- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj79
senior tag
Klassziknak klasszik, de a nepperek pont ugyanilyen idióták.
Engem is hívott egy-kettő. Az ember azt mondja nagy arccal, most jön, megnézi és reméli, hogy ennyiért karcmentes, merthogy az ő 2002-s Audija az. Mondom persze, ez is csak 16 éves, de mérjük körbe mindkét autót. Válasz: nincs nála mérő. Mondom sebaj, nálam van, most keresem az utódját a kocsinak, meg ha gondolja, leviszem a bt diagot meg a kölcsön kapott iobd-t, rádugjuk mindkét kocsira aztán megnézzük, mit mutat. Erre kinyomott -
dj79
senior tag
A "megvan még" és az "aktuális még a hirdetés" kérdés sajnos jogosan terjedt el, ez köszönhető az eladók lustaságának és az ingatlanosok hülye mentalitásánának (ezt most eladtuk, de tudok hasonlót mutatni-sztori)
Két éve árultuk az ingatlant, sok érdekes embertípust ismertem meg:
- csodaváró (újat harmadáron)
- túrista (ezt is megnézzük, mert 1-2 év múlva veszünk valamit, addig 200-250 embernek raboljuk az idejét, vagy el sem megyünk a megbeszélt időpontra)
- kíváncsi (mit adnak ennyiért)
- realista (kb tisztában van az árakkal)
- fikázó (erre kell költeni, arra kell költeni)
- üres zsebbel álmodozó (tényleg ennyi a gázszámla, a 43m2 panelra harmada a távhő)
- potenciális vásárló (hozzáértővel érkezik, időben)
- vevő (felkészült, tisztában van a helyi viszonyokkal, árakkal, a pénztárcájával és tudja, hogy mi mennyibe kerül)Na most a vevő az, akinek az előfordulási aránya elég alacsony.
A mennyi a vége, mennyire alkuképes kérdésekre ekkor mindig azt válaszoltam, hogy azzal még senki sem járt jól, ha én magammal alkudoztam, ugyanis beszerző vagyok. Innentől össze szokott zárni a tisztelt érdeklődő agyában a haldex és tudtuk normálisan folytatni a beszélgetést.
Használtautó-eladásnál már a hirdetésbe beleírtam a következőket:
- mennyi a vége? - katalógus szerint, a gyorsulási adatok után található
- mennyire alkuképes? - személyes megtekintés után erre szívesen válaszolok.Ennek ellenére azért voltak bajok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged