- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
válasz
Graphics #176 üzenetére
Bocsánat hogy beleszólok,de az NFC még most igen is rétegigény, majd akkor nem lesz az, amikor öreganyám is tudja,hogy mi az egyáltalán és lazán azzal fizeti a krumplit a piacon. Addig meg csak geek emberek szórakozása.
Napi szinten kezelek kasszát és néha van 1-2 NFC próbálkozás,de 50%-ban felsülnek és akkor előveszi a kártyáját, ugyanazzal a sebességgel mint a "kis" telefonját és érinti a paypasst, na bumm.
A magyar embert egyébként mire kimozdítod a komfort zónájából, addigra már repülni fognak az autók.A fent leírtak természetesen a saját véleményemet tükrözik...
-
Gerasz
aktív tag
válasz
Graphics #174 üzenetére
Ezek hamis állítások, nem vélemények, miszerint az NFC rétegigény és az emberek félévente cserélnek telefont.
Egyébként az ország első Xiaomi fanboya vagy, ha beindul a hivatalos forgalmazás erre később még büszke is lehetsz. Gyakorlatilag minden lépését üdvözölted a Xiaominak. Ami kimaradt, az rétegigény volt addig, amíg bele nem rakták (B20) vagy az elképesztő pocofon névválasztás stb.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Graphics #172 üzenetére
Tipp a jövőre nézve: Ne cseréld fel szisztematikusan a szubjektív véleményt meg a tényszerű állításokat. Nem a véleményed ellen érveltem, neked nem fontos az NFC, nem mondtam egy szóval sem, hogy gondold ezt másként. A tényszerű állításaid közötti logikai hibákra hívtam fel a figyelmed.
Részemről ennyi, felőlem aztán most már bárki bármit mondhat az NFC-ről.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Graphics #168 üzenetére
"Miért ne számítana a tarifacsomag?
Hát szerinted mivel használják azt a telefont."
Felvilágosítasz, hogy ez hogyan magyarázza azt a téves állításod, hogy az emberek többsége nem 2 évre tervez egy telefonnal? A tarifacsomagos megjegyzésed milyen összefüggésben áll ezzel?
"Szolgáltatónál már kapható Xiaomi, és ez bővülni is fog..."
Elvétve akad, ez most pillanatnyilag szintén nem érv.
"Mondom kár vitatkozni. Én nem akarok senkit meggyőzni, túlreagálod"
Aha... értem. Mondasz valamit, én csak linkelek egy statisztikát ami ennek ellent mond, de az érdemi reakciót kikerülöd, majd azzal jössz, hogy amúgy felesleges vitatkozni.
Így nem csak vitatkozni felesleges, hanem fórumozni is, beszéljen bele mindenki a levegőbe és menjen mindenki a dolgára, hogy az állítások mennyire helyesek azzal meg nem érdemes foglalkozni, hiszen "kár vitatkozni".
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Graphics #150 üzenetére
1.) Az állításod nem igaz (lásd: [link]). Az átlag 19-22 havonta cserél telefont, de ezt az átlagot a sok gyorsan cserélgető torzítja lefelé, a medián átlag eléri a 2 évet, vagy meg is haladja.
2.) A tarifacsomagok nem ide tartoznak, nem kapható szolgáltatónál.
Az nem más álláspont, hogy ha kell az NFC nézz másik telefont, ez nem arra az érvre válasz, hogy ennyi pénzért ennek benne kellene lennie az A2-ben. Én nem akarok A2-t vásárolni, engem nem kell meggyőznöd arról, hogy nem ez az én telefonom.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Graphics #145 üzenetére
Hány meg hány funkciót nem használnak sokan, mégis benne van. Ez nem érv, ezen az árszinten az NFC elvárható. Nem egy olyan funkciót hiányolnak itt sokan, ami ennyi pénzért egzotikus kérés lenne, de javíts ki ha tévednék.
Ez a chipset, ez a kamera, 6GB RAM mellett 2 év szoftver support mellett simán elég tartós a következő 2 év kihívásaihoz és ennyi idő a pénzügyi szokások változása szempontjából is jelentős. A telefonnal való érintésmentes fizetés pedig nagyon gyorsan terjed. Ez a telefon ilyen szempontból semennyire nem időtálló.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Graphics #122 üzenetére
Nem tudom mitől rétegigény az NFC, én Budapesten egyre többször látom, hogy emberek a telefonjukkal fizetnek a boltban (én is így szoktam), eladót nem láttam még, aki ezen meglepődne. Tőlünk nyugatabbra pedig az Apple, Samsung, Google fizetési rendszerei is teljesen elterjedtek.
(#125) ollie: Ugyan már, úgy beszélünk a képfeldolgozó algoritmusokról, mintha az valamilyen rakétatudomány lenne. Nem az, kap hozzá a gyártó a Google és a szenzor beszállítója felől is SDK-t (sőt a chipset gyártója is ad, a Qualcomm egészen biztosan), nagyon sokszor az algoritmust figyelve világosan látszik, hogy paraméterezési gondokkal küzd. Újraparaméterezni egy egy eleve megírt algoritmust trial & error módszerrel sem nagy dolog.
A gond sokkal inkább a szándék hiánya szokott lenni. És ismétlem: A legnagyobb márkáknál is bőven van mibe belekötni az algoritmus kapcsán. Néha vakarom a fejem, hogy megjelenés előtt miért nem nyomták a kezébe az XY telefont egy hozzáértő fotósnak és csak jegyzetelni kellett volna mibe köt bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest