- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
laciba77 #626 üzenetére
Ez fél siker. Sikerült a gombok sorrendjét megvariálni, sőt, még plusz gombokat is sikerült betenni, így most van power és flashlight gombom is a két szélén, szóval jó a cucc és működik is. Sőt, el is tünteti a gombsort, alulról felfelé simítással lehet előcsalni, de a chrome kihasználja, a qiuckpic pl nem.
Pl. belenagyítottam ebbe a képbe, és ott maradt a fekete sáv a kép szélén. De sebaj, nagyon köszönöm, sokkal jobb lett, mint volt, és még adb-m is lett a gépen, sőt, tanulgatom a használatát. -
kelly416
veterán
válasz
laciba77 #626 üzenetére
Hááááát... eljutottam ide is, hogy xda-n legyen időm keresgélni, és tudom, hogy a google fordítása néha kétséges, de rá szoktam engedni azért az oldalakra, mert jókat derülök néha. Pl. most is:
"Ez így van - lehetőség van a navigációs sáv módosítására egy teljesen kész, rozsdamentes román, lezárt rendszerindítóval."
Eredetiben:
"That’s right – it’s possible to modify your navigation bar on a completely stock, unrooted ROM with a locked bootloader."Egyébként volna rá opció, de ez nálam nem munkahelyi körülmények közé való, úgyhogy a működéséről csak később tudok beszámolni.
-
kelly416
veterán
válasz
laciba77 #626 üzenetére
Az a baj, az RR rom olyan magasra tette a lécet a kikapcsolt kijelző mellett hosszú power gombra kapcsoló zseblámpával, meg az egyéb kis testreszabhatóságokkal, hogy ezt csak egy ilyen eltűntethető gombsorral lehetne orvosolni.
Köszi, majd utana lesek ennek a megoldásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest