Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Nem kell az arcoskodás kisapám! Butaság hogy nem a sarki Mekiben kasszázok és nem csak tizen-huszonévesek fizetnek? Te miről beszélsz? Azt mondtam,hogy majd ha nem csak a fiatalok játékszere lesz és mindenki által elfogadott fizetési mód lesz a mobillal fizetés,akkor lehet sírni hogy nincs benne. Tudod te mennyi fejtörést okoz az átlagembernek még a mai nap is a paypass,hogy nem kell dugdosni a kártyát?! Az átlagemberről beszélek most,nem a telefonját buzuló geekekről,hanem a fizetőképes vásárlói rétegről. Évek teltek el az első paypassos fecsék óta és még most is csak pislognak egyesek. Sok év még ez a mobilos fizetés, én így látom.
-
totgab02
junior tag
Megneztem a telefonom mereteit ami 5.2" es megneztem a kavamentes 6.2" oneplusnak a mereteit es azt lattam benne hogy össz-vissz a szelessegre a 1+ 2milimetert hosszra pedig kb fel centit ver ra. Fogtam a telom ravagtam egy feher lapra kore rajzoltam a 1+ mereteit es azt vettem eszre hogy pont ez a meret kene nekem ami kenyelmes zsebben, jol latok mindent a kijelzon, es meg gepeles kozben se irnek neha ekkora benan mint most....
Szoval ennyit a "tepsitelefonok" sztereotipiarol.
Az mar mas kerdes hogy a kavamentesites elerte hatarat szoval a 7colos hivasfunkcioval rendelkező tabik vagy masneven ugynevezett okostelefonok valoban drasztikus valtozast hoznak MAJD
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest