Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szeko2

tag

válasz Romvr #224 üzenetére

"Nem az iCloud-ról beszéltem hanem a Bitcasa-ról. iCloud-ban csak névjegyeket tárolok. A HD házi videóimat meg erősen szelektálom és törlöm a felhőből, csak az marad amit kis-családnak akarok továbbküldeni. A többi megy vinyóra+backup-ra. Jelenleg összesen 90gb-nyi videóm és 30gb-nyi képem van. Pedig elég sokat fotózok+videózok (a környezetemben lévőkhöz képest legalábbis biztosan :) ). Szoktam őket szelektálni rendszeresen, mert sokat lövök, de ami nem kiemelkedő/megismételhetetlen azokat kukázom. A videókat pedig szeretem szerkeszteni, kivágni részeket, összerakni többet és 720p-be konvertálom"

Oké, tiszta sor, de nekem négy gyermekem van, és mivel elég gazdag eseményekben a családi életem, ezért rengeteget (!) filmezek, fotózok.
    Több napnyi családi videóm készült már, és mivel négyen vannak, mellettük már sem szabadidőm, sem energiám nem marad arra, hogy a róluk készült képeket/FHD videókat szerkesztgessem, vagdossam, és ezzel órákat szórakozzak (inkább próbálok valamit aludni abban a kis időben).
    Ráadásul szinte soha nincs "felesleges" részlet, mert a négy gyerkőc általában együtt van, és rengeteg esemény látszik a filmeken, képeken. Nem unatkozunk, mindenesetre.
    Hát ezért van kb. 4 TB-nyi adatom, aminek kellett a tárhely, és erre Bitcasa jónak tűnik.
    Van jobb?

Új hozzászólás Aktív témák