- iPhone topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- Fotók, videók mobillal
- 65 milliárd dollárt költ AI-ra idén a Meta; készül Trump AI-akcióterve
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Legendas #2889 üzenetére
Pulzusmérésre nem alkalmas edzés közben, ami azt illeti, csak a kéz nyugalmi állapotában ad viszonylag pontos értéket. De eleve így árulja a Xiaomi, hogy ha pulzust akarsz mérni, ne mozogjon közben a karod.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bg612
tag
válasz Legendas #2822 üzenetére
megkérdezhetem, hogy neked bevált a Notify? mennyire szabható személyre az sms/hívás/stb kijelzése?
most a tools-t haszálom. a hívó fél nevének kijelzése ugyan nem működik, de az ikonokkal és a rezgésmintákkal egészen felismerhető/azonosítható a hívó fél.
ha a Notify használhatóbb, akkor akár be is neveznék a pro verzióra
ha csak a sima(nem fizetőms) verziót töltöm le, ott még az sem derül ki egyértelműen számomra, hogy tudja kezelni a band2-t (nyilván tudja, csak a ledek színeivel bohóckodik itt nekem. semmi ikonos beállítási opciót nem találtam) -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Legendas #2814 üzenetére
Miután nekem kezdettől párban van fent nem tudom mit ad hozzá az alap programhoz. Valószínűleg kibővíti néhány plusz szolgáltatással. Pl hívás elutasítás, ha megnyomod hívás közben a band gombját, de emlékezetem szerint azzal a hívást is tudod fogadni.
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Legendas #2802 üzenetére
Dehogynem!
Nekem mindkettő fent van, és arra jól emlékeztem, hogy ezt ki is kapcsoltam Fit-ben.
Azonban a Notify frissítése után elkezdett világítani kézmozgatásra, így gyanakodni kezdtem, hogy ejnye, ebben a verzióban már benne van ez is. Valójában én állítottam be, mert frissítés után csak az órát mutatja. Körülnéztem és megtaláltam az új menüpontot, amiben mindent ki is pipáltam, így figyelmetlenségemből adódóan a karmozgatás érzékelését is. Szóval van már ilyen funkció is. "Mi Band 2 settings" és ott a legalsó.
4.9.5 Pro verzió
Ahogy elnézem már teljesen feleslegessé vált a Mi Fit...Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
oris
aktív tag
válasz Legendas #2800 üzenetére
Általában nekem is ki van kapcsolva a Mi Fit értesítés, nálam a MiBandTools van használatban. Várom, hogy az is frissüljön, addig meg kísérletezek (eddig sikertelenül).
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest