- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Ez sztem örök vita lesz. Megy itt a hiszti, hogy fél mm-el vastagabb káva miatt már közép kategóriásnak tűnik egyeseknek egy telefon, de vásárlás után egy perccel már rá is rakják a tokot, meg a fóliákat.
Én se rakok rá ilyeneket, kb 2000 eleje óta volt kb 15-20 féle telefonom, ebből egy Lumia lett totál kár, mert az Auchan portáján ellenőrzésnél véletlenül nem a zsebembe raktam vissza, hanem csak azt hittem, és ripityára tört. (imádtam azt a telefont, 40-50 ezerért olyan sebessége volt, amit csak évekkel később tudta utolérni az android, ráadásul jóval drágábban) Az S8 viszont ezüst színben volt, az valamiért imádta a kisebb karcokat a hátulján (nem is fogok többet ezüstös, tükröződő hátuljú telókat venni), de majdnem 3 év használat után lecsúszott az asztalomról és a sarkára esett, és a kijelzőn elindult egy csík - hozzáteszem, ez idő alatt legalább 80x ejtettem le, jellemzően az ébresztő kinyomkodása alatt vertem le mindig az asztalrólA többi telefonomon nem volt jellemző a karcosodás.
Más hsz-ekben viszont felmerült a szelfi kamera - ne ez már engem is idegesít. Ott van egy hülye lyuk a kijelzőn, én meg sose használom, akkor már inkább lenne rajta ismét értesítés jelző, én azt imádtam az S8-on, hogy finoman villogott, ha üzenet jött.
-
South Velen
addikt
Ha nektek jó, hogy ezért inkább legyen 9 helyett 11-12mm a telefon (+~20%), valamint határozottan növekedjenek az effektív kávák, és fogásra is csökkenjen a prémium érzés amiért fizetünk, lelketek rajta.
Mondjuk a glassticnál amúgy sincs prémium érzés szóval az jelen esetben mindegy.
A többinél viszont nem értem, hogy hogy lehet hazavágni a tervezést, a designt egy tokkal...
Ha valaki arra izgul hogy ünnepnapokon kívül nem veszi ki a tokból, ünnepekkora viszont végre megcsodálhatja a telefont valódi szépségében, azzal valahogy nem tudok azonosulni.Egyébként ha egy üveg telefonnál figyelek, hogy ne rakjak mellé semmit a zsebben, akkor általaban 1 év után is újszerű marad. A glasstic, vagy inkabb plexi lenne a helyes, az nem.
-
törölt tag
[Eléggé gyakori jelenség] persze, ami csak akkor tűnik fel, ha használja is az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Felhasználóbarát specifikációval és nem mellesleg árazással mutatkozott be a Samsung Galaxy S20 FE
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest