- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Ez az első BB telefonom, így hasonlítani csak a közvetlen elődökhoz (Omnia7-MotoDefy) tudnám. A készülékház szép, kézbesimuló, Defynél nem könnyebb nagyon, O7-nél viszont sokkal. A pöcökegér felüdélés a Touchscreen-ekhez képest, végre nem lesz maszatos az amit néznék.
A kijelző hozza a 320*240-t, nekem kicsit "szálkás", de mint az utóbbi időben rájöttem, nem igazán izgat egy telefonnál, hogy milyen képe van. A szinkronizálás (még az Android előtt felizzadtam a 3-400 kontaktot a gmail-ra és azóta azt használtam WP7-en is) először nem akart sikerülni, második próbálkozásra - Google sync - azért sikerült, mind rajta van. A telefon hangminősége megfelelő, a kiválótól messze van, tekintve az O7 fémházát, ez egy kicsit dobozhangú.
Ami furcsa nekem, az az újraindulás, ilyen hosszú boot-ot rég láttam telefonnál, szerintem ebben egyedülálló. De mindig is az volt a véleményem, hogy ezt ki lehet bírni, ha egyszer elindul akkor menjen, mégha órákig boot-ol is.
BIS meg a társai még nincsenek megrendelve, egyenlőre nincs rá szükségem, a wnw, illetve az "internet" APN-el simán netezik ez mindenféle fajta egyéb dolog nélkül. A WiFi-re zokszó nélkül rámászott, még a rejtett SSID-re is.
Tetszik, hogy az apró részletekig be lehet állítani (vs. WP7), de nem kell mindenféle fajta root meg egyéb hacker programokat feltenni (vs. Android) ahhoz hogy beállítsam pl. a rezgést a telefon csengése mellé... Cseng és rezeg egyszerre, hmmmmm.... ezzzz igen...
Fényképezője nem releváns (van DSLR), netezni nem ezen fogok, van netbook, csak szolgáljon ki mint telefon.
Elsőre blikkre ennyi, ha érdekel vkit vmi kérdezzen nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest