- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Ez az első BB telefonom, így hasonlítani csak a közvetlen elődökhoz (Omnia7-MotoDefy) tudnám. A készülékház szép, kézbesimuló, Defynél nem könnyebb nagyon, O7-nél viszont sokkal. A pöcökegér felüdélés a Touchscreen-ekhez képest, végre nem lesz maszatos az amit néznék.
A kijelző hozza a 320*240-t, nekem kicsit "szálkás", de mint az utóbbi időben rájöttem, nem igazán izgat egy telefonnál, hogy milyen képe van. A szinkronizálás (még az Android előtt felizzadtam a 3-400 kontaktot a gmail-ra és azóta azt használtam WP7-en is) először nem akart sikerülni, második próbálkozásra - Google sync - azért sikerült, mind rajta van. A telefon hangminősége megfelelő, a kiválótól messze van, tekintve az O7 fémházát, ez egy kicsit dobozhangú.
Ami furcsa nekem, az az újraindulás, ilyen hosszú boot-ot rég láttam telefonnál, szerintem ebben egyedülálló. De mindig is az volt a véleményem, hogy ezt ki lehet bírni, ha egyszer elindul akkor menjen, mégha órákig boot-ol is.
BIS meg a társai még nincsenek megrendelve, egyenlőre nincs rá szükségem, a wnw, illetve az "internet" APN-el simán netezik ez mindenféle fajta egyéb dolog nélkül. A WiFi-re zokszó nélkül rámászott, még a rejtett SSID-re is.
Tetszik, hogy az apró részletekig be lehet állítani (vs. WP7), de nem kell mindenféle fajta root meg egyéb hacker programokat feltenni (vs. Android) ahhoz hogy beállítsam pl. a rezgést a telefon csengése mellé... Cseng és rezeg egyszerre, hmmmmm.... ezzzz igen...
Fényképezője nem releváns (van DSLR), netezni nem ezen fogok, van netbook, csak szolgáljon ki mint telefon.
Elsőre blikkre ennyi, ha érdekel vkit vmi kérdezzen nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Xiaomi 13 Pro
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged