- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Nem tudom, mitől függ ez a teszt, de pl
- a Dell 2311-en nem látok vibrálást (kubuntu 10.10)
- egyik Dell notin szintén nem (kubuntu 10.10)
- másik dell notin 4b-nél (kubuntu 10.04)
- ez utóbbin talán win alól néztem először, akkor a középső vibrált.
Szóval így erre nem igazán tudok mit mondani, bár nem tudom, mekkora jelentőséggel bír. -
Protoss
senior tag
Nem kötözködés végett, de az első kettő 1680-as felbontású. Tudom Neked ez az ideális, még is illetlenség full hd-sok árához mérni. Igazából színhűségben, lag és válaszidőben a régi Samsung CRT-met egyik, de megkockáztatom még a 100 eFt LCD-k sem fogják meg mégsem példálózok vele, hogy jé az milyen olcsó és nekem nem is kell több.
A Benq-t ide számolhatod a full hdsekhez, de ha a teszt után még venni akarsz ilyet a Te dolgod. (Több a hátránya, mint bármelyik Dell-nek. Persze a "csak azért is", dacból veszek ilyet kategóriába tartozol, akkor nem kell érvelgetnünk tovább, vedd meg és használd egészséggel.
)
Marad az LG, első ami feltünt a Display Port hiánya. Nekem pl ez fontosabb mint a 8 bit, mert ATI/AMD kártyám van és 3 monitoron sokkal jobb filmet vágni mint 1-en. A Dell usb port, az LG hangszórót épít bele. Nekem az usb nagyon kicsivel többet ér. Az LG-t én drágábban látom csak, mint a Dell 2311, de ez lehet az én hibám.
Tehát a 4 lehetőség igazából +1. 60 eFt-ért full hd felbontással én még mindig a Dell 2311-re szavazok, ha 22" és 1680-as felbontás a cél akkor... az egy másik topik
-
BiP
nagyúr
Minden csak attól függ, mik a szempontjaid. Így részletek nélkül azt mondom, dell u2311h vagy LG ips231P vagy ips236v. De szerintem ebben a fórumban lenne érdemes folytatni, mert itt már nagyon offtopic.
-
BiP
nagyúr
Na, megnéztem itthon. Mégsem vibrál. A lagom tesztben továbbmenve teljes képernyőn a 4b vibrál, 75Hz-re (74.6) téve ez nagy mértékben csökken.
Most akkor nem tudom, milyen monitoron néztem, amin nagyon vibrált. (volt nálam egy hétig egy 2407wfp rev3, talán azon)#54: mert újabb, nagyobb, fullhd,dp
-
Nyugdíjas
nagyúr
Valaki mondja meg miért nyomja mindenki az U2311-et. Valahol olvastam, hogy csak 6 bites panel van benn.
Mint a legtöbb ilyen kategóriájú monitorban. Persze aki attól alszik jól, hogy 8, vagy Urambocsá' 10bites a panel az vegye,de az nem is ennyibe kerül. Ezentúl szabad szemmel nem látható a különbség 6bit+FRC, és "true 8bit" közt."van benn" WTF? Dunántúli-e vagy?
- bocsánat ezt nem hagyhattam ki
-
harry
veterán
Ez alapján igen: [link] De nem értek hozzá. A 2311 kevesebbet fogyaszt. Különbség a képarány, és a felbontás (1680 és 1920). Mindkettőt szoktam használni hosszabban, valahogy a 2209 szimpatikusabb (betekintési szögek mintha jobbak lennének, vagy kevésbé jön előz ez a "lilásodás", de ezt nem tudom alátámasztani, és egymás mellett még nem volt alkalmam kipróbálni őket, így csak "érzet"). De mivel a fHD a divat, azért gondolom legtöbben erre szavaznak, filmhez persze praktikusabb is.
-
BiP
nagyúr
Azért nyomja mindenki, mert tényleg jó
(bár én ezt az ips színeződést nehezen szokom, P-MVA-ról váltva fura)U2311 vs 2209WA: Mondjuk van kis felbontásbeli különbség. FULLHD vs. 1680x1050.
6bites panel szerintem csak ócska pletyka vagy szimplán tárgyi tévedés.
Én valami olyasmit olvastam - aztán lehet, hogy rosszul emlékszem - , hogy a 2209WA-ban több fénycső szolgáltatja a háttérvilágítást, ennyi előnye lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest