- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
válasz
#16820480 #184 üzenetére
Szerintem nem jó a gondolatmenet. Az XA nagyobb és inkább az A5 ellenfele. Továbbá a 2016 nem pedig a 2017 ellenfele. Ha lesz új XA 2017 azt sem a 2016 A5 hasonlítja senki.
Szerintem nagyon nem ellenfelek egymásnak. Én direkt megnéztem előben az XA-t és nem tetszett sem a méret, sem az anyaghasználata. Tehát továbbra is csak SE és Compacktot tartom A3 közvetlen ellenfelének. -
Crafter32
őstag
válasz
#16820480 #182 üzenetére
Az XA még függetlenül bolti garival is jóval 60 felett van és az is 100-110 körül nyitott műanyag külsővel, még mindig nem túl acélos kamerával. Azt hinné az ember a Sony a prémium gyártó és használja a fémet üveget a Samsung helyett plusz kamerában ismert okok miatt a legjobb lenne a Sony, de nem így van. A3 2016 - tal mérném össze és máris árban egyenrangúak.
-
Crafter32
őstag
Egyáltalán nem drága az A3. Nem is igen van neki alternatíva : IPhone SE, vagy Sony Compackt. És ennyi. Mindegyik sokkal drágább. Ennyi pénzért kifejezetten jó ajánlat egy ekkora méretű telefon minőségi házzal. Van 2 év gari, jó fényképezőgép, frissülni fog sokáig biztosan, nincs kínlódás a rommal, üzemidőben is jó stb, stb. Nekem az A5 már túl nagy, zavarna nagyon a napi mozgásban, használatban, rövid nadrágban stb.
Szóval annak akinek drága az egyébként sem választaná az A3 at ha olcsóbb lenne, mert úgy is kínlódni akar a komcsi telefonokkal vagy éppen már plazma tv méretek sem rettenetesek számára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: SSD cserék
- Anime filmek és sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest