BlackBerry Curve 9320 - elárazott hiánypótlás

Előszó, tartozékok

Jól emlékszem még arra a pár hétre, amikor egy BlackBerry 8520-assal a zsebemben éltem az életem. Az már a múlt homályába veszik, hogy a Speedshop által biztosított készülék miért volt nálam olyan sokáig, hogy még a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti órák triviális tudást nyújtó részeit a telefon segítségével múlattam el, viszont magára az érzésre emlékszem. Szerettem használni, mert akkor még nem voltam hozzászokva a HD-kijelzőkhöz, nem használtam napi szinten 4G-t, így meggyőző volt, hogy az emailjeim egyből megjönnek, plusz netezni is egészen gyorsan tudtam.

RIM BlackBerry Curve 9320
[+]

Jó telefon volt és valószínűleg érdekelte is az embereket, amit a mobilarenás cikk háromszázezer kattintása jól mutat; igaz ugyan, hogy egy három éves anyagról van szó, de az efféle számok akkor is csak az érdekesebb masináknál fordulnak elő. Ahogy az is viszonylag ritka, hogy a RIM elérhető árú BlackBerry okostelefont dob piacra; amikor bejelentették a 9320/9220 párost, akkor fellélegeztek mindazok, akiknek csak a 100 000 fölött induló 9300 volt a fejben, ami egy 3G-képességgel felruházott 8520 volt valamikor 2010-ben. Nagyon kellett már egy olcsó, belépőszintű BlackBerry modell, főleg most, amikor itthon is lement a készülékekhez kapcsolódó szolgáltatás ára. Hogy mennyire lett olcsó a 9320, az már egy másik kérdés, de ne szaladjunk előre.

RIM BlackBerry Curve 9320
[+]

Mint az összes többi RIM-modellt, a 9320-at is a Speedshop bocsátotta rendelkezésünkre. A kartondarab most is fekete, de a kékes-zöldes Curve feliratok kicsit bontják az egyhangúságot. A tartozékkínálaton senki sem fog meglepődni, hálózati töltőfejet, adatkábelt és sztereó headsetet kapunk az újdonság mellé.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés