- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz South Velen #318 üzenetére
Nem kell 8 általánost se elvégezni ahhoz, hogy megállapítható legyen, milyen szégyenteljes másolás történt és hogy a végeredmény csúnya lett
komolyan gondolod, vagy trollkodsz?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz South Velen #318 üzenetére
Azért egy MA fórum szerintem elég gyenge minta szempontjából..
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Ciccuka
veterán
válasz South Velen #235 üzenetére
Redmi 5 Plus 4GB/64GB
Snapdragon 625 2.0GHz cpu
Andreno 506 gpu
12MP + 5MP cameraRedmi Note 5 Pro 4GB/64GB
Snapdragon 636 1.8GHz cpu
Andreno 509 gpu
12MP + 20MP dual cameraCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
lócitrom
őstag
válasz South Velen #46 üzenetére
tőlük tényleg ne.
azért izmos egy vas ez. feketében elmegy. a gombsor azért jobb lett volna. ha a LED még színeket is tud... megint veri majd a szegmenst a gyártó. NFC esetleg van benne?
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Karavik
veterán
válasz South Velen #130 üzenetére
Árkategóriában maradva nyugodtan viszonyíthatjuk a Huawei P10 Lite, Honor 9 Lite telókhoz vagy ártól függetlenül akár iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy A8+ -hoz is:
Redmi Note 5 Pro = 77.4% screen-to-body ratio
Honor 9 Lite = 75.5% screen-to-body ratio
Huawei P10 Lite = 70.7% screen-to-body ratio
Iphone 8 Plus = 67.4% screen-to-body ratio
Samsung Galaxy A8+ = 75.5% screen-to-body ratio
Tehát, még egyszer mondom, viszonylag jó screen-to-body ratio...remélem most már eloszlattam kétségeidet ezzel a kijelentésemmel kapcsolatban
Egyéb iránt pedig, nem szokásom értetlen emberekkel vitatkozni, mert lesüllyedek a szintjükre ott pedig legyőznek a rutinjukkal...ritkán teszek kivételt...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
janes1976
őstag
-
Karavik
veterán
válasz South Velen #118 üzenetére
A "viszonylag" -on van a hangsúly....bár nick neved alapján nem fűzök hozzá nagy reményeket, hogy ezt meg is érted...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
judas13
addikt
-
judas13
addikt
válasz South Velen #11 üzenetére
az utóbbi évben semmi fantázia nem volt a telefonjaikban.
A Mi MIX-et az idei év elején felvették a Finn Nemzeti Design Múzeum gyűjteményébe. [link]
Nemcsak egyes telefonjaikban hanem ezerféle más kiegészítőikben igenis van fantázia ami legtöbb esetben a kiemelkedő miőséggel párosul.
Éppen ezért írtam én is, hogy ez a copypasta eljárás mint amilyen itt a kamera modulra vonatkozik sokakban csalódást kelthet - mint bennem is mindenképp - egy ilyen innovatív múlt és egyéni arculati fejlődés után."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
*Mukeey*
addikt
válasz South Velen #27 üzenetére
Ez most sajna a menő,mert az apple is ilyen...broaff
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
AllTheBest
őstag
Én eléggé megszerettem a xiaomi márkát, elég sok cuccom is van/ volt tőlük, a note 3 pro az első telefonom ami kibírt nálam 2 évet és még most se cserélném le, ha tudná a b20-as 4g-t...
Marad egy note 4, aztán pár hónap után oneplus 5t szerintem... Vagy mi7 ha nem b@sszák el azt is ilyen hülye epül-ös dizájnelemekkel...Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Wesder
félisten
Ha kínos, az hogy ilyen telefonnal mászkálok, akkor nagyon nincs rendben valami a fejekben... Ki a f@$zt èrdekel hogy ki mit gondol rólam a telefonom alapján? Ahol a telefon az "èrtèkmèrő" ott règ elgurult a gyógyszer. Nekem sem tetszik, de ha most kène vennem akkor fekete RN5Pro lenne a választásom.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
SkyLine3000
addikt
Legalább azt hiszik, rohadt menő vagy azzal az ájfónnal.
-
tibcsi0407
félisten
válasz South Velen #4 üzenetére
Ha ebből az ártányból trendet csinálnak idén, akkor jövőre cserélek telefont.
Nem tudom mi a francért kell minden hülyeséget átvenni az Apple-től. Főleg a Xiaomi részéről nagyon gáz ez.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Home server / házi szerver építése
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Path of Exile 2
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Max
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest