- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Komplikato #89 üzenetére
Amikor megjelent, én is szemeztem a Benq-kkal. Nagy reményt fűztem hozzájuk, de kiderült, nem mind arany, ami fénylik. Persze ezzel a dellel nem tettem rossz lóra. A ledes ips LG-k nekem is mozgatják a fantáziámat október óta (és bár azóta már tárgytalan a vétel), még mindig kíváncsi lennék, mit tudnak.
-
BiP
nagyúr
Minden csak attól függ, mik a szempontjaid. Így részletek nélkül azt mondom, dell u2311h vagy LG ips231P vagy ips236v. De szerintem ebben a fórumban lenne érdemes folytatni, mert itt már nagyon offtopic.
-
BiP
nagyúr
Na, megnéztem itthon. Mégsem vibrál. A lagom tesztben továbbmenve teljes képernyőn a 4b vibrál, 75Hz-re (74.6) téve ez nagy mértékben csökken.
Most akkor nem tudom, milyen monitoron néztem, amin nagyon vibrált. (volt nálam egy hétig egy 2407wfp rev3, talán azon)#54: mert újabb, nagyobb, fullhd,dp
-
BiP
nagyúr
""A 17-19"-esek 5:4-es arányúak voltak"
Egyezzünk egy 1600x1200-s felbontásban"
20-21"-on oké. Azok tényleg jók mondjuk. (de a 17-19-es tft-k szinte mind 1280x1024-esek, ami meg 5:4)A pivotot én sem szeretem, olyan nyomi, főleg 16:9-en. Csak azért említettem meg, ha esetleg szóba került volna, hogy a wide nem jó netezésre, mert sok az üres hely. Nekik ott a pivot.
-
BiP
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #42 üzenetére
Tényleg 6bit+FRC-s az u2311?
Akkor megkövetem freeapro-t(#39), én sem tudtam. De bevallom tényleg nem látszik. Főleg, mert nem sávosodik.
Anno a Samsung 970p-nél találkoztam ezzel az FRC dologgal utoljára, ott nem tudtam felülkerekedni rajta.(nem is vettem meg)
(most meg ez az ips-glow nem tetszik, bár nekem inkább narancssárga, mint lila) -
BiP
nagyúr
Azért nyomja mindenki, mert tényleg jó
(bár én ezt az ips színeződést nehezen szokom, P-MVA-ról váltva fura)U2311 vs 2209WA: Mondjuk van kis felbontásbeli különbség. FULLHD vs. 1680x1050.
6bites panel szerintem csak ócska pletyka vagy szimplán tárgyi tévedés.
Én valami olyasmit olvastam - aztán lehet, hogy rosszul emlékszem - , hogy a 2209WA-ban több fénycső szolgáltatja a háttérvilágítást, ennyi előnye lehet. -
BiP
nagyúr
A 17-19"-esek 5:4-es arányúak voltak
(így az FP951 is).
Amúgy szerintem nincs baj a széles képernyőkkel, játékra, filmre jobbak. (bár én inkább a 16:10-et preferálnám a 16:9-cel szemben).
Netre mondjuk előnyösebbek a magas monitorok, de ha meg azt nézem, hogy az 1680x1050 és a fullhd is több képpontot tartalmaz függőlegesen, mint a fenti 1280x1024, nincs itt semmi gond netezésnél sem. (wide monitornál meg pivot mód, és kész Kánaán)
-
BiP
nagyúr
Kicsit megkésett a teszt, de mindenképp elolvasom mindjárt.
Amúgy a Benq ugyanezzel a panellel nemsokára hoz egy 27"-os moncsit. (EW2730V)#7: Ha karcsú kell, akkor ott az EW2420 vagy a VW2420H ugyanezzel a panellel. Persze nem irodába szánva, korlátozottabb állvánnyal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- Aoc monitor
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest