- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Tényleg 6bit+FRC-s az u2311?
Akkor megkövetem freeapro-t(#39), én sem tudtam. De bevallom tényleg nem látszik. Főleg, mert nem sávosodik."Gondolom valami Hi-FRC szerűséget használ. Az a nagyon sötéteknél azért még látszik, mert kicsit pepita vagy pöttyözöttnek néznek ki (általában?).
"Anno a Samsung 970p-nél találkoztam ezzel az FRC dologgal utoljára, ott nem tudtam felülkerekedni rajta."
Az extrém eset, olyan FRC-je kb semmi másnak nem volt, csak a nagyon de nagyon ősi LCD-nek. Aki nem tudná, egyszerűen pepitára rajzolta a színeket, mint mikor rajzprogramban valamit ditheringgel kevesebb színre konvertálsz. Semmi váltogatás időben. Prémium kategóriás monitort! Ééés nem tűnt fel senkinek!
A sok tesztelő oldalnak sem. Most erre mit lehet mondani? Áligényekről szól az egész piac.
-
vlevi
nagyúr
"A 17-19"-esek 5:4-es arányúak voltak"
Egyezzünk egy 1600x1200-s felbontásban."wide monitornál meg pivot mód, és kész Kánaán"
SzerintedÉn próbáltam, és bizony, igencsak nyújtogatni kell a nyakát az embernek. Az alja lennt van az asztaltól fél centire, a teteje a szemmagasságtól 10-15 centivel feljebb, elég fárasztó. Bár ki tudja. Valószínű, hogy aki egész nap A4-es oldalakat szerkesztget, akár Wordben akár másban, az talán meg tudná szokni.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez itt egy 1680x1050-es, 22"-s TN paneles moncsi, tehát a pivot mód a színek torzulása, sötétedés miatt nem igazán kihasználható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest