- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Apple Watch
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protoss
senior tag
válasz
Nyugdíjas #72 üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
Most hogy van specifikáció ami 6+FRC-ot ír, egyből gáz a monitor igaz, hogy a többi is 6+FRC ilyen áron.
És azt tudtátok, hogy Lg panel van benne? Ez mekkora gáz!
Az orosz mentalitás még müxik, ami több az jobb, még ha nem is tudom mire jó. A Benq legalább drágább, ráadásul az után húzási értéke is nagyobb, tehát 2x jobb.
Amúgy itt egy cikk ahol értelmesen le van írva és jé érdekes a 8 bitesek mind 90+e Ft-től indulnak. Ami bitenként +15 e Ft. Nagyon megéri csak ilyet vegyen mindenki, mert a szörfölés a neten, office, a gammák és persze a youtube olvashatatlan 6 biten!
Eddig röhögtem a Dacia városi "ál-terepjáró" reklámon, ahol a végén azért nem veszik meg mert túl olcsó, de most már komolyan veszem. A Dell u2311 60eft-ért egy ócska, full hd-s, 23"-os, álszenteskedő tulajok által preferált monitor, 6 bites panellal, de bezzeg a Benq 64-ért maga a csoda, nem is beszélve a 100eFt 8 bites monitorokról vagy az igaz kisebb felbontású Dellekhez képest. Mondjuk, ha 75 lenne a Dell akkor esetleg indulhatna a Benq ellen? Megérne egy tesztet itt a "poorhardveren"?
-
tlac
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #68 üzenetére
persze, hogy nem jó
eddig abszolút best buyként volt hirdetve, biztos most is igazán jó vétel, viszont számomra most derült ki, hol spóroltakEgyébként mit sejtettetek,mit lehet kapni 60 ezer forintért?
amit eredetileg is gondoltunk róla (ne tegyél úgy, mintha ezt te tudtad volna)
a topikban min. 8-ról volt szó (ne akard bemagyarázni...)
egyébként vicc, hogy ezen mennyire felhúztad magad
-
boozoo
tag
válasz
Nyugdíjas #68 üzenetére
"Mit vennél te ennyiért helyette?" Na ezaz...
El is kezdem terjeszteni, hogy milyen gagyi a 2311H.... aztán veszek egyet.
6 bit: az meg mire elég.... 2 belőle egy tucat... tök kevés, még a gyerekem is el tud 6-ig számolni.. szóval a 12454174 sokkal jobb...
Bocs a műbomlasztásért!
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #42 üzenetére
Tényleg 6bit+FRC-s az u2311?
Akkor megkövetem freeapro-t(#39), én sem tudtam. De bevallom tényleg nem látszik. Főleg, mert nem sávosodik.
Anno a Samsung 970p-nél találkoztam ezzel az FRC dologgal utoljára, ott nem tudtam felülkerekedni rajta.(nem is vettem meg)
(most meg ez az ips-glow nem tetszik, bár nekem inkább narancssárga, mint lila)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest