- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Ez az első BB telefonom, így hasonlítani csak a közvetlen elődökhoz (Omnia7-MotoDefy) tudnám. A készülékház szép, kézbesimuló, Defynél nem könnyebb nagyon, O7-nél viszont sokkal. A pöcökegér felüdélés a Touchscreen-ekhez képest, végre nem lesz maszatos az amit néznék. A kijelző hozza a 320*240-t, nekem kicsit "szálkás", de mint az utóbbi időben rájöttem, nem igazán izgat egy telefonnál, hogy milyen képe van. A szinkronizálás (még az Android előtt felizzadtam a 3-400 kontaktot a gmail-ra és azóta azt használtam WP7-en is) először nem akart sikerülni, második próbálkozásra - Google sync - azért sikerült, mind rajta van. A telefon hangminősége megfelelő, a kiválótól messze van, tekintve az O7 fémházát, ez egy kicsit dobozhangú.
Ami furcsa nekem, az az újraindulás, ilyen hosszú boot-ot rég láttam telefonnál, szerintem ebben egyedülálló. De mindig is az volt a véleményem, hogy ezt ki lehet bírni, ha egyszer elindul akkor menjen, mégha órákig boot-ol is.
BIS meg a társai még nincsenek megrendelve, egyenlőre nincs rá szükségem, a wnw, illetve az "internet" APN-el simán netezik ez mindenféle fajta egyéb dolog nélkül. A WiFi-re zokszó nélkül rámászott, még a rejtett SSID-re is.
Tetszik, hogy az apró részletekig be lehet állítani (vs. WP7), de nem kell mindenféle fajta root meg egyéb hacker programokat feltenni (vs. Android) ahhoz hogy beállítsam pl. a rezgést a telefon csengése mellé... Cseng és rezeg egyszerre, hmmmmm.... ezzzz igen...
Fényképezője nem releváns (van DSLR), netezni nem ezen fogok, van netbook, csak szolgáljon ki mint telefon.
Elsőre blikkre ennyi, ha érdekel vkit vmi kérdezzen nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest