- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #43 üzenetére
Ok, köszi.
-
zsolt320i
senior tag
válasz
Luck Dragon #31 üzenetére
nekem biztos nem, az már 15 centi feletti...
a legfontosabb hogy 5,2 kijelző mellett legkisebb legyen a telefon.
ez 5,5 ös de elfér egy 5,2-es méretben.
ez megfogott. -
Gibo
senior tag
válasz
tibcsi0407 #47 üzenetére
Nem, a zukmobile-on. Hivatalos bolt ( a kiírás szerint).
-
Gibo
senior tag
válasz
tibcsi0407 #43 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy a saját hivatalos oldalukon ezt miért nem vállalják fel...
-
válasz
tibcsi0407 #41 üzenetére
Legyen, nem flame volt a célom.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #20 üzenetére
Most sincs benne még alapból alapból a Magyar nyelv?
-
-
macskea
őstag
Annyira Edge, hogy semennyire. Nyilván azért aki nem vak, az látja, de azért szerintem félrevezető. Ameddig csak a hírek meg a kémfotók szállingóztak, biztosra vettem, hogy ilyen névvel lekerekített kijelzős lesz. Ez így olyan, mint a 600 wattos piaci kazettásmagnó. Nem az van ráírva, ami... prémium márka a Lenovotól. Hogyne.
-
Amiket mindefelé látni lehet.
Nem csak a pixelméret számít. Nem tudom, miért nem lehet egy középszerű kamerát középszerűnek nevezni, ha amúgy az. Persze, jobb, mint a 40 ezres telefonoké, de 100K környékén ennél jobbakat is találni (amúgy az OIS nem csak a parkonzonosoknak való - ezzel nem is biztos, hogy viccelni kellene). Abban a sávban egészen középszerű a specifikáció, nem tudom máshogy írni. A publikus marketing képek általában nem a mindennapi felhasználást tükrözik, lásd Xiaomi marketing fotók, de tényleg nem akarok elhamarkodott következtetést levonni, majd kiderül, mit tud a tesztekben.
Remélem, azért nem sérült senki lelkivilága attól, hogy nem csak ajnározom a telefont.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #36 üzenetére
Tényleg olcsóbb ez egy kicsit, de a kínai OP3T 2700 yuan, szóval olyan 115 ezer, tehát nem annyiba kerül azért, mint itthon.
Nekem meg pont az ellentéte a bajom: van egy rakás telefon, ami hardveresen szuper lenne, és mindre ráteszik azt a fos egyenkínai szoftvert, aztán lezárják a BL-t
Igen, tudom, most jönni fogsz a Z2-vel, amire egy orosz srác csinált mindenféle romot, de az egy ember, és ha ő eladja, vagy megunja a fejlesztést rá, akkor behalt az egész projekt, és ugyanúgy nem kapsz frissítést. Arról nem is beszélve, hogy ez egy darab telefonra igaz a felsorolt márkák közül, a többinél (Honor, Meizu, Smartisan) semmiféle lehetőség nincs megszabadulni a gyári bloatwaretől.
-
rdt89
addikt
Hát nem nyűgöztek le, anno a 6"-os 1.3 cm-el magasabb készülékbe ugyan ilyen vastagsággal a 4.000 mah-s akkumulátor is belefért kedves Lenovo/Zuk, és az 2014-es modell volt (Vibe Z2 Pro), a többi specifikáció meg magáért beszél.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#16820480 #34 üzenetére
Jaja, bár ez a Z2 Pro- OP3 Párosra is igaz volt. Ha nem tévedek, ott a Z2 Pro volt hamarabb.
Az ár már annyira nem egyforma a mostani összehasonlításnál.
Igazából már kezdenek felhúzni a gyártók, mert nem vagyok képes egy telefonnál megállapodni. Régebben évekig elvoltam egy telóval, most meg minden x hónapban elcsábít valami új.
Jelenleg a listámon van az Honor Magic, ZUK Edge és Meizu Pro 6 Plus. Rajta volt a Smartisan M1L is, de néztem róla kamera review-t és siralmas. -
Sebhelyes
senior tag
A kínaiaknak mindig gondja van a százalékszámításokkal
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #32 üzenetére
Úgy értettem, hogy ez majdnem teljesen az OP3T hardvere, nem az előrelépésre gondoltam
64GB UFS tárhely, 6GB memória, SD821, 5,5"-os kijelző, előlapi ujjlenyomat olvasó, alulra helyezett jack, stb. A design kicsit más, de a hardver majdnem tök ugyanaz.
-
gproject
aktív tag
nagyon igeretes
a honor 7em 143mm es 5,2", ha ebbe a meretbe a zuk 5,5-os kijelzott rakott, az szuperaz edge miatti fikazast mar akkor se ertettem, amikor eloszor felroppent a hir a telefonrol
most eltekintve az alap jelentesetol, mar joval a samsung telefonjai elott is hasznaltak ezt a kifejezest a mobilokkal kapcsolatba(persze mas ertelemben), mas teruletekrol nem is beszelve
a zuk raadasul nem is megkulonbozteto jelzokent(zuk 2 edge) hasznalja az edge-t, hanem tipusnevkent -
Nem rossz.. A formája is csak átlagos. Inkább Oneplus 3T választanám, az ár különbözet ellenére is.
-
Dr.FantastiK
őstag
az a baj ezekkel a Kinai telefonokkal hogy mindig elbaszarintanak rajtuk valamit !!!
most miert kelett pont az optikai stabilizatort kisajnalni belole ? meg a Lezeres rasegitest ??
-
törölt tag
Csináltak ők is egy OP3T-t
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok!
Hát gyerekek, ha az első tesztek jók lesznek, én tuti erre váltom a G2-m.
Jobban örültem volna egy 5,2-es kijelzőnek és egy 137 mm hosszúságnak, de sztem 142,9mm-el még elfogadható tepsi. -
Gibo
senior tag
De jó lett volna ha megtartják a z2 vagy a pro méretét..az 5,5" kicsit nagy...Remélem mielőbb lesz teszt
Ha most vennék telefont tuti z2 pro-ra esne a választás...
-
Akkoo71
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #20 üzenetére
Köszönöm a tesztet a blogodban, sokáig szemeztem a Zuk 2-vel, de mivel nem vagyok tapasztalt szoftver ügyben, a bugosnak leírt szoftver miatt vettem Leeco-t.
-
Akkoo71
csendes tag
Remélem, hogy az új modelhez új hiba mentesebb ZUI verzió fog jönni, a cyanogenmod leváltása nem volt túl sikeres az általam olvasott review-k alapján.
-
-
Dominó85
addikt
A sima Z2-ben sincsen flancos OIS és lézeres dolog, mégis átlagon felüli képeket lehet vele csinálni. Aki meg parkinzonps azon az OIS sem segít sajna. Egyébként a tényleg leszólogatós kommentjeid helyett nézd meg a már publikus nappali, makró és éjszakai fotókat. Nagyon ígéretesek a képek.
-
Fejvadi
nagyúr
Nekem tetszik a forma és a SoC us megfelel. A kamera meg nem érdekel. A hang annál inkább. Remélem lesz róla teszt is.
-
slimshady
senior tag
Korrekt ár. Kár, hogy Magyarországon sosem lesz ennyi. Honnét jött az "edge" elnevezés? Egyébként az 5.5-ös kijelzőhöz dukálna egy nagyobb akku, illetve az OIS sem lenne hátrány, főleg, ha már kitüremkedik a kamera.
-
-Ben-
veterán
Ez a név valami zseniális.
Kíváncsi vagyok, mikor lesz „Zil”.
-
Máté94
addikt
Nem lehetne, hogy a folyamatos fika és elégedetlenkedés helyett a valós, tapasztalatokból leszűrt véleményed tükröznéd, mielőtt bármi messzemenő következtetést levonsz egy specifikáció elolvasása után?
Először talán tájékozódhatnál. -
moma
őstag
edge mini
-
Huhh, ez elég szimpatikus lett, a design jól sikerült.
-
MittuDomain_
őstag
A 6os ilyen hazai árral jöhetne, drágábban ott a 1+ 3T...
-
roli543
őstag
Tetszetős
-
A vékony káva nem minden. Értem, hogy S821 és hogy 6 GB, de a kamera a specifikációk alapján csapnivaló. Ennyiért azért ennél többre is futhatta volna, főleg a Xiaomik ellen - vagy akkor nem kell zéró profit környékén varázsolni, ahogy a kínai gyártóknál idén ez bevett szokás.
Sajnos semmivel nem nyújt többet, mint a versenytársak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Qualcomm Snapdragon 821, rendkívül keskeny kávák, ujjlenyomat-olvasó és pulzusmérő szenzor, akár 6 GB RAM, illetve kedvező ár: ezek az új mobil fő hívószavai, ami Kínában január első napján startol.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest