Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
- Ami számomra fontos, hogy a naptár bejegyzéseimet lássam, esetleg a telefon a beállított időpontokban jelezzen, hogy " megbeszélés " stb. van. Erről nem nagyon találtam videót, vagy bemutatót, hogy ez hogy is működik a rendszeren.
Ez működik van ilyen.
- Másik dolog, jelenleg ingyenes email szolgáltatónál vagyok, ezeket hogy kezeli a rendszer, ott is azonnal megjönnek a levelek ?
-Én se fizetek e-mailért, mi az az ingyenes? Nekem UPC-ről lejön a levél. BIS (instant e-mail) köll hozzá!
A messenger rész mennyire patent, fut-e háttérben mondjuk egy gtalk, vagy messenger ? Van-e jól használható skype kliens a rendszerre ( talán ez a legfontosabb, mert az ismerősök túlnyomó többsége itt található )
- Nem használom őket.
Egy másik rendszerről mennyire " szokatlan " áttérni, jelenleg wp7-et használok, előtte volt Androidom is ( ezt nagyon nem szerettem ) előtte meg symbian -os telefonjaim voltak. ( Ezeket nagyon szerettem )
Az érintő kijelzőtöl kiráz a hideg, nem szeretem használni, viszont levelezni nagyon sokat szoktam, és talán a fő csapásirány ez lenne. A hangminőség állítólag legendás az összes BB-nél, ez is fontos, mert sokszor zajos környezetben kell használnom a telefont.- Symbian-WM5-6-Android-WP7 (aláírás) vonalról álltam át BB-re, nekem bejött. Levelezés, hangminőség KIVÁLÓ!
A végső, és egyik leginkább sarkalatos pont, hogy milyen plussz költséggel jár, az instant mail ? A T-mobilnál nézegettem a honlapot, de egyértelmű leírást sajnos nem találtam.
- 1.100 FT. (feleződik) ha van mellette GoNETX netcsomagod, illetve 690 ha van mellette a másik fajta (nem jut eszembe a neve)
http://www.t-mobile.hu/uzleti/szolgaltatasok/uzenetkuldes/blackberry
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest