- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Szia!
Nekem sikerült egy elég jó példányt kifognom (nem kitesztelt példány volt, teljesen új, bontatlan).
Azt nem mondom hogy 100%-ra így megy mindegyik. Ami biztos, hogy elég alacsony feszeken igen jól mennek, értsd, amikkel én találkoztam eddig, azokban ~1,2v-4+GHz benne volt. Ill a 4,5GHz-et 1,3v körül tudták, ami még akár 24/7-ben is elmehet, rendesen hűtve.Tegnap tesztelgettem még egy picit, és jelenleg 4120-at sikerült stabilizálni 1,116v-on, ami annyira nem rossz szerintem. Mindezt úgy, hogy vtt-nek, ramnak +1 egységnyi feszt kellett max adni, ami még szinte alap beállítás.
(#91) lipi67: Köszönöm a hozzáállásod, valahogy lassan én is úgy érzem, hogy kár ide bármit is írni.
Sajna mindenhol ezt lehet látni, megy a csatározás a két nagy gyártó termékeiről - sokadszorra is megjegyzem, teljesen felesleges, és nem a megfelelő helyeken általában.Itt ez a cikk pl (függetlenül attól, hogy én írtam) eddig közel 100 hsz-szel.
Számoljuk csak meg hány szól ebből az eredeti témáról (kérdések, válaszok, vagy csak egyszerű vélemény nyilvánításról a cikkel vagy a termékkel kapcsolatban)?!
Én kb olyan 30-40 db-ot találok eddig.
A többi a csatározás, az egymás fikázása, személyeskedés, kioktatás, stb... sorolhatnám még.
És kik csinálják ezt? Újoncok?!! Á dehogy, a PH nagyra becsült régi tagjai! Gratulálok!!!
És akkor ezek után még fogadják el az érdeklődők - mert igen is vannak olyanok, akiket tényleg érdekel a dolog és segítséget szeretnének kérni - ezen tapasztalt fórumtársak ELFOGULATLAN és MEGALAPOZOTT tanácsait.Akinek nem inge.... És nem, nem fogom kitakaríttatni a fölösleges hsz-eket. Előre kellene gondolkozni, ki mit ír egy szakmai topikban; és ez nem csak erre a "topikra" vonatkozik.
Továbbra is szívesen várom az észrevételeket, kérdéseket, kéréseket a cikkel kapcsolatban - ha tudok, szívesen segítek és válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F16
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest