- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
South Velen #221 üzenetére
Én meg a lerúgott telefonokkal nem tudok azonosulni.
Te írtad
"mintegy szanaszét nyúzott üveg telefon 3 év után."Ha vigyázol rá mindegy mennyi idős. Ezek szerint mégsem vigyázol rá. Van olyan ismerősöm akinek aut vallja, hogy uasználati tárgy, és tojik rá. Igaza van valahol. Én viszont szont szeretem ha a dolgaim rendben vannak. Főleg az olyanok, amiket napi szinten sokat használok. Ne legyen szanaszét nyúzott. Se egy hetesen, se több évesen.
Nekem eddig az összes (volt pá darab) telefonom makulátlan volt.
-
Ricardo
titán
válasz
South Velen #171 üzenetére
"Nem, nem teszek rá úgyis tokot, nem akarom, hogy jóval vastagabb és rondám telefonom legyen."
Ez tetszik
Ne legyen ronda vagy rondább (nem tudom a "rondám" mit takar)
Egy szanaszét karcolt, leharcolt telefon nagyon szép. A tokot bármikor leveheted, de a karcokat nem. -
xZer0kidx
senior tag
válasz
South Velen #171 üzenetére
Tok nélkül ennyit tud!
Amúgy nekem gyári szilikon tokkal is karcos a telefonom pedig február óta kb 3 szor vettem le, hogy megtisztítsam. Lehet pont ezért ilyen?!
Mondjuk annyira nem zavar, legyen bármilyen a hátlap, szerencsére nem sokat látom...
Szerintem is visszalépés, a kávákat még el lehet nézni, de tudat alatt zavaró, hogy egy középkategóriásnak is (még ha egy leheletnyivel is) kisebb.
Tetszik ez a telefon és nagyon vártam, de ez a ram kicsit kevésnek tűnik ennyiért, a One ui azért szereti a memóriát na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest