársávban, hanem a prémiumárban ad ki 2 telefont és ennyi.
Szerintem ez a jö döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest