Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
válasz
rebelinside #622 üzenetére
Ez a topik nem aktív, a teszt lèvő fórum a hivatalos
-
-
Tin
veterán
Hát el kell keresítselek, pedig mindent megpróbáltam. Nincs rajta gyári rádió alkalmazás, próbáltam Play-en keresni, de mind internetes rádió, aztán leszedtem a Samsung Radio apk-t, de az meg telepítés végén azt mondja "App not installed". Olyan, mintha a Samsung direktben letiltaná ezt az alkalmazást. Szóval nem hiszem, hogy ezen menni fog a rádió. De ha csak az kell, olcsóbb egy ezeréves telefont használnod erre.
-
bigsee
addikt
Csak szólok, teszt kinn van főoldalon!
-
kl439
csendes tag
Kedves Hozzászólók!
Érdeklődöm, hogy az 5G-s verzióban ven-e FM rádió? A 4G-s kiadásban nincs sajnos, én viszont elég gyakran használom és beruháznék egy ilyen masinára, ha lenne benne. Külföldi leírásokból nem egyértelmű a kérdés.
Köszönöm a válaszokat! -
kisnokia
aktív tag
Sziasztok! A szolgáltatómnál jelenleg az S20 FE (4G-s) 182490Ft-ért elérhető. -Az S10 176 190 Ft lenne. Ti a helyemben -a lassan leamortizálódó- S7 Edge-met melyikre cserélnétek? Az S10-re -minden aksi-idő bajával együtt is?? (az ő procija is Samsung; Exynos 9820....)
Az S20 EF legalább sokáig bírja a szuflával.... -
Tin
veterán
Még két dolog a telefon ujjlenyomat-olvasójához:
1. Pontos, de azért lassabb, mint egy hátlapi kapacitív. Amikor ujjlenyomattal ébresztem a telefont, az a biztos, ha az érintés ideje közelebb van az 1mp-hez, akkor biztosan felold. Ha a telefon kijelzője már aktív, akkor gyorsabb.
2. Nem tudom miért, de csak 3 ujj regisztrálható be. Ez elég bosszantó, mert az előlapit kézben tartva a két hüvelykujjal, asztalon feküdve viszont a mutatóujjal jobb feloldani. Na, ebből lesz 2 hüvelyk- + 1 mutatóujj. Igazán beleférhetett volna a másik mutatóujj még...
-
siege5
aktív tag
A telefonnal kapcsolatban aki hazai viszonylatban szerezte be (magyarán exynos procival), az milyennek érzi a melegedést? Segít vagy ront rajta a hátlap?
-
dr_ace
aktív tag
Ehhez a tokhoz nem tapad hozzá a kosz? Én csak néhány napja használom a gyári szilikontokot, de a halálba idegesít hogy a világ összes koszát begyűjti, még akkor is koszos lesz egy kicsit ha csak leteszem egy asztalra, de ha zsebbe rakom és utána kiveszem az tragédia, vastagon rátapad a kosz és le sem lehet kézzel törölni róla, csak úgy jön le ha beteszem a csap alá. Szóval emiatt az első adandó alkalommal le fogom cserélni a gyári tokot (kár érte, mert amúgy tetszene), csak hát sehol nem lehet kapni nálunk, úgyhogy lehet hogy megpróbálok külföldről rendelni.
-
Austin F.
tag
"hat (Ködös Piros, Ködös Narancs, Ködös Levendula, Ködös Menta, Ködös Kék és Ködös Fehér) színben"
Egy ködös feketét agyonra bírnék lájkolni belőle
-
-
Tin
veterán
Igen, elég jó a kamerája "csak" fotózgatásra, amire a többség használja. Nekem a wide+tele kombó jön be a legjobban, mert így minden helyzetben lehet jó fotókat csinálni.
Érdekes, hogy sokan a 6GB miatt vennék a nagyobbat, én inkább a 256GB belső tárhely miatt, mert kétkártyásan használnám
Várj még a vásárlással szerintem. 800+€ szerintem sok ezért a telefonért, még 8/256-os kiszerelésben is.
-
natë
nagyúr
Innen vajon lehet rendelni Magyarországra?
-
Tin
veterán
Bár a gyári még mindig nem ért ide, de megjött a telefonhoz másodjára rendelt szilikontok is (a link lehet hogy inaktív lesz később ha elfogy a termék), kedvezménnyel valami 8.5€ volt. Méret tökéletes, teljes fedés körbe és kivágás a csatlakozóknál, de méretpontos, hátul a kameránál kis védőkarima, elöl körben a perem is kb 2mm-el a kijelző fölé ér, tehát fóliával pont sík. Egy hibáját tudom felróni, hogy lehetne 2 oldalt textúrázott a széle, hogy egyáltalán ne csússzon.
Na és megjött a fólia is a telóra, 1 hete még csak itt találtam raktáron. Na ezen viszont annyira felhúztam magam, hogy írtam is nekik reklamációt. Üvegfóliának hirdetik, de lágy mint a műanyag, ez kevésbé zavar, ideiglenesen jó. Viszont az, hogy a látható kijelzőnél is 1-2 mm-el keskenyebb mindkét oldalt, azaz kb 4-5 mm-el mindkét oldalon a kijelző legszélétől, az egy vicc. Főleg azért, mert alul-felül meg annyira pontosan követi a látható kijelző vonalát, hogy biztosan dolgoztak rajta, és nem hasból csinálták ekkorára. Nincs ocsmányabb dolog, mint amikor a telefonon láthatóan kisebb fólia van, ráadásul a kijelző fényét is megtöri függőleges csíkban két oldalt, ha rálóg, és okádék lesz tőle nézni.
És ha azt nézzük, rohadtul nem volt olcsó. Mérgemben fel se raktam, rendeltem újat, szóval felkészül az ANEWSIR
-
FuRiONight
addikt
Inkàbb megvàrom a 8/256 5G verziót, 6/128-at keveslem. Addig pedig egy..
-
csasaKKP
senior tag
[link]
Itt 237k a 128/6-os, 5G-s verzió. Igaz csajos színben, de korrekt ár. -
Tin
veterán
-
Tin
veterán
válasz
telefonmágus #573 üzenetére
Nem ezt írtam?
-
Tin
veterán
válasz
telefonmágus #570 üzenetére
[link] G781BZBHEUB
Itt már listázva van egy másik 8/256-os, november közepi elérhetőséggel.
Szóval jönnek ezen a modellek is hamarosan a többi országba is. Csak hát 800€ feletti áron már cseppet drága.
-
Tin
veterán
válasz
FuRiONight #568 üzenetére
Akkor megvan, innen már csak meg kell várni hogy megjelenjen máshol is.
Na meg hogy kicsit lejjebb menjen az ára... -
telefonmágus
senior tag
G781BLVDEUE
G781BZBDEUE
G781BZWDEUEG781BZBHEUE
lehet van más változat is
-
telefonmágus
senior tag
válasz
FuRiONight #568 üzenetére
Az a modra modry kék blue stb.,tehát a kék
-
voncci
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #566 üzenetére
-
-
FuRiONight
addikt
Az a kérdés, hogy nàlunk miért nem kapható még?
-
voncci
aktív tag
válasz
telefonmágus #560 üzenetére
-
Tin
veterán
válasz
FuRiONight #556 üzenetére
Látod, itt van mindkettőnk telója, mindkettő Snapis 5G, ugyanaz a fő típus, csak az övébe több a ram meg a tárhely. Erre mondtam, hogy az övé egy almodell.
Az enyém G781BZBDEUB, gondolom az utolsó 6 karakter határozza meg a színt, a típust, a régiókódot meg minden mást. Na, az övé csak ebben tér el az enyémtől. Ugyanazon típuskód (G781B) alatt megy a 128-as és a 256-os változat is.
-
leslien
nagyúr
válasz
FuRiONight #550 üzenetére
következő Feature Dropban kapjuk újdonságokat...
-
leslien
nagyúr
válasz
FuRiONight #548 üzenetére
egyelőre várom mit gurít a Pixel 4 XL re a Google...meg amúgy is van nálam újdonság X5 II... szóval teszteljétek csak nekem most van dolgom ..majd később veszek..
-
AS
félisten
Ha már ennyire Turbadoztok, náluk hogy van? Tegnap rendeltem az isimerősnek egy olcsóbb 4G-s S20 FE-t (neki nem kell snapi) Jött egy visszaigazoló email. Utána már csak akkor küldenek ha ténylegesen küldik a telcsit? Ugye egy Edigitálban többször megerősítik, hogy feldogozás alatt blalbla... meg csomagolás alatt stb. Itt hogy van?
-
Tin
veterán
válasz
FuRiONight #541 üzenetére
-
Tin
veterán
válasz
FuRiONight #539 üzenetére
Figyi én se vagyok egy telefon mágus, én is simán ezt raktam volna be. Vagy egy CPU-Z képet. Majd beteszi a többit és megtudjuk melyik modell az.
Nekem is jobban jött volna a 8/256, de 760€-t nem fizettem volna érte, nekem 620€ volt a 6/128, ennyit megért.
-
Tin
veterán
válasz
FuRiONight #537 üzenetére
Nekem semmi okom azt feltételezni, hogy kamuzik. Korábban már beszéltem vele, szlovákoknál él, csehektől veszi, ott meg hivatalosan van a honlapon 5G 8/256 verzió. Engem azért érdekel a modell száma, mert sehol sem láttam ezt.
-
Tin
veterán
válasz
FuRiONight #534 üzenetére
De a cseheknel hivatalosan be van listazva, es a kollega elvileg azt is vett.
-
FuRiONight
addikt
Én sem talàltam semmit a 8/256 5G verzióról, lehet nem is véletlenül.
Wondàn ez van: Samsung Galaxy S20 FE 5G Dual Sim (G7810) 8GB Ram 128GB - ez a HK verzió.
Nem hiszem, hogy itt lesz 8/256 verzió, ha mégis, szerintem tul dràga lesz.
De most komolyan, miért kell régiónként így vacakolni?
Ebből az S20Fe-ből sem kellene ennyi féle:
-olcsósított 4G 6/128
-dràgàbb 5G 8/256 -
leslien
nagyúr
aki rendelt a Turbado tól S20 FE 5G pls írja már ide ,h melyik régiós pl DBT...
-
Tin
veterán
-
Tin
veterán
válasz
FuRiONight #530 üzenetére
Tudom, de az a 6/128, errol a 8/256-osrol meg nem talaltam kodot sehol. Illetve egy helyen, ott G7810-et ir. Mindjart kiderul, mi az igazi kodja.
-
Tin
veterán
Ja hogy ugy, oke. A fotok szeleinel sajnos ez benne van a pakliban, az meg, hogy hibas darabot kaptak, konnyen elkepzelheto. A cikkben mondjuk nem emlekszem ra, hogy kitertek volna erre.
Amit kifogasoltak, hogy a fo kamera, bar ugyanaz mint az S20-e, megse csinal olyan jo kepeket, de ez konnyen lehet szoftveres butitas is, nem lepodnek meg rajta. Meg a videora irtak, hogy valahogy nem az igazi, na azt en sem igazan ertem, hogy ott mit hianyolnak.
(#524) voncci: gratulalok, mazlista vagy!
Ha viszont a cseheknel kaphato ez, akkor gondolom par heten belul erkezik majd a tobbi EU-s orszagba is, kerdes persze, mennyiert.
-
voncci
aktív tag
Meg jött nekem is, 256/8GB 5G
-
Tin
veterán
Koszi. A folia nekem is a gyari egyelore, mert nem jott meg az uveg meg mindig, a tokok szinten csak hetfo-keddre varhatoak. Addig kihuzom ezzel.
Probalgattad a kamerat? Nekem tetszik, hogy baromi gyors a fokusz, az ultraszeles bizonyos helyzetekben remek lesz, a tele nagyon jo, makrora is, a fo kamera pedig tenyleg nagyon jo. Egyedul a bokeh az, ami lehetne kicsit szebb, de aztan lehet, hogy az az osszes telefonon ilyen.
Az egyetlen, amit eszrevettem, hogy a szinek valahogy kicsit laposak. Marmint nem az, hogy ne lennenek jok a kepek, csak valahogy olyan mestersegesen osszehuzott a szinskala a kepen, meg az eg kicsit tul van kekitve.
A fokusz nyilvan nem tokeletes, de direkt point-and-shoot kepeket akartam csinalni.
-
Turbado meg külföldi oldalakról volt szó. Persze merr mindenkit az 5G érdekli,engem is.
Viszont most itthon mind a 3 szolgáltató felvette a 4G verziót. Aki meg esetleg olyat venne az itthon is megteheti. Bár a szolgáltatóknál nem adnak nagy kedvezményeket,nem mindig éri meg. De ha valaki így akarja megvenni akkor egyszerűbb.
5G talán azért nincs még mert nincs elég db belőle. Ebben bízok és logikus is lenne. -
dr_ace
aktív tag
Nekem tetszik a tok - jó a színe, jó a tapintása, pont annyira vastag hogy ha leteszem asztalra vagy egyéb felületre a telefont, akkor a kamera nem ér hozzá a felülethez. Nekem egyelőre az a fólia van a kijelzőn amit gyárilag rátettek, de ezzel együtt is egyértelműen a tok pereme alá esik. Az alja tényleg kb 80%-ban nyitott, de legalább a sarkokat védi a tok, szerintem az a legfontosabb, és ha belegondolsz a kétharmadának mindenképpen nyitottnak kell lennie, mert a töltőcsatlakozót meg a hangszórót nem takarhatod le, így meg legalább szimmetrikus
-
Tin
veterán
válasz
Damage401 #502 üzenetére
Persze, de oszinten szolva az S20 FE-bol az 5G Snapi valtozat a jo vetel, a masik inkabb csak nem rossz, de valoszinuleg egy Black Friday-os learazason ennyiert lehet majd venni S20/+-t. Vagy karacsony utan. Viszont Snapdragonosat hivatalosan az EU-ban nem.
A tesztet vegigolvasta kicsit savazta a kamerat, ami ertheto, de kb. uvolt rola, hogy szoftveresen fogtak vissza az eladasok miatt. Nem lepodnek meg, ha az Android 11-es FW-nel mar teljesen pariban lenne az S20/+ csaladdal. Jovore mar mindegy lesz nekik, hogy mekkora a kulonbseg, ugyis lecsuszik az S20/+ ara, es jon az S21.
A 110 oras teszteredmeny nagyon impressziv 120Hz-en. A Mate 8-am kapott anno 103 orat, es az ujkoraban kb a lemerithetetlen kategoria volt. Most, 4 evesen meg mindig egesz turheto, bar mar elegge meggyengult az akkuja. Persze van a fiokban egy tartalek, evekkel ezelott vettem, de meg mindig lazan tud 1 napot normal felhasznalassal, csak a kijelzoideje csokkent nagyot. Majd ha nem leszek lusta, kicserelem benne.
A 118 oras 60Hz-es teszt, foleg a video resznel (+2 ora!) meg jol megmutatja, hogy ez meg tovabb fokozhato, es lassuk be, ha kell a delej, siman vallalhato a 60Hz is. Ezek a szamok foleg azert jok, mert igy biztos, hogy a telefon 2-3 eves koraban meg mindig hasznalhato lesz. 3 eve hasznalok S7-et elsodlegesnek, annak alapbol sem volt kiemelkedo az akkuja, de most mar azert zavaroan keveset bir, ha sokat kell a kijelzot hasznalni. Na az S20 FE-vel nem lesz ilyen gond.
Bennem nincs meg az a "hűűűű" erzes a telefonnal kapcsolatban, de meg nem hasznalom, nem volt idom atkoltozni ra. Elsore kifejezetten tetszik, a merete meg kicsit kisebb is, mint szamitottam ra, ami nagy plusz. Viszont, ugy altalaban a "na jo, egy modern telefon" erzesem van tole. Minden mukodik, minden jol, minden gyors, de egy kicsit muanyag, egy kicsit lehetne tobb ram vagy belso tarhely, egy kicsit lehetne jobb a kamera, a kijelzo meg 1440p, meg akkor is, ha kezdettol 1080p-ben hasznalom pl. az S7-et is. Ezek azok a dolgok, amiket ugyse hasznalsz ki, de ha ott van, akkor van benned egy "premium" erzes. Na pont ez az erzes nincs meg itt, ez csak egyszeruen egy nagyon jo, nagyon eros, es ugy osszessegen szuper telefon, de megsem flagship, az erzes tekinteteben. Persze, cserebe csak 620€ volt (nekem).
Ha nem lett volna Snapdragon varians belole, en lehet, hogy nem veszem meg. Ahol ezt vettem, ott az S10/S10+ 499€-ert ment, mig az S20FE 4G 540€-ert. Ha mondjuk karacsonykor az S20+ lemenne 650€ kornyekere, en azt vennem, mert a prociban nincs kulonbseg, viszont a ram, tarhely, kijelzo, es igy tovabb, az jobb. Vagy egy S10+-et meg olcsobban, bar ott meg az akku nem villant. En pontosan az akku (Snapi) es a lapos kijelzo miatt vettem ezt az 5G-st, mert elegem van abbol, hogy ezekre a hajlitott kijelzokre nem lehet uvegfoliat tenni tartosan.
Amugy Pixel 4a-t akartam venni az ara miatt, mert az is boven eleg nekem, csak abbol nincs ketkartyas verzio (tudom, eSIM, de hagyjuk...).
-
Szolgáltatóknál már fenn van a 4G verzió itthon
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mazda topik
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest