Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Coq

aktív tag

válasz bigsee #106 üzenetére

Hali, nézz at erre a forumra, itt szerintem sok felmerulo kerdesre valaszt talalsz, erdemes visszafele is elolvasni - illetve az ott levoket is erdekelhetik a tapasztalataid. (Es persze erdemes elolvasni azt a topikindito cikket is, ha meg nem olvastad esetleg.)

• Coq

aktív tag

A 65.000 forint egyebkent valoban tularazott, de fokent azert, mivel az Interneten 190 Euroert siman be lehet szerezni (pl. Amazon). Ez pedig nem 65.000 forint, hanem joval kevesebb, kb. 53-54.000 forint. A tobbi kartyafuggetlen, olcsobb smartphone-hoz kepest ez bizony nem draga, Nyugat-Europaban, az ottani arakhoz merve ez a mezony aljahoz tartozik. Pl. a SE Xperia mini pro kb. 150-160 Euro.

A BB egyebkent csak a vilag nehany orszagaban all viszonylag jol: termeszetesen Kanadaban es Europaban csak Angliaban. Ott viszont nagyon nepszeru. Erdemes megnezni a statisztikakat itt, ha valakit erdekel. (A grafikon alatt lehet beallitani az orszagot, ezen peldaul latszik, hogy Magyarorszagon a Symbian meg mindig "jelen van", de Romaniaban meg inkabb.)

Uzemido tekinteteben viszont valoban nagyon jo, igy akinek ez fontosabb szempont, mint mondjuk az alkalmazasok nagy szama, az nem jar rosszul vele. Egyebkent anyagminosegben valoban alatta van a Bold-nak, az, hogy nyomogataskor recseg-ropog egy BB, valoban furcsa...

En szemely szerint egyebkent nem tudom, miert annyira zavaro az ekezetek hianya: en soha nem irok ekezetekkel sms-t, de emailt sem - sot, itt sem hasznalok egyet sem (mert a klaviaturam nem magyar), megis ertheto minden, amit irok. Szerintem ez nem komoly problema, de ez csak szubjektiv velemeny.

Ezeket is Magyarorszagon keszitik? A regebbi Boldokon mindig ott virit, hogy "Made in Hungary".

Új hozzászólás Aktív témák