- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipnolf
aktív tag
igazad van. felejtsük el az olyasmit, hogy vezetés közben telefonálás, beépített FM rádió és NFC.
nem csak olyan bluetooth eszközök vannak, amelyeken rossz a hangminőség.én speciel nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen hangkeltő cucc van benne, mert ha úgy szól mint az MW600, akkor nálam simán befutó. valami Sonyhoz közeli fórumtárs ha rákérdezne arra, hogy milyen hangkeltő móka van ezekben, azt megköszönném.
én Sony fülest használok és az MW600-zal sokkal jobban szól mint amikor direktbe bedugom az Xperia S-be. ez mitől lehet? oké a füles nem 50ezer volt, csak 17. előtte egy 25 ezres Creative fülessel használtam, ott is jobban szólt az MW600-zal, mint direktbe dugva. Akkor miért olyan rossz a kékfog?
(#9) zsirfecske : nekem tetszik, de egyébként elérhető feketében is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma NFC modullal, FM rádióval és távvezérlő funkcióval érkezik a japán gyártó legújabb Bluetooth fülhallgatója.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Okos Otthon / Smart Home
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest