Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PowerBuldog
veterán
-
nfsu17
veterán
most akkor, ha a xiaomi.hu-tól veszem, milyen sw-re lehet számítani?
a merülősre? a nem merülősre? a kamerafagyogatósra?valaki vett már onnan?
szerintem nem rosszak ezek a képek és még simán lehet jobb is lesz később.
DE 4k videót is tegyetek már fel
-
SybenX
őstag
Global Eu 10.3.12.0 update érkezett most. Leírásban semmi lényeges.
-
Whist
aktív tag
Üdv!
Én is lőttem pár képet géppel,engem nagyon meggyőzött. Kezeljétek fenntartásokkal, nem vagyok fotós
-
NemMo
őstag
válasz
PowerBuldog #2266 üzenetére
Nálam EEA
-
Attas
aktív tag
Sziasztok! Valakinek már sikerült működésre bírni az NFC-bankártyás fizetést? Mert nekem sehogy sem akar össze jönni. Simple OTP-s . Elvileg működnie kellene, de nem.
Ha valakinek sikerült pls írja le mit és hogy állította be? Köszönöm előre is. -
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani hogy ne zárodjanak be bizonyos appok ?
A telefon folyamatosan eldobja a bluetooth kapcsolatot a Garmin forreruner 35 órával... Gondolom azért mert a saját appja bezárodik..
Ezt szeretném a kivételek közé tenni... csak nem találom sehol. -
válasz
instantwater #2270 üzenetére
@
-
Zsolt802
csendes tag
válasz
Van eredeti redmi szilikon nem átlátszó tok aminél mikroszovetes a belseje, ill. Nilkinben is láttam ilyet
-
válasz
Global.
Instantwater! Úton van pár fajta majd kiderül, most a gyári van rajta, azzal az a baj, hogy fent és lent nem véd épp ahol kéne. Az is egy érdekes téma mennyit bír ki a popup kamera. Nem a motor,.mert az sokat, a kis szalagkábel. Nekem jött már elő porosan. Ez elap a munkában, szóval nem tudom meddig bírja majd.
-
prolad
addikt
válasz
Én csak egy sima bőrtokban tartom, üveg, elől-hátul, nem fog karcolódni. Szilikontokot sose vennék, pont emiatt, akárkinek látom a telefonján, idővel mindig megnyúlik egy picit.
-
Whist
aktív tag
válasz
Global 10.3.10
-
Kinek melyik tok vált be erre a telefonra?
A szilikon alá bement a por a Redmi Note 4 emen, és pöttyöket ütött a fekete hátlapba.
Szeretném elkerülni, hogy ennek pedig a hátlapját karcolja össze. -
PowerBuldog
veterán
Akinek nincs beragadva az ébrenlét ott sima global rom van vagy EEA?
-
-cobra-
aktív tag
Aki esetleg Poco Launchert használ, megnézné légyszi, hogy ki tudja-e rakni a közvetlen tárcsázás widgetet? Nekem azt írja, hogy felkerült a kezdőképernyőre, de valójában nem. Azt sejtem, hogy a gyári launcherre pakolgatja, pedig a Poco az alapértelmezett.
-
Több netes videó után arra jutottam, hogy örüljek neki, hogy ennyit megy a telefon. Hozza amit kell, sőt ha végig használnám az akkut még felette is menne.
Nekem nincs ébren minden normális, ez ilyen. 24 óra készenlét minden gond nélkül megvan.Jelenleg legfrissebb gcam alatt nincs videó stabi. Ugyan így viselkedik on és off állásában is. A gyári fagyásáról tud a fórum, de még semmi megoldás, majd jön új sw.
-
ArN!
csendes tag
válasz
-cobra- #2259 üzenetére
Nekem is csak a legelső alkalommal sikerült, utána próbáltam még jó párszor, de hiába.
Nem a szolgáltatónál van a hiba, hanem a telefonnal van valami...
Esetleg próbáld kivenni a kártyát, átrakni a másik foglalatba, váltsd át többször 3G-re, 2G-re, indítsd újra a telefont, hátha (ha próbáltad akkor sajnos nincs más ötletem)... -
prolad
addikt
válasz
PowerBuldog #2260 üzenetére
Lassan jönnie kéne, mintha még azt olvastam volna régebben, hogy nyár vége/szeptember eleje, de már nem találom hol. Legrosszabb esetben a MIX4 mellé október vége felé.
-
PowerBuldog
veterán
Teljesen off: MIUI 11-ről tud valaki valamit, hogy mi a megjelenési dátum? Nem találtam semmi konkrétat.
-
-cobra-
aktív tag
Őrületbe kerget ez a hívószámkijelzés. Nekem is ugyanazt a hibát dobja, ha a telefonban próbálom beállítani. Átraktam 2G-re, szintén ugyanaz a hiba. A SIM céges, valszeg az ÜF szolgálat sem fogja bekapcsolni ha felhívom őket. Egyéb alternatív megoldás?
-
Faby
senior tag
válasz
instantwater #2249 üzenetére
A root nem alapértelmezett, azt neked kell megcsinálod (plusz egy flashelés a Magisk), de hagyhatod is root nélkül (csak hát minek, jó néhány fícsörhöz kell(het) root).
Valamint a Magisk-on belül meg lehet oldani, hogy rejtse el az alkalmazás elől a root tényét, sőt, még magát a Magiskot is el lehet rejteni.
De van olyan banki alkalmazás is, ami már a miui miatt szólt, hogy kevésbé biztonságos, holott mókolatlan, gyári rendszer volt. -
BazsiBazsi
aktív tag
válasz
BazsiBazsi #2254 üzenetére
közben megtanultam olvasni, törölhető...
-
BazsiBazsi
aktív tag
Sziasztok! A nyitás itt is hasonlóan garivesztéssel jár mint a samuknál vagy nem érdekli őket (mint az lg szervízben)? Van 1-2 funkció amihez kéne a root. Ez alatt azt is értem hogy visszazárható-e a telefon szükség esetén.
-
t181
senior tag
válasz
Darko_addict #2251 üzenetére
Hol nézed ezt az értéket?
A legvalósabb adatot talán a Developer Options -> Running Services menüpont alatt kapod, ha itt bekapcsolod a gyorsítótárazott folyamatok megjelenítését.Cache-elt folyamatok nélkül 3,1, velük együtt 1,2 GB szabad RAM-om van OP3-on, és tegnap este volt újraindítva a teló.
Szvsz tényleg elég 6GB RAM normális rendszer alá átlagfelhasználónak. -
válasz
Darko_addict #2251 üzenetére
A 3/32-es meg a 4/64-es note 7/6/5/4 ugyan olyan gyors volt. Nekem mindig a nagyobb volt, bnőmnek meg 32-es.
Neki is meg néha neki is megvan a mozdulat, hogy memória ürít. Zárolva pár app van amihez nem nyúlhat. -
Darko_addict
őstag
Mindig lépést szoktam tartani az informatikai hírekkel. Ez a 6-8-12GB(!) RAM telefonba szerintem vicc. Legrosszabb esetben is a mostani 6GB-ból 3.5GB szabad volt, ennél több mindent nem tudtam a háttérbe rakni általános felhasználás során. Nem tudom, hogy 15 Firefox fül és 5 játék ezen mennyit "ront", de szerintem 6 még évekig elég lenne minden telefonhoz.
Ti mennyire használjátok ki?
-
PowerBuldog
veterán
válasz
instantwater #2249 üzenetére
Nem használtam még ezt a romot. De magisk elrejti a rootot.
-
válasz
PowerBuldog #2248 üzenetére
Ezzel egyidőben rootolva is lesz az új ROM? Néhány netbank nem szereti a rootot. Azok hogyan használhatóak?
-
storm3
senior tag
válasz
PowerBuldog #2241 üzenetére
xiaomi.hu-s telokon ez a rom talalhato?
-
Faby
senior tag
válasz
szabi__memo #2243 üzenetére
Eléggé feltételes módban írtam, tapasztalatom nincs velük, így akár tévedhettem is.
-
Faby
senior tag
válasz
PowerBuldog #2241 üzenetére
Igen, ott nagyon jól össze van szedve, néhány dolgot emelnék ki:
Valóban Európára van szabva, pl a hálózati beállításoknál az a profil az alapértelmezett, ahol nincs benne a kínai hálózat TD-SCDMA, így cellakészenlét jobb lehet, minden rendszerapp reklámmentes, és pl
Optimized GPS settings for EU
Optimized Battery consumption
Optimized RAM consumption
És még nagyon sok minden jobb.
Egy időben voltak olyan készülékek, valszeg, amíg nem volt global rom, hogy ez volt a hibatalos eu rom! -
PowerBuldog
veterán
válasz
instantwater #2240 üzenetére
A xiaomi.eu romot könnyebb ha belinkelem.
Our ROMs features (Whats not in Global) -
-
Faby
senior tag
válasz
xEon1337 #2232 üzenetére
Bízni? Néha még magamban sem
Igazából az ár a lényeg, mivel mindenképp bootloader nyitás lesz és megy fel a xiaomi.EU rom, ami _elvileg_ garanciavesztéssel jár, így teljesen mindegy ki, milyen, mennyi garanciát ad.
Lehet, persze, hogy nem ennyire sarkos a helyzet, és egy esetleges problémánál egy zárt bootloader+gyári rom kombóval egy kukkot se szólnak, de elvileg a nyitás visszakövethető. -
válasz
SH4D0W2011 #2234 üzenetére
Szuper ez a telefon.
Veszünk még egyet, pirosat.Komolyan!
-
-cobra-
aktív tag
Nektek is ilyen gyönyörű fehér matrica van gyárilag a telefon hátulján az IMEI számmal és SN-el?
Ha leveszem származhat belőle bajom? -
Nem ér ez 50-et sem.
94-ért is sok volt, csak hogy hozzam a formám.
-
Faby
senior tag
Vajon miért drágább egy 10-essel a xiaomishop.hu webáruházában a MI9T 6/128-as verzió, mint a hivatalos, xiaomi.hu oldalon?
Mindkét helyen 2 év garancia, ráadásul a Lurdy-ház féle bolt hivatalos, gyártói garit kínál, míg a másik bolti garancia, mégha talán a jobbak közül is való... -
16 órája nincs töltőn, 57 perc.
-
Whist
aktív tag
válasz
PowerBuldog #2225 üzenetére
Nálam 25 percet ír. Tegnap és ma is itthon vagyok, csak wifit használok. Tegnap délután vettem le töltőről.
-
válasz
PowerBuldog #2222 üzenetére
Hogyan kell értelmezni ezt? Gondolom akkor érdemes megnézni ha már az akku a végét járja. Csak mert nekem ez közel sem ennyiket mutat.
Most jött: [link]
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék ,hogy tud e valaki Debrecenben kijelzővédő üveget a készülékre ? -
devast
addikt
válasz
PowerBuldog #2220 üzenetére
-
devast
addikt
válasz
PowerBuldog #2218 üzenetére
Nekem is visszatért ugyanez.... ma reggel lehúztam töltőről, azóta nem alszik megint...
és nekem is az alkalmazások között maga az 'android' nevűn van igen magas wakelock. -
válasz
PowerBuldog #2180 üzenetére
Alkalmazások között nézd meg mi tartja ébren?
-
válasz
kristof123 #2215 üzenetére
Google, how to facebook update .... [link]
-
válasz
szabi__memo #2204 üzenetére
[link] Vagy akkor segíts neki, vagy akkor kérdezz.
Okoskodással előrébb nem lesz a fórum sem
-
válasz
PowerBuldog #2211 üzenetére
-
Chrome sötét témát használ valaki? Én ma aktiváltam. Sokat megy a Chrome.
-
válasz
PowerBuldog #2206 üzenetére
Talán az angol nyelv is kihat rá, hallottunk már arról h időjárás angolul ment magyarul nem. Hátha. Azt látjuk h te más vonalon használod a telefont. Én már megbékéltem vele. A 6 PRO és a Note 7 volt eddig a legjobb.
-
válasz
szabi__memo #2202 üzenetére
Próbáltál már megoldást keresni? :) Vagy csak keseregni kell.
Szólj ha kell segítség, segítőkész a fórum.
-
L4D1K
őstag
Nem teljesem telefonhoz, inkább miui-hoz tartozó kérdés. Huwaei Band2 pro-t miért nem látja a telefon? Szeretném, ha ugyanúgy működne mint az előző huawei telefonon. Gondolom az h más gyártó, nem lehet kizáró ok.
NFC fizetést sem sikerült beállítani, bár itt szerintem a bankom a ludas, smartbank / simple természetesen beállítva és NFC engedelyezve nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest