Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Nah, az AmazFit WatchFace Editor 2 szerintem átláthatóbb és egyszerűbben kezelhető így elsőre (persze, mert már végigszenvedtem vele a tanuló szakaszt
), persze ez jobbára csak módosításhoz készült, a Facemaker előnye meg az, hogy a nulláról lehet új számlapot összerakni, és a programban lehet méretezni, színezni.
-
zseko
veterán
Akkor lehet megveszem.
Ilyen hiba tegnap nálam is előjött, de furán. Két napig okés volt a számlap de aztán tegnap reggelre az időjárás értéke belecsúszott az időjárás ikon közepébe, amit egyébként marhára nem értek hogy jöhet elő, hiszen fixen x-y értékkel van megadva a pozíciója a számoknak, meg úgy mindennek. És ez az összes változatnál előjött amit feltöltöttem az oldalra, jelezték is. Ami érdekes, hogy letöltve, és a progiban (AmazFit Watchface Editor 2) megnézve nem hibás, az órára feltöltve viszont igen.
Annyit tudtam tenni, hogy a számok igazítását center-ről áttettem left-re és megszűnt a hiba, remélem nem is jön elő újra senkinél.
Tegnap reggel volt frissítés, lehet az kavart be, bár ugye mint írtam, fix pozíciók vannak megadva, azt nem lehet sehogy máshogy értelmezni.Most eléggé szenvedek amúgy a PS-el, mert kitaláltam egy órafajtát, amit fejben tök egyszerű hogy szeretném, de tudásban kissé nehézkesebb megcsinálni
Szerintem aki vágja a PS-t annak fél óra se, de én két napja szenvedek
Már azon gondolkoztam megcsinálom 3D-s szerkesztőprogival, ebben a PS-ben valami szenvedés a tükrözés és módosítás.
-
zseko
veterán
Ja, tegnap átnéztem, csak még kérdezek
Gondolom tudok saját képeket is beletenni, nem csak az általa készítettekkel megy?
A tőle kérdezés akkor lenne igazi, ha beszélne magyarul, megértetem magam angolul is, de az kicsit nehézkesen megy még, főleg az írás.
Van a fejemben, hogy milyen óralapot kellene csinálni, de az elég nehézkes, egy része pedig kb. megvalósíthatatlan így sima képekkel, sajnos, ahogy tegnap próbálgattam.
-
zseko
veterán
Hali, most csináltam meg az első számlapomat (pontosabban az elmúlt három napban azzal szenvedtem
), végülis csak az első ~1-2 óra volt szenvedős, amíg rájöttem, hogy hogyan működik az AmazFit WatchFace Editor 2. Most már azt mondom, hogy tök egyszerű kezelni.
De azért most sem állítom, hogy 100%-ig értek már mindent, de már jóval többet szenvedek a Corel PaintShop Pro-val (a PS CS2 szerintem használhatóbb, de ezt megkaptam fillérekért) megcsinálni a png-ket, mint összerakni a programban az órát. -
zseko
veterán
Nekem ma jött meg az óra, az alap dolgok után (párosítás, frissítés, ismerkedés) simán rámásoltam már vagy ötöt. Egy hülye kérdés jutott eszembe: engedélyezted a (tárhely) hozzáféréseket az appnak? Ha igen, akkor nincs ötletem.
Egy érdekesség, legalábbis nem emlékszem, hogy láttam volna máshol leírva (vagy elfelejtettem): van benne mikrofon. Lehet vezérelni hangutasítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyjából minden maradt a régi mindkét esetben, csak kivették a WiFi modemet a jobb üzemidő érdekében, plusz kaptak egy hőmérséklet-szenzort.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest