- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM1
aktív tag
Hasonlókat tudok írni, mint amit felettem írt más.
A telefon sebessége ebben az árkategóriában nagyon szuper. Láttam már más telókat, ebben az árkategóriában nehezen lehetne gyorsabbat találni. A sebességéről sokat elmond, hogy a rendes számítógépre optimalizált xvid videókat átméretezés nélkül viszi, teljes képernyőn.
Szinte mindent testre lehet szabni, például a menüben a menük sorrendjét, sőt új menüt is létre lehet hozni, törölni (kézikönyv szerint, én csak a sorrendet piszkáltam).
Nekem korábban nokia, se, és motorola telefonom volt. Hát mit mondjak, a blackberry kicsit más. 1-2 napba telt megszokni.
Telefon módban a számítógépre dugva frissíti a telefon szoftverét, ilyet még korábban nem láttam egy telefonnál sem.Sokan úgy gondolják az érintőkijelző nagyon tuti, pedig az olcsóbb modelleknél ott is egyszerre legfeljebb egy nyomást érzékel. Ezen érintő gomb van, ugyanúgy mindent elérsz vele, de nem lesz tiszta ujjlenyomat a képernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest