- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz South Velen #11 üzenetére
az utóbbi évben semmi fantázia nem volt a telefonjaikban.
A Mi MIX-et az idei év elején felvették a Finn Nemzeti Design Múzeum gyűjteményébe. [link]
Nemcsak egyes telefonjaikban hanem ezerféle más kiegészítőikben igenis van fantázia ami legtöbb esetben a kiemelkedő miőséggel párosul.
Éppen ezért írtam én is, hogy ez a copypasta eljárás mint amilyen itt a kamera modulra vonatkozik sokakban csalódást kelthet - mint bennem is mindenképp - egy ilyen innovatív múlt és egyéni arculati fejlődés után."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
moleculez
veterán
Nem tudom ki higy van vele, én kijelzővel magam felé szoktam használni a telefonjaim, ha véletlenül megfordítom akkor max az általam választott tokot látom...
Amúgy tényleg nem szép. Nem is csúnya. N+1-dik teló...Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Húzzák a _____! Az első miben új? De konolyan! Miben több amiért érdemes cserélni a 4-et?
A pro meg... Egy dudor a szélén? Ami az első nap lenullázódik majd? Melyik esztelen tervezte?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz cezarlacrone #96 üzenetére
Részemről ezzel meg is van oldva.
@Szabcsizz: Rettegek ezektől a reakcióktól utána finoman el tudok küldeni mindenkit máshova. Életszerű szituáció, mostanság úgy is a mobiltelefonon lóg mindenki. Mondjuk lehet jól válogatom a környezetemben élőket, vagy ők engem, de szerencsére nincs ilyen szélsőséges szituáció
[ Szerkesztve ]
-
Szabcsizz
őstag
Gyors töltés hiánya nem para ebben az árszegmensben,de miért nincs Type-C? Bezzeg copy kamera sziget az van..ha iPhone-ra vágyom,akkor azt veszek,nem Xiaomit. Látom magam előtt a sok reakciót,hogy "Basszus X-ed van? Nem,ez Saomi..ja.." Inkább kihagyom,vannak még olyanok akiknek igenis számít a külső is,nem csak a belső.
Ettől eltekintve korrekt lett,amúgyis a felsőkategória izgat engem. Na majd a Mi7.[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
iPhone Note 5 pro
nem értem ezt a csúnya camera bumpot miért kell erőltetni...
pedig a Note 4 legalább kinézett valahogy
Vamos a la playa.
-
tixem
addikt
Szeretnék néha elbeszélgetni egy-egy kínai dizájnerrel, hogy amúgy mi motiválja ilyen arcpirító ízléstelenségre.
A copypaste-re van eszük, de type-c-re 2018-ban, arra már nincs.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz cezarlacrone #85 üzenetére
Bemutatót nézd újra, ráncfelvarrás.
Az előrelépés a Pro lett
-
judas13
addikt
Visszaolvasok mindjárt hátha másoknak is bevillant erről a htálapról valami bárakármi.
Miért kell - kérdezem (majd) mindenkinek szolgahűen másolni a nem mondjuk ki a nevét megoldásait??Ennyiért azért jöhetne
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tomboy0013 #87 üzenetére
Nem akartam , de legyen úgy ahogy mondod.
-
PeteePeti
őstag
Tech2 azt írja USB Type-C van mindkettőben!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
tomboy0013
veterán
De azért jól körbe akartad magyarázni hogy a másolás az nem másolás Amit mint írtam önmagában nem lenne gond,
de hogy még igénytelenül is csinálják az már az. Hogy téged ez nem zavar az a te dolgod, az meg hogy minket zavar meg a miénk, de kétség nem fér hozzá hogy nem a véletlen műve ez a csúnya dizájn, egyértelmű miért van ez így sajnos. -
South Velen
addikt
válasz cezarlacrone #85 üzenetére
Az RN3 óta csak visszafejlődünk.
Jó, most a 636 alkalmazása végre előrelépés (bár drágább is), de felőlem 845 is lehetne benne, ilyen hátlappal a lakásból se mernék kimenni.
[ Szerkesztve ]
-
cezarlacrone
aktív tag
Tehát a Redmi Note 5 az amit már lehet jó ideje itt-ott kapni Redmi 5 Plus néven?!
Végig pörgettem egy GSM Arena összehasonlítást a Redmi Note 4-hez mérten...hát.... -
Graphics
Jómunkásember
válasz tomboy0013 #82 üzenetére
A-a, nem ezt írtam! Ezért mondom, hogy akkor valahol félresiklott, amit írtam
Isten ments, hogy rátok véleményt erőltetnék , látom, akkor nem értetted mit írtam.
De semmi gond ezzel. Itt van, én ezt írtam, olvasd vissza, elemezd. [link]
DE!, olyat ne írj, amit nem írtam. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
Matada2.3
veterán
Na, az első 636-os telefon. Nagyon kíváncsi leszek a tesztekre és hogy mennyire fogja erősebbé és jobbá tenni a középkategóriát a kyro mag.
Finn the human
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tomboy0013 #79 üzenetére
Ja, jogos.
Akkor mit szeretnél ezzel mondani? Baj, ha én megveszem, és nekem ez így rendben van?
Én bennem van feltehetőleg a hiba, de ezzel nem azt mondom, hogy mindenki olyan tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Nézd, nem. Engem totál hidegen hagy, hogy kinek mi a véleménye, ez a nagy büdös helyzet.
Remélem ez nem gond. Engem nem érdekel, hogy mire hasonlít a kamerája. Ez van!
És mindenki másnak az a véleménye, amit akar, ez se érdekel. Miért kellene adnom mások véleményére. Mindenkinek az tetszik, ami. És kész.
Túl van misztifikálva a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
Ha sok pénzem lenne, felvásárolnám az összeset ebből a telefonból és mindet összetörném annyira ronda...
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
-
Graphics
Jómunkásember
Nézd, engem pont hidegen hagy , hogy milyen a kamera design, leírtam már neked facebookon is, abból lehet gazdálkodni. Engem nem érdekel a design.
Ha kóstolgatni szeretnél, akkor hagyjuk egymást, és kész.
Nincs semmiféle szemellenzőm ,de ha nekilendülsz a b.szogatásnak, akkor tényleg hagyjuk egymást.
Az ilyen dumát meg nem díjazom, hogy gyerekes a dumám. Lépj rajta túl, hagyj ki a mondandódból, ha csak ezzel szeretnél "kedveskedni".
Ha az a gond, hogy engem nem zavar, hát bocsánat....
[ Szerkesztve ]
-
J.Cs.
tag
Ejj, pedig már azt hittem lecserélhetem a Redmi Note 3 Pro-t...
Kávamentesítés nem igazán sikerült, alul akkora rész marad, hogy elférnének a gombok is. Na meg érezhetően nagyobb lett a telefon, majdnem egy centivel ami már sok. Nem szoktam emiatt sírni, de ez már nagy... Ha a fizikai méret maradt volna a 6os kijelzővel akkor lett volna igazán nagy újítás a nagyobb képernyő.
De a háta? Ez az eddigi legcsúnyább Xiaomi telefon... Nem érdekel mit gondolnak az emberek, nem azért veszek telefont. De az érdekel én mit gondolok és szerintem ez ronda, de nagyon...
De ha nem nézek esztétikát akkor mit is kapok? A proci igéretes, a nagyobb kijelző biztos szép és jó. De a régi Redmi Note 3 Pro-ban is jó mindkettő. Talán jobb lesz a kamera? Nem hinném sokat javulna, az előlapi 20 mp meg parasztvakítás (vakuval ). Selfie kamerát ha 3x használtam két év alatt... Inkább raktak volna hátulra valami jót. Nincs quick charge, pedig nagyon örültem volna neki. NFC nem hiányolom, de nem ártott volna.
Nem érzem azt az izgalmat mint amikor a Redmi Note 3 vásárlás előtt álltam. Akkor tudtam az árkategóriában a legjobb telefont veszem, még ha kompromisszumokkal is. Most közel sincs ilyen érzésem. Nem tudtak akkorát újítani hogy értelmes ember váltson Redmi Note 3 vagy Redmi Note 4-ről...
Kicsit szomorkás a hangulatom máma...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Annyira ronda a "háta", hogy már szép! Tetszik! :-D!
-
steevo0
tag
Hát, kár értük szerintem, főleg a Pro-ért.
Ekkora kijelző, ekkora kerettel és még a gombok sem fértek oda..
Így nem lesz utódja a RN 3-nak..RN4-et már nem biztos, hogy vennék.. -
exedoc
senior tag
Nekem SOC rendben, RAM, tárhely rendben, MIUI verzió rendben, meg fogom venni, de azért van egy-két dolog ami nem jön be, de együtt tudok élni ezekkel. De csak azért mert ennyi az ára. Ha ez egy 100 ezres teló lenne, bizony nem sok esélye lenne.
- Dual camera hátul. Nem mondanám hogy szép, de az másodlagos. 4K videót nem vesz, miközben Redmi 5 Plus meg igen? What??
- Jack csati alul...hát hmm..
- Type C where is? Komolyan nem értem ez miért nem megy Sáomiéknak. Beleraknak egy viszonylag jó snapit, és akkor...komolyan kész. -
batai15
félisten
-
forgonati
őstag
Ne fossatok, legalább olcsó lesz. Mert sanszos hogy gyorsan bezuhan majd az ára, mivel az útszéli kutya nem fogja venni ezt az ótvar dizájnt. Előttem van ahogy 3 hónap múlva a gearbest meg a hasonló webshopok 150$-ért dobják utánad, csak hogy ne rohadjon rájuk a készlet.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tomboy0013 #62 üzenetére
Őőő, látom ,hogy hasonló a kamera elrendezése. De különösképp nem érdekel.
Akkor most mi van? Semmi, én ezen nem fogom magam izgatni. Kellene? Nem.
Ha használom majd, akkor mi lesz, semmi.OnePlusnál is volt hiszti rendesen
Sőt továbbmegyek, el fogja látni azon funkcióját, amiért megveszem? Igen.
Akkor? Nem recskázok se rá, se mellé, hogy mihez hasonlít. Baj, ha engem nem érdekel? Igénytelennek fogtok tartani emiatt? Vagy ismerőseim el fognak fordulni tőlem?
Vicc. Érdekes, máshol, más fórumokon nincs ekkora kiakadás a design miatt.. Hát feltehetőleg akkor itt jobban kedvelik az iPhone-t. van ez így.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz tomboy0013 #62 üzenetére
Csak azér írtam le, mert értelmetlen a száj tépés, és el akartam ezt kerülni hogy fölösen kopjon a billentyűzet.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz #16820480 #36 üzenetére
Kb. ugyanez volt a OnePlus 5 megjelenésekor, ami hátulról 99%-ban az iPhone 7 koppintása volt. Akkor én is ekéztem a (hozzáteszem fölösleges) majmolás miatt, azóta viszont már megszoktam, sőt, tetszik is, és ha épp kellene telefon, erősen képben lenne az 5(T) is, koppintás ide vagy oda.
Lehet, ez lesz a helyzet itt is (persze nem nálam ). -
ElDiabloo
senior tag
1-2 nap múlva eltűnnek a fanyalgók, és beszélgethetünk a telefonról
-
Nagy fekete pont hogy nincs gyorstöltés.
Dizájnnal különösebben nincs problémám.Ellenben nem érzem azt hogy a Note 4-et vagy az A1-et lecseréljem bármelyik kütyüre. Számomra nincs túl nagy előrelépés.
Inkább kívárok a MI7 & Mix 2S-re.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
neoforce
aktív tag
Jaj mindenki annyira tipikus magyar ha van kalapja az a baj ha nics akkor meg az!
Vegyetek huaweit vagy samsungot de ez a sirás már ovoda!
Hátlap mizéria meg kamera mizéria ! Ovodások vagytok!
Van benne nagyobb proci gondolom ez is baj mert igy hamarabb merül meg stb......lári fári... lehet utálni -
Pubszon
veterán
Nekem tetszik, de B20-as verziót megvárom.
Amúgy én nem tudom csak, hogy mi ez a hátlap mizéria? Vagy mindenki az iPhone hátlapjára recskázik és bele égett a retinájába?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Victoryus94
őstag
Ettől a hátlaptól (+kamera) és is elsápadtam.
Feketébe még talán el-elmenne. De így... -
batai15
félisten
a pro alapvetően tetszik, de undorító ez az ájfón majmolás-
Tudnak ők szebbet is, de ne akarjon már szifon lenni . (bárki aki nem ért velem egyet, a kommentet ne nekem címezze, mert nem fog változni a véleményem, és kár ezen vitázni)
Specifikáció type c kivételével rendben van, ezt viszont nem értem mi alapján teszik bele.
Ha már pro illett volna.
Idén valszeg nem xiaomi lesz a befutó nálam, ez van. -
ace05
senior tag
Az mi note 3 (aka redmi pro 2)-t is kialhatnák már igazán Indiában, hogy legyen abból is b20-as verzió. Ez nem nyerte el a tetszésem, hogy lecseréljem rá a redmi note 4x-emet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- PlayStation 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest