- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Persze, bár a videókból azért jól lejön a különbség. A sebesség kevésbé érdekel, a melegedés és akkuidő már sokkal inkább. Részemről megér 80€ felárat a Snapdragon proci.
A tesztek engem is érdekelnek, az S20FE speckót alapján elég jónak tűnik, nekem úgy tűnik, hogy az S10 és Note10 szériát verni fogja akkuidő és még talán kamera tekintetében is. A sík kijelzőnek külön örülök az üvegfólia lehetőség miatt.
Próbálok majd nézni teszteket róla, remélem nem csak a végleges release után lesznek.
Szerintetek ez is tudja az adaptív frissítés állítást, mint a Note20?
-
FuRiONight
addikt
Elégedett vagyok a Samsung-al mint màrkàval. Több műszaki eszköz is van a csalàdban ettől a brand-töl; illetve màr S3 óta vannak Samsung telefonjaim, csak a csúcskategóriàból. A touchwizz óta szoftveresen is rendben vannak.
Az pedig, hogy jelenleg P40P hasznàlok, jelent bàrmit is?
Vannak olyan szoftveres tulajdonsàgok, ami miatt vàltanék, de nem mindenàron.
Csak annyi kellett volna, hogy itthon is kapható legyen az 5G-s verzió, hisz EU-n belül is van SD SoC-os Samsung. Egyébként ez a telefon minden szempontból megfelelne nekem.
Egyébként milyen telefont is használsz jelenleg? Vagy mostanàban mit sikerült kiprobàlnod?
-
FuRiONight
addikt
Nem, nem volt mellette egy exynos-os Samsung!
De a kedvédért keresek egy àldozati bàrànyt."Amúgy nem is értem, ha ott a tökéletes P40 Pro-d.."
Mert zavar, hogy itt vagyok? Vagy nem lehetek itt?Én egy szóval nem mondtam, hogy P40P tökéletesen, de legalább nem vagyok olyan màrka fan aki mindenàron védi a szeretett telefonjàt, màrkàjàt.
Megvan ennek a telefonnak is gyengesége, de ez nem is ide tartozik. -
FuRiONight
addikt
Persze, összeszedtem a mostanàban kapható csúcs telefonokat, hogy leteszteljem, mennyire birjàk.
infografikàt nem csinàltam hozzà, nem volt kedvem
Aki nyàri forrósàgban, huzamosabb ideig navigàlt màr az tudja mennyire melegszik a telefon. Sőt én kifejezetten nem bírom a klímàt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Felhasználóbarát specifikációval és nem mellesleg árazással mutatkozott be a Samsung Galaxy S20 FE
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest