Hirdetés
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Ez az első BB telefonom, így hasonlítani csak a közvetlen elődökhoz (Omnia7-MotoDefy) tudnám. A készülékház szép, kézbesimuló, Defynél nem könnyebb nagyon, O7-nél viszont sokkal. A pöcökegér felüdélés a Touchscreen-ekhez képest, végre nem lesz maszatos az amit néznék.
A kijelző hozza a 320*240-t, nekem kicsit "szálkás", de mint az utóbbi időben rájöttem, nem igazán izgat egy telefonnál, hogy milyen képe van. A szinkronizálás (még az Android előtt felizzadtam a 3-400 kontaktot a gmail-ra és azóta azt használtam WP7-en is) először nem akart sikerülni, második próbálkozásra - Google sync - azért sikerült, mind rajta van. A telefon hangminősége megfelelő, a kiválótól messze van, tekintve az O7 fémházát, ez egy kicsit dobozhangú.
Ami furcsa nekem, az az újraindulás, ilyen hosszú boot-ot rég láttam telefonnál, szerintem ebben egyedülálló. De mindig is az volt a véleményem, hogy ezt ki lehet bírni, ha egyszer elindul akkor menjen, mégha órákig boot-ol is.
BIS meg a társai még nincsenek megrendelve, egyenlőre nincs rá szükségem, a wnw, illetve az "internet" APN-el simán netezik ez mindenféle fajta egyéb dolog nélkül. A WiFi-re zokszó nélkül rámászott, még a rejtett SSID-re is.
Tetszik, hogy az apró részletekig be lehet állítani (vs. WP7), de nem kell mindenféle fajta root meg egyéb hacker programokat feltenni (vs. Android) ahhoz hogy beállítsam pl. a rezgést a telefon csengése mellé... Cseng és rezeg egyszerre, hmmmmm.... ezzzz igen...
Fényképezője nem releváns (van DSLR), netezni nem ezen fogok, van netbook, csak szolgáljon ki mint telefon.
Elsőre blikkre ennyi, ha érdekel vkit vmi kérdezzen nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több éve várunk a 8520 utódjára, mely nagy nehezen meg is érkezett hozzánk, de sajnos nem úgy árazták, mint egy belépőszintű készüléket.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Legjobb vétel!! Új állapotú csak kibontott 1 órát használt Iphone 14 kék kártyafüggetlen 128GB.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest